1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Inter Turku vs Haka

Inter Turku vs Haka Valkeakoski. Ponturi Pariuri Veikkausliiga, 26.05.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-05-25 16:43:00

Fotbal Finlanda - Veikausliiga

26 Mai 2023, 18:00

Inter Turku

Inter Turku

versus
Haka

Haka

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Inter Turku v Haka

Inter Turku și Haka Valkeakoski se întâlnesc în etapa a 9-a din campionatul Finlandei. Ambele au un start ezitant de sezon, după ce stagiunea trecută au încheiat-o pe locul 5, respectiv 4. Inter Turku este ultima, cu doar 4 puncte acumulate în 5 meciuri, în timp ce Haka are 9 puncte după primele 8 partide. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Inter Turku: Forma echipei, știri și statistici

După experiența antrenorilor străini din ultimii ani, între care spaniolii Miguel Grau și Ramiro Munoz, din sezonul trecut, echipa din Turku a ales un finlandez pentru următoarele două sezoanea. Jarkko Wiss a pregătit naționalele de juniori ale Finlandei, dar și pe Ilves (2016-2021), astfel că speranțele pentru noul sezon erau mari. Totuși, debutul de stagiune este, mai degrabă, gri. Inter Turku are doar 4 puncte acumulate în primele 5 meciuri și ocupă ultimul loc în Veikkausliiga. Este, de fapt o continuare a finalului stagiunii precedente, în care echipa a câștigat doar un meci din ultimele 7 etape. Inter Turku a început noul sezon cu o victorie, 2-1 pe terenul lui KuPS, dar a continuat cu 4 etape în care a luat doar un punct, 1-1 cu Mariehamn, pe teren propriu. Cam puțin pentru o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 4 și care-și propune să revină în lupta pentru titlu. Singurul titlu al Interului rămâne cel câștigat în 2008, sub comanda olandezului Jan Dragtsma, cel mai longeviv antrenor din istoria de 33 de ani a clubului.

Ceea ce îi dă speranțe lui Wiss este distanța mică față de locul 6, pe care se află chiar adversara din această etapă. Doar 4 puncte le separă pe Inter Turku și Haka, dar un eventual pas greșit ar face ca ecartul să se mărească. Meciul cu Mariehamn a fost primul pe care Inter Turku l-a jucat pe teren propriu în acest sezon. Sud-africanul Smith a marcat 3 dintre cele 6 goluri ale echipei sale și va fi titular într-un 5-4-1 cu ajutorul căruia Wiss speră să stopeze ”hemoragia” din defensivă.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Haka: Forma echipei, știri și statistici

Haka are 9 puncte după 8 meciuri jucate, ceea ce nu este foarte mult, dar ocupă locul 6 momentan, ultimul care permite intrarea în lupta pentru cupele europene. Startul sezonului din Finlanda este caracterizat mai degrabă printr-un parcurs șovăielnic al majorității echipelor. În afara liderului KuPS (19 puncte), a campioanei HJK Helsinki (18 puncte) și a singurei echipe neînvinse, SJK (17 puncte), toate celelalte au probleme destul de mari. Haka, ocupanta locului 5 la finalul sezonului trecut, are doar două victorii după primele 8 meciuri, iar defensiva îi dă mari bătăi de cap lui Teemu Tainio. Fostul mare internațional finlandez a preluat echipa în 2018, dar în afara promovării în primul eșalon, nu se poate lăuda cu performanțe ieșite din comun. Acesta ar trebui să fie sezonul în care Tainio să demonstreze ce poate ca antrenor, mai ales că a calificat echipa în preliminariile Conference League. Numai că, deocamdată, speranțele nu sunt foarte mari.

Victoriile cu KTP (4-2) și Honka (2-0) sunt singurele din acest sezon și au fost urmate de rezultate dezamăgitoare. Haka a pierdut cu Mariehamn (1-2) și a remizat cu VPS (2-2), doi adversari din partea inferioară a clasamentului. Haka are cea mai slabă apărare din campionat - 13 goluri primite, la fel ca Oulu și KTP - dar și al doilea atac din Veikkausliiga - 13 goluri marcate, doar campioana HJK a înscris mai mult, 19 goluri. Argentinianul Lescano este golgheterul echipei, cu 4 goluri în 6 meciuri jucate, și va fi titular în ofensivă, alături de Zarokostas și Rogerson. Cu excepția partidei cu Honka, echipa lui Teemu Tainio a luat câte două goluri în toate celelalte 3 deplasări din acest sezon. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Inter Turku Echipă probabilă Inter Turku
Portar Huuhtanen
Fundași Legbo, Almen, Hamalainen, Nurmi, Hyvarinen
Mijlocaşi Tamminen, Jarvinen, Jyry, Stavitski
Atacanţi Smith
Haka Echipă probabilă Haka
Portar Hakala
Fundași Friberg, Ndiaye, Auvinen
Mijlocaşi Purme, Sihvonen, Laine, Mahuta
Atacanţi Rogerson, Lescano, Zarokostas

Statistica meciurilor directe Inter Turku v Haka

Haka a câștigat ultimele 4 meciuri directe, iar în 3 dintre ele nu a luat gol. Singurul meci în care Inter Turku i-a dat gol adversarei din această etapă s-a jucat la Valkeakoski, anul trecut (3-2). Ultima victorie a lui Inter Turku datează din urmă cu 2 ani, când se impunea cu 2-1 pe teren propriu. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Inter Turku v Haka

GG-ul este cotat la 1.80. Orice repriză câștigată de Inter Turku are 1.57.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Inter Turku vs Haka Pont: Peste 2.5 goluri

Inter Turku și Haka sunt două echipe care au mari probleme în apărare. Au încasat o mulțime de goluri și au încercat să compenseze găurile din defensivă prin intermediul ofensivei. Dacă Haka s-a descurcat mai mult decât decent, golaveraj 13-13, Inter Turku este pe minus, 6-10. În orice caz, ambele echipe au o medie de peste 3 goluri pe meci până acum, astfel că am ales să merg pe mâna statisticii acestui sezon. Din oferta de pariuri sportive Superbet, am ales varianta în care se marchează de cel puțin 3 ori.

Fotbal Finlanda - Veikausliiga

Peste 2.5 goluri

1.95
Inter Turku vs Haka

26 May 23, 18:00

Miza: 8/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici