BK Häcken – IK Sirius – Pariuri Suedia Allsvenskan, 28.05.2022. O posibilă candidată la titlu?

Alte Competitii

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

27 Mai 2022 05:39 453 0
Logo Hacken Hacken
Logo Sirius Sirius
VS
18:00 28 Mai 2022
Fotbal Suedia - Allsvenskan

Analiză și informații pentru Hacken v Sirius

Unul dintre primele trei jocuri ale etapei a 10-a din Allsvenskan se dispută pe Bravida Arena din Göteborg, unde BK Häcken primește vizita lui IK Sirius. O partidă între locurile 2 și 9, cele două fiind distanțate de șase puncte. Pontul acestei partide se regăsește la sfârșitul analizei de față.

Hacken: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

BK Häcken a fost fondat în 1940, stând mai mereu în umbra concitadinelor IFK Göteborg, Örgryte și GAIS. A debutat în Allsvenskan abia în 1983, aflându-se acum la a 22-a participare (locul 17 în clasamentul all-time). Cea mai bună performanță a înregistrat-o în ediția 2012, când a ocupat locul 2. De altfel, în 2009 a fost ultima sa promovare, de-atunci jucând neîntrerupt până acum în primul eșalon, perioadă în care și-a adjudecat și singurele sale trofee, două cupe naționale, în 2016 și în 2019.

Sezonul trecut a fost unul bun, căci în campionat a ocupat pe locul 3 fiind totodată și finalistă a cupei. Așadar, startul bun din actualul sezon nu face decât să confirme perioada bună în care se află echipa antrenată de norvegianul Per-Mathias Høgmo, care se află pe banca tehnică din iulie 2021, fiind unul dintre artizanii acestui salt.

Excelent parcursul avut în primele 9 etape: 4-2 (a) cu AIK, 2-1 (d) cu Degerfors, 0-2 cu IFK Göteborg, 1-1 (d) cu Norrköping și cu Helsingborg, 3-1 (a) cu Varberg, 2-1 (d) cu Vänamo, 3-1 (a) cu Kalmar și 2-1 (d) cu Malmö FF. Așadar, în ultima etapă a izbutit să câștige surprinzător chiar pe terenul campioanei. Cu excepția accidentului cu rivala locală IFK Göteborg, când a suferit unica învrângere, a izbutit în toate celelalte partide să marcheze, în majoritatea chiar consistent.

Vor lipsi accidentații T. Carlsson și Traoré.

Sirius: Forma echipei, știri și statistici

E V V Î Î

IK Sirius Fotboll din orașul Uppsala are 115 ani de existență, însă nu a reușit încă să câștige vreun trofeu important. În 1969 a debutat în Allsvenskan, iar acum se află abia la a 9-a participare (locul 30 în clasamentul all-time), pentru că a lipsit 42 de ani! În 2016 a reușit ultima promovare, de-atunci activând neîntrerupt. În sezonul trecut a ocupat locul 10, fiind însă ferită de emoțiile retrogradării. În prezent ocupă locul 9, așadar conform previziunilor.

Rezultatele sale: 2-1 (a) GIF Sundsvall, 0-0 (d) cu Värnamo, 1-0 (a) cu Helsingborg, 0-3 (d) cu Mjällby, 0-3 (a) cu Hammarby, 0-4 cu Djurgården, 2-0 (d) cu Varberg, 2-0 (a) cu Elfsborg și 2-2 (d) cu AIK. Cu excepția celor 3 înfrângeri consecutive, are rezultate bune, nefiind ușor de doborât.

Antrenorul Daniel Bäckström nu are probpeme de efectiv.

Echipe probabile

Hacken

Echipă probabilă Hacken
Portar Abrahamsson
Fundași Fridriksson, Hammar, Hovland, Lund
Mijlocaşi Rygaard Jensen, S. Gustafson, Berggren
Atacanţi Uddenäs, Jeremejeff, L. Bengtsson

Sirius

Echipă probabilă Sirius
Portar Vaiho
Fundași Da Graca, Ssewankambo, Mathisen
Mijlocaşi Aron Bjarnason, Zeidan, Roche, Hellborg, Shabani
Atacanţi Kouakou, Karlsson Lagemyr

Statistica meciurilor directe Hacken v Sirius

Din 2007 încoace, cele două s-au confruntat de 14 ori (de 10 în primul eșalon, de 4 în cel secund). BK Häcken a învins de 7 ori, IK Sirius doar de 2 ori, în 5 rânduri fiind egal. În sezonul trecut, ambele partide au fost câștigate de Sirius, 2-1 în deplasare și 3-0 acasă.

Cote pentru Hacken v Sirius

Betano pariuri oferă o cotă de 1,75 pentru ambele înscriu.

Hacken vs Sirius Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

Excelent parcursul de până acum al lui BK Häcken care a confirmat forma de excepție în care se află chiar în etapa trecută, când a câștigat pe terenul campioanei Malmö FF, 2-1, după ce în nouă minute din prima parte a reprizei secunde îi marcase cele două goluri. Este devreme să o considerăm o pretendentă la titlu, dar ne și putem gândi că așa ceva nu ar fi chiar imposibil și cu siguranță că va fi o nucă tare pentru oricine. De aceea este și marea favorită a partidei de față. IK Sirius a trecut cu bine peste cele 3 înfrângeri consecutive și ea obținând un rezultat încurajator în ultima etapă, 2-2 pe terenul fruntașei AIK. Conform istoricului rezultatelor lor, ar rezulta că și în partida de-acum s-ar lăsa cu ceva goluri.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici