Share

IFK Göteborg vs Malmö FF. Ponturi pariuri Suedia Allsvenskan. 02.08.2020. Din nou față în față, după trei zile

Alte Competitii

Cota: 1.73

Adaugat de: Răzvan Toma

02 Aug 2020 04:01 1,0k 0
Logo IFK Goteborg
Logo Malmo
IFK Goteborg
Malmo
VS
18:30 02 August 2020
Fotbal Suedia - Allsvenskan

Analiză și informații pentru IFK Goteborg v Malmo

Malmö FF și IFK Göteborg sunt cele mai galonate echipe ale Suediei, având împreună 38 de titluri, 20, respectiv 18, cele două luptându-se în multe ediții pentru supremație. Însă dacă în ultimul deceniu prima a mai câștigat de 4 ori titlul, cealaltă nu a mai reușit s-o facă, ultimul cucerindu-l tocmai în 2007. Și în actualul sezon echipa din Göteborg are o prestație modestă în campionat, fiind situată după primele 11 etape în a doua jumătate a clasamentului, locul 11, cu doar 4 puncte mai mult decât ultima clasată. Malmö FF, care a avut câteva ezitări la start, și-a revenit pe parcurs, apropiindu-se acum la doar două puncte de liderul IFK Norrköping. Totuși, IFK Göteborg are un moral mai bun, după ce cele două s-au mai confruntat exact acum trei zile, în finala Cupei Suediei, gazdă fiind ca și acum Gamla Ullevi din Göteborg. IFK și-a adjuecat trofeul, la capătul unui meci dramatic, Toivonen deschizând scorul în min. 40 pentru Malmö, Karlsson-Lagemyr egalând cu 4 minute înaintea timpului regulamentar de joc. Iar în prelungiri, Farnerud a marcat golul victoriei în min. 94, echipa lui Poya Asbaghi izbutind apoi să reziste până la final asaltului dat de oamenii lui Jon Dahl Tomasson. Astfel și acest clasic pare a avea aceeași caracteristică de a nu conta prea mult forma de moment a celor două combatante, rivalitatea sădită în timp fiind mult prea ascuțită. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

IFK Goteborg: Forma echipei, știri și statistici

V E E E E

Cele 11 rezultate din Allsvenskan de până acum ale celor de la IFK Göteborg, în ordine cronologică: 0-1 (a) cu Elfsborg, 2-1 (d) cu Varberg, 2-2 (a) cu Mjällby, 2-2 (d) cu Sirius, 1-0 (a) cu AIK, 1-3 (d) cu IFK Norrköping, 1-2 (a) cu Djurgården, 1-1 (a) cu Helsingborg, 1-1 (d) cu Hammarby, 2-2 (a) cu Falkenberg, 0-0 (d) cu Häcken. Așadar, echipa lui Poya Asbaghi se prezintă înaintea acestui clasic după o colecție de 4 egaluri consecutive. Totodată observăm că pe propria arenă a obținut o singură victorie, un amărât de 1-0 cu AIK, altfel pierzând 12 puncte! În afara meciului de debut în această ediție, în toate celelalte disputate pe Gamla Ullevi a marcat.

Nu există probleme majore de efectiv.

Malmo: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Cele 11 rezultate din Allsvenskan de până acum ale celor de la Malmö FF, în ordine cronologică: 2-0 (a) cu Mjällby, 1-1 (d) cu Häcken, 2-2 (a) cu Varberg, 2-2 (d) cu AIK, 1-0 (a) cu Djurgården, 0-1 (d) cu Elfsborg, 1-1 (a) cu Norrköping, 2-1 (d) cu Östersund, 2-1 (a) cu Kalmar, 3-0 (a) cu Hammarby, 5-2 (d) cu Sirius. Așadar, înaintea clasicului de la Göteborg vine după 4 victorii consecutive în campionat. De asemenea, altă informație importantă este că are o singură înfrângere până acum în Allsvenskan, cea de la Borås care este totodată și singurul meci în care nu a marcat. Altă remarcă, în fiecare deplasare a primit gol.

Nu există probleme majore de efectiv.

Echipe probabile

IFK Goteborg

Echipă probabilă IFK Goteborg
Portar Anestēs
Fundași Jallow, J. Johansson, Bjärsmyr, Wernersson
Mijlocaşi Erlingmark, Yusuf – Aiesh, Abraham, Sana
Atacanţi Karlsson-Lagemyr

Malmo

Echipă probabilă Malmo
Portar Dahlin
Fundași E. Larsson, Ahmedhodzic, Lewicki, Safari
Mijlocaşi Christiansen, Toivonen, Innocent
Atacanţi Berget, Thelin, Rieks

Statistica meciurilor directe IFK Goteborg v Malmo

Din 2005 încoace, cele două s-au duelat în campionat de 30 de ori. IFK Göteborg a câștigat de 10 ori, Malmö FF de 12, în 8 rânduri fiind egal. În sezonul trecut a fost 0-0 la Göteborg și 1-0 pentru gazde la Malmö. De altfel, în ultimele lor 18 întâlniri din Allsvenskan, IFK Göteborg a învins doar o singură dată, 2-1 în deplasare, la 07.05.2018. A venit însă această foarte recentă victorie în finala Cupei repurtată de cei din Göteborg, la 30 iulie, care readuce niște plusuri importante în tolba celor de la IFK.

Cote pentru IFK Goteborg v Malmo

1,83 este cota pentru peste 2,5.

IFK Goteborg vs Malmo Pont: Ambele marchează

Așadar coincidența face ca acest clasic al Suediei să fi fost programat în campionat la trei zile după ce cele două tradiționale rivale s-au confruntat în finala Cupei Suediei, unde surprinzător, IFK Göteborg s-a impus, cucerind trofeul pentru a 8-a oară. Acel meci a avut loc ca și acesta tot pe Gamla Ullevi, echipa gazdă izbutind să întoarcă în 8 minute (înspre finalul timpului regulamentar și începutul prelungirilor) un 0-1 consemnat încă din prima repriză. Sunt toate șansele ca cele două meciuri să semene prea puțin, dar va exista cu siguranță o similitudine în cazul ambiției și dorinței de victorie cu care jucătorii celor două vor aborda și această nouă confruntare. Din punctul de vedere al refacerii forțelor este o egalitate perfectă, ambele având același număr de ore de odihnă. Având în vedere toate acestea, este foarte posibil ca ambele să înscrie din nou.

Pont pariuri: Ambele marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici