1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Gold Coast Knight vs. Peninsula Power

Gold Coast Knight vs. Peninsula Power, Ponturi pariuri, Fotbal Australia, 17.06.2022: Multe goluri în deplasările oaspeților

Dan Bara
Dan Bara

2022-06-16 09:53:00

National Premier Leagues Queensland

17 Iunie 2022, 12:30

Gold Coast Knights

Gold Coast Knights

versus
Peninsula Power

Peninsula Power

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Gold Coast Knights v Peninsula Power

Echipele clasate pe pozițiile 4 și 3 în National Premier Leagues Queensland, se întâlnesc în meci direct vineri, de la ora 12:30. Aflați în continuare care este pontul meu pentru pariuri. 

Gold Coast Knights: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele ocupă locul 4, cu 19 puncte după 10 etape, fiind printre formațiile cu cele mai puține jocuri disputate. Liderul Queensland Lions are 12 meciuri și 29 de puncte, Olympic FC e pe doi, cu 26 de puncte după 11 etape, iar Peninsula, adversarul de vineri, e pe 3, cu 23 de puncte după 13 etape. 

„Cavalerii” se pot plânge că au ghinion, dat fiind numărul mare de meciuri amânate, dar și pentru înfrângerea suferită recent, pe 4 iunie, la Olympic FC. În minutul 52 al partidei, au rămas în 10 oameni, la scorul de 0-1, și au pierdut în cele din urmă cu 1-4.

Frustarea a durat doar o săptămână, până la jocul următor, în care Gold Coast s-a impus cu 4-1 contra celor de la Capalaba. Astfel, a ajuns la cea de-a șasea victorie a sezonului, cu un total de 19 puncte în dreptul său. Dacă va câștiga măcar două dintre restanțe, atunci o va depăși pe principala rivală la ocuparea poziției a treia, Peninsula. Dar, la fel de bine, „cavalerii” ar putea câștiga partida directă de vineri și situația s-ar simplifica în mod considerabil.

Conform regulamentului din această subdiviziune a fotbalului australian, primele patru clasate merg la finalul sezonului într-un baraj pentru accederea în Marea Finală din Queensland, finală pe care Gold Coast Knights a câștigat-o în 2019.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Peninsula Power: Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții au 7 victorii, dar și trei jocuri în plus față de Knights. Fără înfrângere de patru etape, aceștia tocmai au remizat în weekend cu liderul campionatului, Queensland Lions, scor 1-1 în fața propriilor suporteri. Peninsula e cea mai bună echipă de teren propriu din competiție, reușind să adune 19 dintre cele 23 de puncte în fața propriilor fani. 

În deplasare, lucrurile stau mai rău. Statistica ne arată că, departe de casă, doar unul dintre cele cinci meciuri a fost câștigat, 3-0 pe arena modestei Logan Lightning (locul 10 într-o competiție cu 12 cluburi). De asemenea, Peninsula are și o remiză la Brisbane City, vecina de clasament a lui Lightning (locul 9), scor 2-2. A pierdut în schimb la Queensland Lions (3-4), Olympic FC (1-6) și Sunshine Coast Wanderers (0-2), echipe cu pretenții. 

Să notăm și că în meciurile formației vizitatoare se marchează multe goluri atunci când aceasta evoluează departe de casă, 4.6 pe etapă. Până acum, patru dintre cele cinci deplasări au consemnat trei sau mai multe goluri, iar în două dintre ele s-au marcat câte șapte goluri. 

Statistica meciurilor directe Gold Coast Knights v Peninsula Power

În tur, Peninsula a câștigat cu scorul de 1-0, egalând la 4 scorul în întâlnirile directe oficiale. Până acum, niciuna dintre partide nu s-a terminat la egalitate. 

16.04.22 QSL Peninsula - Gold Coast Knights 1-0
08.02.22 AMI Gold Coast Knights - Peninsula 1-0
11.09.21 QSL Peninsula - Gold Coast Knights 2-3
29.05.21 QSL Gold Coast Knights - Peninsula 1-4
23.01.21 AMI Gold Coast Knights - Peninsula 2-3

Cote pentru Gold Coast Knights v Peninsula Power

Cotele oferite de casele de pariuri nu sunt deloc generoase pentru cei care vor să mizeze că se vor marca ceva mai multe goluri. De exemplu, pentru GG avem o cotă de 1.30, iar pentru Peste 2.5 goluri, cota e 1.33. Putem folosi, în schimb, o variantă combinată, GG și 3+, cu o cotă de 1.50 la Superbet. 

Gold Coast Knights vs Peninsula Power Pont: Victorie Gold Coast Knights, cu handicap asiatic (0)

Cu un parcurs destul de bun în ultima vreme, formația gazdă poate fi considerată drept favorită în confruntarea de vineri, însă statistica ne amintește că acum un an Peninsula a câștigat pe terenul său cu un categoric 4-1. Așa că nu mă voi avânta să mizez pe 1 solist, ci voi alege 1 cu handicap asiatic (0), cu o cotă de 1.67 la Superbet. Înfrângerea de sezonul trecut a fost singura pe care „cavalerii” au suferit-o în fața acestui adversar pe teren propriu, toate celelalte jocuri oficiale încheindu-se cu victoria gazdelor.

Miza: 5/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici