1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Guimaraes - Setubal. Ponturi Pariuri Primeira Liga, 30.06.2020. Rup gazdele șirul rezultatelor slabe?

Guimaraes - Setubal. Ponturi Pariuri Primeira Liga, 30.06.2020. Rup gazdele șirul rezultatelor slabe?

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-06-29 19:32:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

30 Iunie 2020, 21:15

Guimaraes

Guimaraes

versus
Setubal

Setubal

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Guimaraes v Setubal

Guimaraes - Setubal, partidă programată marți, de la ora 21.15, în etapa a 29-a din campionatul Portugaliei, le are favorite pe gazde, care ar trebui să rupă șirul rezultatelor neconvingătoare acum, când întâlnesc o echipă mai slabă și aflată, de asemenea, în criză de formă.

Meciul se va juca fără spectatori.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Guimaraes: Forma echipei, știri și statistici

Guimaraes (locul 7, 40 de puncte, golaveraj 46-32) a înghițit cu noduri pauza forțată de trei luni și reluarea sezonului a fost foarte slabă: nicio victorie în 4 etape. 2-2 acasă cu Sporting Lisabona, 1-1 în deplasare cu rivala locală Belenenses, 1-1 acasă cu Moreirense, 2-3 în deplasare cu Braga este un bilanț slab, chiar dacă adversarii au fost incomozi și chiar, pe alocuri, puternici.

Guimaraes are însă potențial și jucători buni – FC FCSB a avut ocazia să simtă pe propria piele acest lucru anul trecut. Echipa a ajuns pe locul 7 și nu mai are timp de rateuri dacă vrea să mai lupte pentru locul 5, ultimul calificant în Europa League. Norocul este că și Famalicao, actuala ocupantă a acestei poziții, a pierdut puncte în ultimele etape. Guimaraes are de recuperat 5 puncte, lucru deloc imposibil în ultimele 6 etape, cu condiția ca trupa lui Ivo Vieira să înceapă să câștige iar.

De la gazde vor lipsi sigur Pedro Henrique și Rincon – accidentați. Aziz nu se știe dacă va fi recuperat în timp util.

Setubal: Forma echipei, știri și statistici

Setubal (locul 13, 30 de puncte, golaveraj 22-35) este în vrie, iar pauza forțată de 3 luni n-a ajutat-o să-și revină. N-a mai câștigat un meci din 26 ianuarie (3-0 în deplasare la Tondela), de atunci înregistrând 5 egaluri și 5 înfrângeri. De la reluarea sezonului a marcat în toate cele 4 etape, dar n-a ajutat-o prea mult: 1-1 în deplasare la Maritimo, 2-2 acasă cu Santa Clara, 1-3 în deplasare la Boavista, 1-2 acasă cu Rio Ave. Antrenorul spaniol Julio Velazquez, instalat principal în noiembrie, n-are multe opțiuni într-un lot subțire numeric și valoric. La drept vorbind, locul 13 de acum, la 6 puncte peste prima poziție retrogradabilă, este mult peste ce se spera la startul sezonului, când Setubal era văzută ca și picată. Echipa are cel mai slab atac din Portugalia și una dintre cele mai slabe apărări.

De la oaspeți vor lipsi portarul titular Makaridze și atacantul Zequinha – ambii suspendați, primul pentru cumul de cartonașe galbene, cel de-al doilea pentru cartonaș roșu. Absența portarului titular chiar e o pierdere grea, pentru că Makaridze a apărat în toate partidele din acest sezon, mai puțin una.

Echipe probabile

Guimaraes Echipă probabilă Guimaraes
Portar Douglas
Fundași V. Garcia, Frederico Venancio, Bondarenko, Sacko
Mijlocaşi Lucas Evangelista, Pepe Rodrigues, Andre Andre
Atacanţi Davidson, Bruno Duarte, O. John
Setubal Echipă probabilă Setubal
Portar Lucas Paes
Fundași Mano, Artur Jorge, Jubal, Silvio
Mijlocaşi Carlinhos, Jose Semedo, Eber Bessa
Atacanţi Hildeberto Pereira, Helder Guedes, Mansilla

Statistica meciurilor directe Guimaraes v Setubal

Nu mai puțin de 4 din ultimele 5 partide între cele două formații s-au terminat 1-1. Excepție face ultimul joc, în Cupa Ligii, câștigat de Guimaraes în deplasare cu 2-0 în decembrie anul trecut.
În rest, a fost 1-1 în meciul-tur al acestui sezon, dar și tur-retur sezonul trecut și în returul campionatului 2017-2018. În primul joc al celei ediții, Guimaraes câștigase cu 2-1 la Setubal.

În total, s-au disputat 51 de partide între cele două formații.

Guimaraes a câștigat 22, Setubal 14, alte 15 s-au încheiat la egalitate.

Cote pentru Guimaraes v Setubal

Setubal a încasat 8 goluri în cele 4 partide disputate de la reluarea sezonului, iar Guimaraes – 7. Ambele au avut, până acum, GG în toate meciurile. Pariul pe +2,5 goluri înscrise în partida directă are o cotă foarte bună pe Betano – 2,05. Pariul pe minimum două goluri înscrise de Guimaraes are cota 1,68.

Guimaraes vs Setubal Pont: Guimaraes câștigă

Guimaraes ar trebui, la un moment dat, să rupă șirul rezultatelor proaste de după reluarea competiției. Setubal, echipă de asemenea în criză de formă, cu apărare și atac slabe și două înfrângeri consecutive în ultimele două săptămâni, ar putea fi adversarul ideal pentru redresarea gazdelor care dispun de un lot clar mai bun. Mizăm pe gazde, cota 1,47 dată de Betano pentru victorie Guimaraes.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Guimaraes câștigă

1.47
Guimaraes vs Setubal

30 Jun 20, 21:15

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici