Share

Pont Hamilton - St. Johnstone. 18.05.2019

Alte Competitii

Cota: 1.57

Adaugat de: Gabriel Morariu

17 Mai 2019 19:15 411 0
Logo Hamilton
Logo St. Johnstone
Hamilton
St. Johnstone
VS
14:30 18 Mai 2019
Scoția liga 1

Analiză și informații pentru Hamilton v St. Johnstone

Meci din ultima etapă a campionatului scoțian, între Hamilton și St. Johnsone. Gazdele se bat pentru menținerea în prima ligă. în timp ce oaspeții vor rămâne pe aceeași poziție la final de sezon indiferent de rezultatul acestei întâlniri. Partida este programată sâmbătă, de la ora 14:30, în continuare puteți citi prezentarea ei. La final veți găsi și pontul oferit.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Hamilton : Forma echipei, știri și statistici

Î V E E E

Hamilton a luptat din greu pentru menținerea în prima ligă din Scoția, iar sâmbătă stă la mâna ei pentru a reuși acest lucru. Trupa de pe "The Hope Stadium" a tras speranță în îndeplinirea obiectivului, după cum se numește și arena pe care evoluează. Totuși, etapa trecută a cedat în deplasarea de la St. Mirren, adversara directă pentru evitarea locului de baraj (0-2). Eșecul de luni seara a venit să încheie o perioadă bună, de 4 etape fără înfrângere. Cu un singur joc până la final de campionat, Hamilton este pe antepenultimul loc - sinonim cu menținerea în prima ligă. Penultimul loc duce la baraj, iar ultimul reprezintă retrogradarea directă. Diferența între Hamilton (antepenultima) și St. Mirren (penultima) este de un singur punct. Cu o victorie, Hamilton e sigură că evită meciul de baraj.

St. Johnstone: Forma echipei, știri și statistici

V E E V Î

St. Johnstone a fost cea mai bună echipă din play-out-ul scoțian. Înfrângerile au fost destul de puține pentru liderul din partea a doua a clasamentului. În ultimele 4 etape, St. Johnstone a bifat două victorii și două egaluri. Cu o singură etapă înaintea finalului, oaspeții de sâmbătă și-au asigurat matematic primul loc în play-out, având 52 de puncte. Ocupanta locului secund, Motherwell are 48, astfel că indiferent de rezultatele din ultima rundă, echipa lui Tommy Wright nu mai poate să își piardă locul din fruntea ierarhiei. Acasă lucrurile au mers de minune, cu victorii pe linie, însă în deplasare St. Johnstone nu a învins pe nimeni în play-out - 3 înfrângeri și un egal. 

Statistica meciurilor directe Hamilton v St. Johnstone

Cel mai recent duel a fost câștigat de Hamilton cu 2-1. În 4 din ultimele 5 meciuri directe au fost consemnate peste 2,5 goluri. 

Cote pentru Hamilton v St. Johnstone

Hamilton nu își permite să piardă acest meci, iar eu cred că nu o va face. Un alt pariu care poate fi jucat este victoria gazdelor, la o cotă de 2,80. 

Hamilton vs St. Johnstone Pont: Sansă dublă Hamilton - 1X

Hamilton a arătat o formă bună pe final de sezon. În cazul în care obține un rezultat de egalitate sâmbătă, iar St. Mirren nu învinge în ultima etapă, trupa-gazdă se menține în liga 1 scoțiană. Dacă Hamilton se impune, nici nu mai contează rezultatul celuilalt meci. Având în vedere că stă doar la mâna ei, nu cred că echipa de pe "Hope Stadium" va pierde în fața unui adversar care nu mai are vreo motivație pe final de campionat și care, atenție!, nu a învins pe nimeni în deplasare în play-out. Cota oferită de Unibet la 1X este foarte bună! Să fie verde!

Pont pariuri: Sansă dublă Hamilton - 1X

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Hamilton vs St. Johnstone Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Hamilton tremură pentru prezența în Premiership, este la doar un punct peste primul loc ce duce în liga secundă și trebuie să bată în acest meci cu St. Johnstone, echipa lider în această grupă de retrogradare, echipă lipsită de griji. Cota este foarte bună la peste 1 gol asiatic la pauză și o voi ataca în ideea că gazdele vor fi nevoite să joace ofensiv și cum au cea mai slabă defensivă din grupă, nu este exclus să și încaseze.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

0

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici