1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Hatayspor - Konyaspor: ponturi pariuri Turcia Liga 1. 02.01.2021

Hatayspor - Konyaspor: ponturi pariuri Turcia Liga 1. 02.01.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-01-01 21:24:00

Turcia Liga 1

02 Ianuarie 2021, 18:00

Hatayspor

Hatayspor

versus
Konyaspor

Konyaspor

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Hatayspor v Konyaspor

În primul meci disputat în 2021, una dintre surprizele plăcute ale campionatului turc, Hatayspor, o înfruntă pe teren propriu pe Konyaspor. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18:00, pe "Antakya Atatürk Stadi". În continuare puteți vedea prezentarea celor două formații, iar la final veți găsi pronosticul oferit.

Hatayspor: Forma echipei, știri și statistici

Hatayspor a promovat în acest an în prima ligă din Turcia, iar rezultatele de până acum sunt peste așteptări. Echipa lui Murat Sonmez a încheiat anul 2020 în forță, cu un succes categoric pe terenul lui Antalyaspor: 6-0! În acest duel au fost doar 7 cornere. Statistica meciurilor cu lovituri de colț puține este relevantă în cazul celor de la Hatayspor. În ultimele 5 partide disputate de trupa din orașul Hatay nu au fost consemnate mai mult de 8 cornere: 6-2 cu Trabzon, 3-2 cu Goztepe, 4-3 cu Ankaragucu, 4-1 cu Fatih Karagumruk, respectiv 6-2 cu Buyuksehir Belediye Erzurum. Deși a început noul sezon cu gânduri clare de salvare de la retrogradare, Hatay a acumulat 24 de puncte în primele 14 etape și este clasată pe locul 6, la doar 5 lungimi în spatele liderului Galatasaray.

Konyaspor: Forma echipei, știri și statistici

Konyaspor începe anul 2021 pe poziția a 10-a în ierarhie, cu 19 puncte acumulate. Zestrea din prima parte a sezonului îi poate conferi o anumită liniște în ceea ce privește menținerea în prima ligă turcă, însă nu îi permite să viseze la un loc de cupă europeană. Oaspeții de sâmbătă au reușit să se impună în doar una din ultimele 4 confruntări din campionat: 2-1 pe terenul lanternei roșii Kayserispor. Ultimul joc din 2020 a adus doar o remiză pe teren propriu, în compania celor de la Rizespor (1-1). Asemenea adversarei directe de sâmbătă, Konya este implicată des în partide cu cornere puține: 1-3 cu Rizespor, 6-1 la Kayseri, 2-3 cu Sivvasspor și 2-4 la Ankaragucu. După cum se poate vedea, nici măcar o dată în cele mai recente 4 etape nu s-a depășit baremul de 7,5 cornere la total, darămite altele mai ridicate.

Statistica meciurilor directe Hatayspor v Konyaspor

Este primul meci direct în istoria recentă a celor două cluburi.

Cote pentru Hatayspor v Konyaspor

Se întâlnesc două formații cu rezultate bune în prima parte a sezonului din Superligă, cu un joc sărac în lovituri de la colțul terenului. Recomandarea mea vine pe baza statisticii, una elocventă în cazul celor două formații. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria gazdelor. În cazul în care Hatayspor se impune, veți prinde o cotă excelentă de 2,20.

Hatayspor vs Konyaspor Pont: Sub 9,5 cornere in meci

Hatayspor și Konyaspor sunt două trupe cu un joc combinativ, prea puțin pe benzi, iar loviturile de colț apar destul de rar. Acest lucru poate fi văzut în statisticile recente ale celor două formații, care au avut câte 7 sau maxim 8 lovituri de la colțul terenului în etapele disputate în luna decembrie. Sunt convins că duelul direct de sâmbătă nu va face notă discordantă și nu vom vedea mai mult de 9 lovituri de la colț. Betano oferă o cotă mai mică, însă are un grad ridicat de siguranță. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.57
Status: Pierdut

Hatayspor vs Konyaspor Pont: Peste 1 gol asiatic - prima repriză

Cota pentru acest pronostic oferită de Unibet pariuri sportive mi se pare prea mare și numai bună de jucat mai ales că gazdele vin după o victorie de set de tenis, 6-0 în deplasare cu Antalyaspor. Nu strică nici faptul că oaspeții au reușit 2 meciuri spectaculoase în deplasare în luna decembrie, victorie 2-1 cu Kayserispor și eșec 3-4 cu Ankaragucu, toate cu gol sau goluri până la pauză.

Miza: 9/10
Cota: 2.20
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici