Share

Pont Eredivisie: Groningen vs Utrecht: duel de mijlocul clasamentului

Alte Competitii

Cota: 1.46

Adaugat de: Vladimir Eugen

08 Dec 2019 08:05 749 0
Logo Groningen
Logo Utrecht
Groningen
Utrecht
VS
15:30 08 Decembrie 2019
Fotbal Olanda - Eredivisie

Analiză și informații pentru Groningen v Utrecht

Din Eredivisie mă gâdilă plăcut un pariu de la meciul dintre Groningen și Utrecht, partidă cu ora de disputare 15:30, ora României, pe stadionul Euroborg din Groningen, iar arbitru va fi Kevin Blom. Există posibilitatea de precipitații la ora partidei, temperatura va fi în jur de 110C, dar se va simți în jur de 60C.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Cote pentru Groningen v Utrecht

Groningen vs Utrecht Pont: Peste 2 goluri asiatic

Cele 2 echipe sunt aproapiate în clasament, se află chiar la mijlocul acestuia, Utrecht pe 8 cu 23 de puncte, iar Groningen pe 10 cu 21 de puncte. Oaspeții de la Utrecht au căzut dincolo de locurile de play-off ca urmare a unei serii de 3 eșecuri consecutive. Ce este drept, a și jucat cu Ajax și AZ Alkmaar. În deplasare Utrecht face meciuri spectaculoase, din 8 partide disputate în cupă și campionat, 7 dintre ele cu fost GG (doar cu Ajax nu a marcat, fiind învinsă cu 0-4) și 6 dintre aceste meciuri au avut cel puțin 3 goluri pe tabela de marcaj (celelalte 2 terminându-se 1-1). La rândul ei, Groningen pe teren propriu nu are meci cu mai puțin de 2 goluri și a reușit să înscrie în toate partidele. Cele mai recente 7 confruntări directe jucate pe Euroborg s-au finalizat cu cel puțin 2 goluri pe tabela de marcaj, iar cele mai apropiate cronologic au bifat și opțiunea de GG, de aceea mi se pare o cotă foarte bună pentru peste 2 goluri asiatic.

Pont pariuri: Peste 2 goluri asiatic

Miza: 10/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Groningen vs Utrecht Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Având în vedere că ultimele 5 confruntări directe cu Groningen ca gazdă au reprezentat tot atâtea meciuri în care ambele echipe au marcat, iar pauza a consemnat cel puțin un gol înscris de o echipă sau alta, consider că există valoare în cota pentru peste 1 gol asiatic la pauză. De aceea voia paria cu toată încrederea (asta nu înseamnă că pariul este și sigur) pe acest pronostic.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Vladimir Eugen

Ponturi:

10

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici