1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Hafnarfjordur vs. Vestmannaeyjar

Hafnarfjordur - Vestmannaeyjar. Ponturi Pariuri Urvalsdeild, Islanda, 15.05.2022. Câte goluri se înscriu?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-05-14 16:39:00

Fotbal - Islanda, Urvalsdeild

15 Mai 2022, 17:00

Hafnarfjordur

Hafnarfjordur

versus
Vestmannaeyjar

Vestmannaeyjar

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Hafnarfjordur v Vestmannaeyjar

Hafnarfjordur - Vestmannaeyjar, partidă programată duminică, de la ora 17.00, în etapa a 6-a din campionatul Islandei, opune formațiile clasate pe locurile 8 și, respectiv, 10. Ambele echipe au avut un start slab de sezon, în care au reușit să înscrie destul de mult, dar au primit și mai multe goluri. Pentru gazde pare momentul oportun să se redreseze, în timp ce oaspeții, abia promovați, caută să evite instarea timpurie pe locurile retrogradabile.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Hafnarfjordur: Forma echipei, știri și statistici

Hafnarfjordur (locul 8, 4 puncte, golaveraj 7-10) a început sezonul mult mai slab decât în campionatul trecut, deși în presezon a avut o evoluție ireproșabilă, reușind pe 25 martie să câștige Cupa Ligii (2-1 în deplasare cu Vikingur) după o serie de 6 victorii și o remiză.
Deși a dat 7 goluri în 5 etape, nici atacul nu e la înălțimea sezonului precedent, încheiat cu 39 de reușite în 22 de jocuri. Rezultatele de până acum în Urvalsdeild: 1-2 în deplasare cu Vikingur, 4-2 acasă cu Fram, 0-3 în deplasare cu Breidablik, 2-2 acasă cu Valur, 0-1 în deplasare cu Akureyri.
Acasă, Hafnarfjordur (antrenată de Olafur Johannesson) n-a mai pierdut din 15 ianuarie. În ultimele 4 partide (două de campionat, două în Cupa Ligii) a fost GG.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vestmannaeyjar: Forma echipei, știri și statistici

Vestmannaeyjar (locul 10, 2 puncte, golaveraj 6-11) este nou-promovată în prima ligă din postura de a doua clasată în 1 Deild Karla (eșalonul secund), după Fram, în sezonul trecut. Startul este unul slab, deși echipa pregătită de Hermann Hreidarsson a înscris în 4 din cele 5 etape. Apărarea este a doua cea mai slabă din ligă, după cea a lanternei roșii Fram.
Rezultatele înregistrate până acum de Vestmannaeyjar: 1-2 în deplasare cu Valur, 0-3 acasă cu Akureyri, 1-1 acasă cu Leiknir, 3-3 în deplasare cu Keflavik, 1-2 acasă cu KR Reykjavik.
Cu toate acestea, Vestmannaeyjar a fost mai puternică în deplasare până acum, înregistrând o remiză și o înfrângere, cu golaveraj 4-5. În ambele jocuri a fost GG.

Echipe probabile

Hafnarfjordur Echipă probabilă Hafnarfjordur
Portar G. Nielsen
Fundași A. Tordarson, F. Margeirsson, G. Kristjansson, H. Asgrimsson
Mijlocaşi L. Petry, B. Sverrisson – M. Hilmarsson, K. Sigurdsson, S. Lennon
Atacanţi M. Vilhalmsson
Vestmannaeyjar Echipă probabilă Vestmannaeyjar
Portar H. Geirsson
Fundași G. Hrafnkelsson, E. Sigurbjornsson, S. Magnusson, F. Fridriksson
Mijlocaşi J. Ingason – J. Sito, Telmo, T. Magnusson, A. Hilmarsson
Atacanţi A. Bjarnason

Statistica meciurilor directe Hafnarfjordur v Vestmannaeyjar

Ultimul joc între Hafnarfjordur și Vestmannaeyjar s-a disputat acum doi ani, pe 11 ianuarie, într-o cupă de iarnă, iar scorul a fost 0-0.
Cu un an înainte, în prima ligă, avuseseră loc două partide cu multe goluri: Vestmannaeyjar – Hafnarfjordur 1-2 și Hafnarfjordur – Vestmannaeyjar 6-4.
S-au disputat, până azi, 46 de meciuri între aceste echipe. Hafnarfjordur a câștigat de 28 de ori, Vestmannaeyjar de 9 ori, de alte 9 ori a fost remiză.

Cote pentru Hafnarfjordur v Vestmannaeyjar

Cu golaveraj 6-4 în două etape acasă pentru Hafnarfjordur și 4-5 în două etape afară pentru Vestmannaeyjar, e ușor de concluzionat că acest meci ar trebui să se încheie cu destul de multe reușite. Superbet pariuri sportive are cota 1,6 pentru minimum 3 goluri înscrise și cota 2,5 pentru minimum 4 goluri. Având în vedere circumstanțele, cred că sunt șanse bune să vedem așa ceva.
Hafnarfjordur are golaveraj 2-2 în prima repriză a celor două etape jucate acasă, iar Vestmannaeyjar are golaveraj 1-3 în prima repriză a celor două etape jucate în deplasare. Betano pariuri propune două pariuri interesante, care merită atenție: cota 1,62 pentru totalul asiatic +1 la pauză sau cota 2,35 pentru miza pe minimum două goluri înscrise în primele 45 de minute.

Hafnarfjordur vs Vestmannaeyjar Pont: Ambele echipe marchează

Se întâlnesc două formații cu start slab de sezon. Hafnarfjordur caută să-și redreseze situația, în timp ce Vestmannaeyjar încearcă să speculeze comportamentul mai bun în deplasare decât acasă. Hafnarfjordur are golaveraj 6-4 acasă în două etape, în timp ce Vestmannaeyjar are golaveraj 4-5 în deplasare tot în două etape. Așadar, sunt echipe care înscriu și primesc multe goluri. Vom miza pe GG – cota 1,7 în oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici