1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Guangzhou Evergrande Taobao vs Shandong Luneng Taishan - Ponturi pariuri China Super League, 09.08.2020. Duel între brazilieni

Guangzhou Evergrande Taobao vs Shandong Luneng Taishan - Ponturi pariuri China Super League, 09.08.2020. Duel între brazilieni

Caramavrov
Caramavrov

2020-08-07 17:42:00

Fotbal China - Super League

09 August 2020, 13:00

Guangzhou Evergrande

Guangzhou Evergrande

versus
Shandong Luneng

Shandong Luneng

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Guangzhou Evergrande v Shandong Luneng

Guangzhou Evergrande primește vizita lui Shandong Luneng în etapa a 4-a a primei ligi chineze, Grupa A, pe 9 august, de la ora 13:00.

Guagnzhou este liderul acestei secțiuni a competiției, cu 9 puncte (golaveraj 10-1), iar Shandong se poziționează pe 4, cu 4 puncte (golaveraj 3-3).

Predicția pentru meciul Guangzhou Evergrande Taobao vs Shandong Luneng Taishan poate fi citită la finalul acestei analize.

Guangzhou Evergrande: Forma echipei, știri și statistici

Guangzhou Evergrande este campioana en-titre și, totodată, principala favorită la titlu își n acest sezon. Echipa antrenată de Fabio Cannavaro și-a respectat statutul în primele trei runde, câștigând pe linie: 3-1 cu Shenzhen în deplasare, 5-0 cu Guangzhou R&F în deplasare și 2-0 cu Shanghai Shenhua pe teren propriu. În etapa precedentă, drumul victoriei cu Shenzhen a fost deschis de golul lui Wei, un atacant în formă.

Guangzhou a fost nevoită să cedeze sub formă de împrumut mai mulți jucători, din cauza înăspririi restricțiilor privind numărul stranierilor. În lot sunt trei brazilieni naturalizați, Fernandinho (extremă), Elkeson (atacant) și Aloisio (atacant), și doi fără cetățenie chineză: Talisca (mijlocaș ofensiv) și Paulinho (mijlocaș central).

Nu există absențe în lotul echipei gazdă.

Shandong Luneng: Forma echipei, știri și statistici

Cu un lot evident mai puțin valoros decât al adversarei (27,48 milioane de euro vs 48,30 milioane), Shandong Luneng a început sezonul învingând-o pe Dalian (3-2), prin „tripla” lui Marouane Fellaini. A urmat o remiză albă cu Jiangsu Suning, pentru ca, în etapa precedentă, elevii lui Xiaopeng Li să fie învinși, pe teren propriu, de Shanghai Shenshua (0-1).

Pe lângă Fellaini, Xiaopeng Li are la dispoziție și doi brazilieni (Leonardo - extremă) și Moises (mijlocaș central), dar și pe atacantul italian Graziano Pelle (35 de ani), a cărei valoare de piață a scăzut la 2,4 milioane de euro.

Nu există jucători accidentați. Fundașul central Kadar este suspendat, iar brazilianul Guedes nu este eligibil.

Echipe probabile

Guangzhou Evergrande Echipă probabilă Guangzhou Evergrande
Portar Liu
Fundași L. Zhang, Park, Browning, Gao
Mijlocaşi Liao, Zheng, Paulinho
Atacanţi Talisca, Wei, Fernandinho
Shandong Luneng Echipă probabilă Shandong Luneng
Portar Han
Fundași C. Zhang, Dai, Zheng, Y. Liu
Mijlocaşi Hao, Moises - Jin, Fellaini, Leonardo
Atacanţi Guo

Statistica meciurilor directe Guangzhou Evergrande v Shandong Luneng

Au mai fost 25 de meciuri directe între Guangzhou Evergrande și Shandong Luneng, în toate competițiile. Guanzhou s-a impus în 6 din ultimele 7 partide.

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori sezonul trecut. Guangzhou a obținut trei victorii, iar Shandong a câlștigat o dată.

Ultimul duel a fost Shandong vs Guangzhou 0-3, în campionat.

Cote pentru Guangzhou Evergrande v Shandong Luneng

Guangzhou Evergrande are victorii pe linie în acest sezon, la minim două goluri diferență. Un pariu pe selecția „Guangzhou Evergrande -0.75 handicap asiatic” are cota 1.76” pe Unibet.ro.

Echipa gazdă are cota 2.00 să fie în avantaj pe tabelă la finalul primei reprize.

Guangzhou Evergrande vs Shandong Luneng Pont: Victorie Guangzhou Evergrande

Cu excepția primei etape, în care a contat doar flerul experimentatului Fellaini, Shandong Luneng nu a înscris niciun gol. De partea cealaltă, Guangzhou Evergrande a marcat 10 goluri în primele trei runde și a primit unul singur. Sunt toate șansele ca echipa campioană să își continue seria de victorii. De altfel, ea are 6 succes în ultimele 6 partide de campionat, 3 în actualul sezon și 3 la finalul precedentului.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici