1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Haka vs Ilves

Haka vs Ilves. Ponturi Pariuri Veikkausliiga, 07.06.2023

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2023-06-06 19:43:00

Fotbal Finlanda Veikkausliiga

07 Iunie 2023, 18:00

Haka

Haka

versus
Ilves

Ilves

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Haka v Ilves

Haka și Ilves se întâlnesc la Valkeakoski, în etapa a 11-a din Veikkausliiga. Haka este fără victorie în ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile, în vreme ce Ilves nu a pierdut niciodată în același interval. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Haka: Forma echipei, știri și statistici

Haka are un start foarte slab de sezon, total contrar așteptărilor. După ce a terminat sezonul trecut pe poziția a 4-a și a reușit să câștige barajul pentru Conference League, toată lumea se aștepta ca echipa lui Teemu Tainio să aibă un cuvânt important de spus în această ediție de campionat. Gândul la revenirea în cupele europene după o pauză de 15 ani, le-a distras atenția celor de la Haka. După 10 meciuri jucate, echipa din Valkeakoski ocupă doar locul 9 cu 9 puncte, un total foarte sărăcăcios. Haka a câștigat doar două partide până acum, 4-2 cu KTP și 2-0 cu Honka, în etape consecutive. De la ultima victorie, echipa fostului internațional finlandez a mai scos doar un punct în 4 meciuri, 2-2 cu VPS. În rest, 3 eșecuri, 1-2 cu Mariehamn și 0-3 cu Inter Turku și KuPS Kuopio. Haka are cea mai slabă defensivă din campionat, cu 19 goluri primite și un singur meci în care și-a păstrat poarta intactă, cel cu Honka. De marcat, marchează destul de mult, 13 goluri, dar are și 3 partide fără să fi înscris, între care și ultimele două.

Pe teren propriu, Haka este neînvinsă până acum - o victorie și 3 remize - și face meciuri foarte spectaculoase. Până acum, s-au marcat nu mai puțin de 16 goluri în cele 4 meciuri, cele mai multe în victoria cu KTP (4-2). În toate cele 4 întâlniri au marcat ambele echipe. Argentinianul Lescano este golgheterul echipei, cu 4 goluri. 3 dintre ele au fost marcate în ultimele două partide jucate la Valkeakoski.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Ilves: Forma echipei, știri și statistici

În contradicție cu parcursul adversarei din această rundă, Ilves traversează o perioadă fastă, după un sezon încheiat pe locul 9. Echipa lui Toni Kallio, fostul jucător al lui Fulham și Young Boys Berna, este una dintre cele trei care au adunat 12 puncte până acum. Ilves are un parcurs de echipă de mijlocul ierarhiei, cu o linie de clasament perfect egală - 3 victorii, 3 remize și 3 eșecuri. Doar golaverajul nu este egal, 10-9. Ilves este neînvinsă în ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile și nu a pierdut niciuna dintre ultimele 3 partide de campionat. Ce-i drept, a câștigat doar cu VPS, 2-0 în deplasare, între remizele de acasă cu HJK Helsinki (1-1) și Lahti (2-2). Succesul obținut în fața ultimei clasate este singurul din ultimele 5 meciuri din Veikkausliiga, astfel că lupta pentru un loc de play-off se anunță foarte incinsă. Pe Ilves o ajută că a jucat mai puține meciuri decât celelalte echipe din aceeași zonă a clasamentului. 

Ilves a început prost seria meciurilor din deplasare, cu doar un punct în primele 3 partide, dar a căpătat culoare în obraji după succesul cu VPS. În meciurile importante jucate pe teren străin, băieții lui Kallio au clacat, 0-1 cu SJK și KuPS. Peenanen, un mijlocaș, este golgheterul lui Ilves cu doar 3 goluri marcate până acum. Haarala și Larsson, care vor fi titulari în ofensivă, la Valkeakoski, au marcat împreună tot de 3 ori. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Echipe probabile

Haka Echipă probabilă Haka
Portar Hakala
Fundași Traore, Friberg, Ndiaye, Auvinen, Malundama
Mijlocaşi Mahuta, Laine, Siira, Rogerson
Atacanţi Lescano
Ilves Echipă probabilă Ilves
Portar Virtanen
Fundași Maenpaa, Mohamed, Miettunen, Aspegren
Mijlocaşi Moussa, Myllymaki, Pennanen, Arifi
Atacanţi Haarala, Larsson

Statistica meciurilor directe Haka v Ilves

Cele două echipe sunt la prima întâlnire în acest sezon, în campionat, dar s-au duelat în Cupa Ligii, într-un meci câștigat de Haka (1-0), în februarie. Anul trecut, Haka a câștigat ambele meciuri, 3-2 în deplasare și 2-1 pe teren propriu. Ultima victorie a lui Ilves este un 1-0 în septembrie 2021, chiar la Valkeakoski.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Haka v Ilves

Un meci cu cel puțin 3 goluri este cotat la 2.10. Over 1 în prima repriză are 2.02.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Haka vs Ilves Pont: Peste 2 goluri asiatic

Ilves este echipa care a produs meciurile cu cele mai multe goluri în acest sezon, nu mai puțin de 32, ceea ce mă duce cu gândul la o partidă spectaculoasă, așa cum au fost în ultimii ani întâlnirile dintre cele două echipe. În 4 dintre ultimele 6 meciuri s-au marcat cel puțin 3 goluri, iar în 5 dintre ele au fost măcar două. Excepția este ultimul meci direct, din Cupa Ligii. Din oferta de pariuri Betano, am ales un Over 2, cu miza returnată dacă se înscrie doar în două rânduri. Toate meciurile jucate la Valkeakoski, în acest sezon, au avut de la două goluri în sus.

Fotbal Finlanda Veikkausliiga

Peste 2 goluri asiatic

1.55
Haka vs Ilves

07 Jun 23, 18:00

Miza: 8/10
Cota: 1.55
Status: Anulat

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici