1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Gornik Zabrze – Legia Varșovia. Ponturi pariuri Ekstraklasa, Polonia 27.02.2021. Meciul ultimei șanse pentru gazde

Gornik Zabrze – Legia Varșovia. Ponturi pariuri Ekstraklasa, Polonia 27.02.2021. Meciul ultimei șanse pentru gazde

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-02-26 20:45:00

Fotbal Polonia - Ekstraklasa

27 Februarie 2021, 21:00

Gornik Zabrze

Gornik Zabrze

versus
Legia Varsovia

Legia Varsovia

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Gornik Zabrze v Legia Varsovia

Gornik Zabrze – Legia Varșovia, partidă programată sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a 19-a din campionatul Poloniei, va cântări foarte greu în lupta pentru titlu. Gazdele au pierdut teren în debutul returului și au ajuns la 9 puncte de lider, iar remiza nu i-ar ajuta deloc. Legia este în ascensiune după un început slab de campionat iar acum, revenită în frunte, ar face un pas mare spre păstrarea titlului dacă învinge la Zabrze.

Meciul se joacă fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Gornik Zabrze: Forma echipei, știri și statistici

Gornik Zabrze (locul 4, 27 de puncte, golaveraj 22-20) a revenit în prim-plan, în acest sezon, după ce anul trecut a jucat atât de slab că a ratat intrarea în play-off. În tur, formația pregătită de Marcin Brosz a mers excelent, iar la un moment dat a fost chiar între primele două locuri. Dar a pierdut din viteză spre finalul sezonului de toamnă, iar declinul continuă și în retur. În 5 meciuri jucate de la reluarea sezonului, echipa a fost eliminată din Cupă și a câștigat un singur joc de campionat: 1-1 acasă cu Lech Poznan, 1-2 la Podbeskidzie, 2-4 la Rakow în Cupă, 2-1 acasă cu Stal Mielec, 0-2 la Lechia Gdansk.

Așa cum se observă, Gornik a înscris în aproape toate meciurile, dar apărarea, în schimb, a dărâmat toată munca din atac. Partida cu Legia poate fi considerată una a ultimei șanse pentru ca formația din Zabrze să rămână agățată de podium.  

Legia Varsovia: Forma echipei, știri și statistici

Legia Varșovia (locul 1, 36 de puncte, golaveraj 31-19) este campioana en-titre și pare în acest moment mare favorită să-și păstreze titlul.

Gruparea din capitala Poloniei a început catastrofal sezonul, astă-vară, fiind eliminată ridicol acasă din preliminariile Ligii Campionilor de Omonia Nicosia, apoi și din preliminariile Ligii Europa de Qarabag.
Și-a revenit însă odată cu recuperarea jucătorilor străini accidentați și a mărit viteza treptat, apropiindu-se de grupul formațiilor de pe primele locuri.

Returul l-a început prost, cu înfrângere la o nou-promovată, dar apoi și-a intrat în mână, s-a calificat mai departe în Cupă și a înscris 11 goluri în ultimele 4 jocuri: 0-1 la Podbeskidzie, 2-0 acasă cu Rakow, 3-2 la LKS Lodz în Cupă, 1-1 la Jagiellonia, 5-2 acasă cu Wisla Plock.

Echipe probabile

Gornik Zabrze Echipă probabilă Gornik Zabrze
Portar Chudy
Fundași Evangelou, Wisniewski, Gryszkiewicz
Mijlocaşi Wojtuszek, Nowak, Manneh, Jimenez, Janza
Atacanţi Krawczyk, Boakye
Legia Varsovia Echipă probabilă Legia Varsovia
Portar Miszta
Fundași Juranovic, Wieteska, Jedrzejczyk
Mijlocaşi Wszolek, Slisz, Martins, Mladenovic
Atacanţi Kapustka, Guimaraes Lopes, Luquinhas

Statistica meciurilor directe Gornik Zabrze v Legia Varsovia

Gornik Zabrze a profitat în tur de degringolada de moment a campioanei și a câștigat la Varșovia cu 3-1.

În sezonul trecut au fost doar două partide, în sezonul regulat, pentru că apoi Gornik a jucat în play-out, iar Legia – în play-off. Victoriile au fost împărțite: 5-1 pentru Legia în tur, 2-0 pentru Gornik în retur.

De-a lungul timpului s-au disputat 56 de meciuri între aceste formații. Gornik a învins în 13, Legia în 31, alte 12 s-au încheiat remiză.

Cote pentru Gornik Zabrze v Legia Varsovia

Între disperarea gazdelor de a nu pierde complet priza cu podiumul și valoarea superioară a oaspeților e greu de prevăzut ce deznodământ va avea partida. Dar cred că se va deschide scorul până la pauză. Totalul asiatic +1 HT are cota 1,95 pe Betano pariuri. Mult mai prudent, aproape imposibil să nu iasă, dar cu cotă mică, este pariul că se vor marca 1-3 goluri. Betano pariuri oferă 1,42.

Gornik Zabrze vs Legia Varsovia Pont: Ambele echipe marchează

Legia este în acest moment într-o formă bună și nu va avea, cel mai probabil, probleme să înscrie minimum un gol. Gornik Zabrze a marcat în 4 din cele 5 partide oficiale jucate în această primăvară, iar acum are nevoie de victorie ca de aer. Vom miza pe GG, cu cota 1,75 pe Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici