1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Grazer AK - SC Austria Lustenau: ponturi pariuri Austria Liga a doua. 12.05.2021

Grazer AK - SC Austria Lustenau: ponturi pariuri Austria Liga a doua. 12.05.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-05-11 16:55:00

Austria Liga a doua

12 Mai 2021, 19:30

Grazer AK

Grazer AK

versus
Austria Lustenau

Austria Lustenau

1.73

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Grazer AK v Austria Lustenau

Din liga secundă din Austri, unde mai sunt 3 etape de disputat, meciul care mi-a făcut cu ochiul este cel de la Graz. GAK primește vizita celor de la Austria Lustenau, într-o confruntare programată miercuri, de la ora 19:30, pe stadionul Sportzentrum Graz-Weinzodl. În cele ce urmează puteți vedea analiza celor două formații, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu. 

Grazer AK: Forma echipei, știri și statistici

Cu trei etape până la finalul campionatului, Grazer AK nu mai are un obiectiv în liga secundă din Austria. După 27 de etape disputate până acum, gazdele partidei de miercuri au acumulat 39 de puncte și sunt clasate pe locul 6. Promovarea este reușită doar de ocupanta primei poziții, față de care Grazer AK este la nu mai puțin de 20 de puncte. Nici măcar la poziția a 5-a, de orgoliu, nu mai poate spera formația de pe Sportzentrum Graz-Weinzodl. Ocupanta acestei poziții este Austria Klagenfurt, care are deja 50 de puncte, iar în joc mai sunt doar 9 pe final de campionat. De asemenea, echipa antrenată de Gernot Plassnegger este ferită de emoțiile retrogradării: are 11 puncte peste linia care asigură menținerea în eșalonul secund din Austria. În plus, Plassnegger și-a început cariera de antrenor la Austria Lustenau, unde a profesat doi ani înainte să ajungă la Graz. 

Austria Lustenau: Forma echipei, știri și statistici

Deși retrogradarea nu mai este ceva de îngrijorat pentru echipa oaspete, antrenorul a declarat că va pune presiune pe jucătorii săi pentur a performa la cote înalte, ca și încă ar fi amenințați de căderea în liga a treia și că vrea ca echipa să fie deasupra liniei retrogradării, chiar dacă nu mai contează. Oaspeții de miercuri sunt pe locul 12, cu 29 de puncte, cu un punct deasupra celor de la Austria Viena II. La egalitate cu cei de la Lustenau este Floridsdorfer AC (29), iar în fața lor Vorwarts (30) și Amstetten și Juniors OÖ, ambele cu câte 31. Încrederea celor de la Austria Lustenau este la cote ridicate: recent a reușit două victorii importante în fața echipelor din subsolul clasamentului. Austria le-a învins pe Amstetten (4-2) și pe Rapid Wien II (3-2). De asemenea, Lustenau a încurcat-o și pe SV Kapfenberg (1-1), astfel că are mari speranțe de a scoate un rezultat bun contra unei echipe demotivate. Haris Tabakovic este golgheterul formației și unul dintre atacanții prolifici ai ligii secunde din Austria. Elvețianul care a evoluat și la Grasshopper Zurich și Debrecen a punctat de 14 ori în acest campionat, de două ori în etapa trecută cu Amstetten. 

Statistica meciurilor directe Grazer AK v Austria Lustenau

Ultimul duel direct, cel din turul campionatului, a fost câștigat de Austria Lustenau. Partida de pe 11 decembrie 2020 a fost adjudecată de trupa în alb și verde cu scorul de 3-1. Chiar și cea mai recentă confruntare pe terenul lui Grazer AK a fost încheiată fără înfrângere de Austria Lustenau (1-1). 

Cote pentru Grazer AK v Austria Lustenau

Grazer AK este considerată ușor favorită pentru că e mai bine clasată, însă eu nu anticipez o partidă ușoară pentru gazde care n-au motive să mai tragă pe acest final de sezon. Austria Lustenau, în schimb, conform declarațiilor antrenorului, vrea să trateze cu maximă seriozitate acest final de campionat, chiar dacă a scăpat de grijile retrogradării. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca inclusiv un succes al oaspeților. Dacă Austria Lustenau va câștiga, veți fi recompensați cu o cotă pe măsură: 3,20! 

Grazer AK vs Austria Lustenau Pont: X2 (Austria Lustenau +0,5 handicap)

Austria Lustenau vrea să demonstreze că nu merită acel loc în subsolul clasamentului, în timp ce Grazer AK va rămâne la mijlocul clasamentului indiferent de rezultatul partidei de miercuri. Motivația lipsește gazdelor pe final de campionat, care nu mai pot promova. Meciul direct din tur a fost câștigat de oaspeți, iar rivala de miercuri este antrenată de fostul manager al Austriei Lustenau. Mă aștept ca cei de la Grazer AK să nu se omoare cu firea, iar oaspeții să plece neînvinși în această confruntare. Cota oferită de este una excelentă, iar eu o recomand cu încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.73
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici