1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Haka vs Mariehamn

Haka vs Mariehamn. Ponturi Pariuri Veikkausliiga, 18.06.2022

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2022-06-17 16:26:00

Fotbal Finlanda - Veikausliiga

18 Iunie 2022, 15:00

Haka

Haka

versus
Mariehamn

Mariehamn

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Haka v Mariehamn

Haka Valkeakoski primește vizita lui Mariehamn, într-un meci din etapa a 10-a a campionatului Finlandei. Cele două echipe sunt departe de a traversa o formă bună. Ambele au câte 6, respectiv 5 meciuri fără victorie. Haka ocupă locul 7, la un singur punct de ultima poziție de play-off, în vreme ce Mariehamn este penultima, cu doar 7 puncte. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Haka: Forma echipei, știri și statistici

În ciuda unui start bun de sezon, cu 3 victorii în primele 4 etape, Haka a continuat campionatul foarte slab și a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie. Singurele motive de bucurie au fost succesele obținute în Cupa Finlandei, 4-2 pe terenul lui KTP și 1-0 cu HJS Akatemia, tot în deplasare. În campionat, Haka n-a mai câștigat din aprilie, 2-1 pe teren propriu cu HiFK, dar speră ca pauza pricinuită de întreruperea competiției interne să-i fi priit. În ultimele 6 meciuri de campionat, Haka a obținut doar două puncte - ambele rezultate de egalitate au fost obținute pe teren propriu, 1-1 cu SJK și Lahti. 

Îmbucurător pentru Haka este că a marcat în ultimele 4 meciuri de campionat, iar în ultimele două chiar a deschis scorul. Cu Lahti a fost egalată în minutul 90, dar pe terenul lui HJK a luat 4 goluri după reușita lui Erwin. Scoțianul este pe locul 3 în ierarhia marcatorilor din Veikkausliiga, cu 5 goluri, după Meriluoto și Vayrynen, care au înscris de câte 6 ori. Erwin va fi titular în ofensivă, alături de Zarakostas. 

Cu excepția partidei cu VPS (0-2), toate celelalte meciuri pe care Haka le-a jucat în acest sezon pe teren propriu, au avut goluri în ambele porți. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mariehamn: Forma echipei, știri și statistici

 Mariehamn este penultima, cu doar 7 puncte obținute în cele 9 meciuri jucate până acum. Echipa antrenată de Daniel Norrmen a câștigat un singur meci până acum, 2-1 cu Oulu, în etapa a 4-a. De atunci, Mariehamn a mai obținut un singur punct în ultimele 5 etape, 1-1 pe teren propriu cu KuPS Kuopio, nimeni altcineva decât liderul neînvins din campionat. Mariehamn a pierdut ultimele 3 meciuri, serie pe care n-o mai are nicio altă echipă din Veikkausliiga și are cel mai slab atac din campionat - doar 6 goluri marcate. Capitolul defensiv nu este nici el mai reușit, cu nu mai puțin de 13 goluri încasate. 

Doar două echipe din campionat stau mai prost la golaveraj - SJK are -8, iar HIFK, ultima clasată, are -9. În ultima partidă jucată înaintea întreruperii campionatului, Mariehamn a pierdut pe teren propriu, 1-3 cu VPS. Băieții lui Norrmen au luat un singur punct în cele 4 deplasări de până acum, 1-1 cu HIFK, ultima clasată. În rest, eșecuri pe linie, trei la număr și fără gol marcat. Inter Turku (0-4), Ilves (0-1) și SJK (0-1) sunt echipele care au trecut mai mult sau mai puțin lejer de Mariehamn, care a fost eliminată și din Cupa Finlandei, la penalty-uri, de HIFK, într-o partidă jucată la începutul săptămânii. 

Echipe probabile

Haka Echipă probabilă Haka
Portar Hakala
Fundași Saarinen, Friberg, de Lucas, Collin
Mijlocaşi Laine, Acka, Rogerson, Sihvonen
Atacanţi Erwin, Zarakostas
Mariehamn Echipă probabilă Mariehamn
Portar Henriksson
Fundași Sjoroos, Lahti, Coubronne, Sumusalo
Mijlocaşi Ngamba, Wiklof, Sid
Atacanţi Tamminen, De, Felipe

Statistica meciurilor directe Haka v Mariehamn

Haka a câștigat 3 dintre ultimele  4 meciuri directe. Ultima partidă a fost un 2-0 în octombrie anul trecut. Mariehamn are un singur succes, 1-0 în deplasare, în septembrie 2021. În 3 dintre ultimele 4 meciuri directe s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

Cote pentru Haka v Mariehamn

PsF 1 are 1.50. Un meci în care nu marchează ambele echipe este cotat la 1.88.

Haka vs Mariehamn Pont: Haka Valkeakoski câștigă

Dintre cele două echipe, Haka are mai multe pretenții și mă aștept să onoreze statutul de favorită. Mariehamn a pierdut ultimele 3 meciuri jucate în deplasare și nici măcar nu a marcat, dar a încasat 6 goluri. Deci este clar că Haka pornește cu prima șansă în această partidă și va încerca să profite de forma slabă a oaspeților. Cota am ales-o din oferta de pariuri sportive Superbet.

Fotbal Finlanda - Veikausliiga

Haka Valkeakoski câștigă

1.75
Haka vs Mariehamn

18 Jun 22, 15:00

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici