1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Israel U19 vs Anglia U19

Israel U19 vs Anglia U19. Ponturi Pariuri Euro U19, 01.07.2022. Finală surpriză în Slovacia

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-06-30 19:16:00

Euro U19

01 Iulie 2022, 21:00

Israel U19

Israel U19

versus
Anglia U19

Anglia U19

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Israel U19 v Anglia U19

Israel și Anglia se întâlnesc în finala Euro U19. Finala se va juca la Trnava, pe City Arena și va fi arbitrată de portughezul Antonio Nobre. E o finală cu totul și cu totul surprinzătoare prin prisma prezenței Israelului, care este la doar a doua participare la un turneu final la această categorie de vârstă. Anglia se număra printre primele 3 favorite, alături de Franța și Italia. Cele două au fost adversare și în grupe, iar Anglia s-a impus cu 1-0. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Israel U19: Forma echipei, știri și statistici

Israelul este marea surpriză a turneului final din Slovacia. O națională care mai bifase o singură prezență la un turneu final, în 1997, când a pierdut toate meciurile și a avut golaveraj 1-8, a ajuns să joace finala, după o supriză uriașă produsă în semifinale, acolo unde a eliminat principala favorită, Franța. Israel a terminat pe locul 2 grupa din care a făcut parte. A acumulat 4 puncte după egalul cu Serbia (2-2) și victoria cu Austria (4-2). Anglia s-a dovedit a fi prea puternică, dar a câștigat doar la limită, 1-0, într-un meci pe care l-a controlat autoritar. Nimic nu anunța, așadar, marea surpriză din semifinale, unde Israel a eliminat o națională obișnuită cu prezența în ultimul act. Băieții lui Ofir Haim au condus cu 2-0 și au rezistat până la final, deși francezii au redus din diferență foarte repede după ce Kanzapolsky făcuse 2-0. 

Autorul golului doi din semifinale va fi titular și în ultimul act. Selecționerul israelian are o mulțime de soluții pentru zona ofensivă, în frunte cu Glouch, care a marcat de două ori în faza grupelor. Acesta va juca în spatele lui Ebraheim. Cu excepția lui Abed, legitimat la PSV Eindhoven, toți ceilalți jucători selecționați evoluează în Israel.

Israel a pierdut doar două meciuri din momentul startului campaniei pentru turneul final. În grupa preliminară, 1-4 cu Olanda, și în fața Angliei, în urmă cu 6 zile. Acela este și singurul meci din ultimele 6, în care Israel nu a marcat.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anglia U19: Forma echipei, știri și statistici

Anglia este mare favorită la câștigarea trofeului, iar insularii nici nu concep să rateze un titlu pe care l-au mai câștigat în 2017, într-o finală cu Portugalia. A fost prima finală câștigată de englezi, după cele pierdute în 2005 și 2009. Speranțele englezilor nu se leagă doar de palmaresul mai bun, ci și de forma băieților lui Ian Foster. Englezii au câștigat toate cele 4 meciuri de la turneul final, iar seria câștigătoare se întinde pe nu mai puțin de 8 partide. Anglia are doar un egal în ultimele 10 meciuri, 0-0 cu Elveția, și n-a mai pierdut din octombrie 2021, când ceda în fața Belgiei, 2-3, într-o partidă amicală. În cele 10 meciuri fără înfrângere, Anglia a încasat doar două goluri, 3-1 cu Irlanda, în turneul de elită, și 2-1 cu Italia, în semifinale, meci în care a revenit de la 0-1. 

Ian Foster are jucători de la primele 4 clasate în Premier League, dar și fotbaliști de la celelalte nume din cel mai tare campionat al lumii. Doi dintrre jucătorii selecționați vin din străinătate - Bynoe-Gittens, de la Borussia Dortmund, și Iling Jr., de la Juventus - dar niciunul nu va fi titular. Chukwuemeka și Scarlett, ambii cu câte două goluri marcate, sunt golgheterii Angliei și vor juca din primul minut. Scott a impresionat în semifinale, cu Italia, și va fi titular în linia mediană, în sistemul 3-4-3 pe care-l joacă Foster. Tot titular va fi și Quansah, cel care a marcat golul calificării în finală.

Austria (2-0), Serbia (4-0), Israel (1-0) și Italia (2-1) sunt adversarii de care a trecut Anglia până în finală. 

Echipe probabile

Israel U19 Echipă probabilă Israel U19
Portar Tzarfati
Fundași Faingold, Lemkin, Israelov, Revivo
Mijlocaşi Madmon, Kanzapolsky - Abed, Gloch, Lugasi
Atacanţi Ebraheim
Anglia U19 Echipă probabilă Anglia U19
Portar Cox
Fundași Quansah, Edwards, Doyle
Mijlocaşi Norton-Cuffy, Scott, Chukwuemeka, Vale
Atacanţi Devine, Scarlett, Ramsey

Statistica meciurilor directe Israel U19 v Anglia U19

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar la această ediție a turneului final, în faza grupelor. Anglia s-a impus cu 1-0. 

Cote pentru Israel U19 v Anglia U19

Anglia are 1.50 pentru cel puțin două goluri marcate în finală. Dacă Anglia câștigă la zero, cota urcă până la 2.32.

Israel U19 vs Anglia U19 Pont: Anglia câștigă HA (-1)

Anglia este avertizată în privința Israelului, care a furnizat o surpriză uriașă eliminând Franța, astfel încât nu cred că vom mai fi martorii unui rezultat neașteptat. Însăși calificarea în fazele eliminatorii a fost o performanță uluitoare pentru Israel, care nu cred că are ce-i trebuie pentru a realiza surpriza, până la capăt. Cred că Anglia se va impune, iar din oferta de pariuri sportive Betano am ales varianta unui handicap asiatic. Dacă Anglia va câștiga la limită, la fel ca în grupe, miza va fi returnată. Pariul este câștigător în cazul unui succes de la două goluri în sus.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici