1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Istanbulspor - Akhisar: ponturi pariuri Turcia liga a doua. 02.07.2020

Istanbulspor - Akhisar: ponturi pariuri Turcia liga a doua. 02.07.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-07-02 00:59:00

Turcia Liga a doua

02 Iulie 2020, 20:00

Istanbul B

Istanbul B

versus
Akhisarspor

Akhisarspor

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Istanbul B v Akhisarspor

În etapa a 31-a din liga secundă turcă, Akhisar se deplasează pe terenul celor de la Istanbulspor. Partida este programată la ora 20:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pronosticul meu.

Istanbul B: Forma echipei, știri și statistici

Gazele meciului de joi au reușit să se salveze de la retrogradare, iar din acest moment nimic nu mai contează pe final de sezon. În ultimele șase meciuri, Istanbulspor nu a reușit să câștige nici măcar o dată. În toată această perioadă, trupa de pe "Esenyurt Necmi" a reușit să își treacă în cont doar 3 puncte. După 30 de etape, gazdele au 34 de puncte, cu 10 mai multe decât ultimul loc de retrogradare, ceea ce asigură menținerea în această ligă și pentru campionatul următor. Singurul obiectiv este evitarea unor accidentări pe final de sezon.

Akhisarspor: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au experiență bogată la nivelul primei ligi, iar acum își doresc să revină cât mai repede acolo. Rezultatele recente arată disponibilitatea la promovare: cinci victorii în ultimele șapte etape. La nivelul motivațional, Akhisar câștigă fără doar și poate. Cu patru etape înainte de final, oaspeții de joi sunt în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare. Succesul din etapa trecută de pe teren propriu, cu Umraniyespor (1-0), a condamnat adversara la menținerea în esalonul secund și a dat speranțe mari trupei-gazdă pentru accesul în prima ligă turcă.

Statistica meciurilor directe Istanbul B v Akhisarspor

Oaspeții au câștigat ultimele trei meciuri directe. Cel mai recent a avut loc 7 Decembrie 2019 și s-a încheiat cu scorul de 4-3.

Cote pentru Istanbul B v Akhisarspor

Oaspeții luptă pentru obținerea promovării în prima ligă turcă, având un evident imbold motivațional. În afara pontului oferit, puteți juca și varianta de 2 solist, la o cotă de 2.30.

Istanbul B vs Akhisarspor Pont: X2

Oaspeții se află într-o nevoie mare de puncte, vor trage tare pentru țelul suprem: promovarea în prima ligă turcă. Forma recentă este una bună, în comparație cu rezultatele din ultima vreme ale gazdelor, care au lăsat mult de dorit. Odată ce Istanbulspor și-a asigurat menținerea în liga secundă, nu cred că vor mai trage pe finalul sezonului. Betano oferă o cotă excelentă pentru X2, iar eu o recomand cu încredere. Succes!

Turcia Liga a doua

X2

1.42
Istanbul B vs Akhisarspor

02 Jul 20, 20:00

Miza: 9/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Istanbul B vs Akhisarspor Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Akhisarspor este în lupta pentru locurile de play-off pentru promovarea în SuperLig și poate profita de forma deloc bună prin care trece formația gazdă care nu a mai câștigat din martie 2020. În tur am avut un meci spectacol cu Akhisarspor ieșind victorioasă, dar după un 4-3 superb. Poate că nu vom asista la un meci cu atâtea goluri, dar întrevăd o partidă cu atacuri încă din primele minute care să se și concretizeze în goluri rapide.

Miza: 6/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici