1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. KAA Gent vs KV Kortrijk

KAA Gent – KV Kortrijk – Ponturi pariuri 1A Pro League Belgia, 14.01.2022. Cu dreptul în noul an

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2022-01-14 04:13:00

Fotbal Belgia - Pro League

14 Ianuarie 2022, 21:45

Gent

Gent

versus
Kortrijk

Kortrijk

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Gent v Kortrijk

Primul meci din acest an (contând pentru etapa a 22-a din sezonul regular) din 1A Pro League se joacă pe GHELAMCO Arena din Gent între două echipe apropiate în clasament, aflate în prima lui jumătate. Cea gazdă, KAA Gent, este pe locul 5, având 34 de puncte, cu trei mai puține decât echipa de pe locul 4, în timp ce KV Kortrijk este pe 8, cu 31 de puncte, dar și un meci mai puțin. Pontul acestei partide poate fi găsit la finalul analizei.

Gent: Forma echipei, știri și statistici

KAA Gent este una dintre echipele importante ale Belgiei, cu o vechime de 158 de ani, izbutind să cucerească chiar și un titlu (în 2014/15). Mai mereu situată în prima parte a clasamentului, în sezonul trecut a ocupat locul 5 și a izbutit să se califice pentru Conference League. Și în cel de față a staționat multă vreme pe aceeași poziție, pe care se află chiar și în prezent. Bineînțeles că intenționează să urce mai sus, măcar cu un loc, pentru ca finalul sezonului regular să o găsească între primele patru, pentru a disputa play-off-ul fruntaș. Comportamentul său a fost destul de oscilant, cu perioade mai bune, urmate de unele mai rele și invers. Faptul că se află în prima parte a ierarhiei înseamnă că primele au predominat.

Rezultatele sale de-acasă, în ordine cronologică: 2-2 cu Beerschot, 2-0 cu Mechelen, 6-1 cu Brugge, 2-3 cu Charleroi, 2-1 cu Cercle, 2-0 cu Eupen, 0-2 cu Union Saint-Gilloise, 3-1 cu Standard Liège, 1-0 cu Genk și 2-1 cu Sint Truiden. Cu trei excepții (2 înfrângeri și un egal), a izbutit numai victorii. De asemenea, în afara înfrângerii în fața revelației Union Saint-Gilloise, a marcat în toate partidele de pe propriul teren. În ultimul meci jucat, în 2021, a izbutit un 0-0 pe terenul liderului, amintita Union Saint-Gilloise. Mai trebuie amintit că pe plan internațional a izbutit să treacă de faza grupelor în Conference League, clasându-se prima în grupa sa, cu o linie de clasament 6. 4. 1. 1. 6-2. 13, avându-le adversare pe Partizan din Belgrad, Anorthosis Famagusta și Flora Tallinn.

Mari probleme de efectiv pentru antrenorul Hein Vanhaezebrouck. Camerunezul Ngadeu și marocanul Tissoudali sunt plecați cu naționalele lor la Cupa Africii, în timp ce Cissé, Bruno, Núrio Fortuna, Depoitre și Sinan Bolat au fost testați pozitiv la covid.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kortrijk: Forma echipei, știri și statistici

O echipă în general de mijlocul clasamentului, KV Kortrijk are un sezon destul de bun, având șanse teoretice chiar să ajungă în primele patru, reale însă de a prinde locurile 5-8. Dacă la început rezultatele sale au alternat, când mai bune, când mai modeste, cu trecerea timpului primele s-au înmulțit, de-aici și saltul din clasament.

Rezultatele sale din deplasare, în ordine cronologică: 1-0 cu Antwerp, 0-2 cu Union Saint-Gilloise, 2-0 cu Sint Truiden, 1-2 cu OH Leuven, 2-2 cu Zulte-Waregem, 0-2 cu Club Brugge, 1-1 cu Standard Liège și cu Anderlecht, 2-2 cu Eupen, 2-0 cu Oostende și cu Sérésien. Așadar, neînvinsă în ultimele 5 partide de-afară. Totodată, cu două excepții, cu primele două clasate, a marcat în toate celelalte partide.

Același constant absent de până acum (din cauza problemelor la menisc), P.H. Guèye, altfel, tehnicianul Karim Belhocine nu are probleme de efectiv.

Echipe probabile

Gent Echipă probabilă Gent
Portar Roef
Fundași Hanche-Olsen, Godeau, Okumu
Mijlocaşi Castro-Montes, De Sart, Kums, Owusu
Atacanţi Bezus, Hjulsager, Lemajić
Kortrijk Echipă probabilă Kortrijk
Portar Ilić
Fundași Dewaele, Sainsbury, Radovanović, D’Haene
Mijlocaşi Vandendriessche, Palaversa – Moreno, Kadri, Selemani
Atacanţi Badamosi

Statistica meciurilor directe Gent v Kortrijk

Din 1980 încoace, cele două s-au confruntat de 64 de ori (59 în primul eșalon, 5 în cupă). Gent are un avantaj consistent, cu 34 de victorii, față de doar cele 17 ale lui Kortrijk, de 13 ori fiind egal. În turul actualului sezon regular, Kortrijk a învins pe teren propriu cu 1-0 (Selemani 9pen). De altfel, Kortrijk a câștigat ultimele trei întâlniri directe.

Cote pentru Gent v Kortrijk

Betano pariuri oferă o cotă de 2,07 pentru ambele înscriu.

Gent vs Kortrijk Pont: Peste 2,5 goluri asiatic

KAA Gent și KV Kortrijk sunt două echipe apropiate valoric, totodată ambele dorind să înceapă anul 2022 cu dreptul. De aceea partida se anunță a fi una foarte echilibrată, în care se poate lăsa cu goluri. Este drept, formația gazdă are un important handicap, prin absența multor titulari, așa cum am arătat în analiză. Cu toate acestea, înlocuitorii pot face față intensității unui asemenea joc. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal Belgia - Pro League

Peste 2,5 goluri asiatic

1.75
Gent vs Kortrijk

14 Jan 22, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Castigat

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici