Share

Pontul pentru KAA Gent - RSC Anderlecht, Pro Ligue Belgia: pentru salvarea sezonului

Alte Competitii

Cota: 1.53

Adaugat de: Răzvan Toma

18 Mai 2019 01:20 632 0
Logo Gent
Logo Anderlecht
Gent
Anderlecht
VS
19:00 19 Mai 2019
Belgia

Analiză și informații pentru Gent v Anderlecht

Ce îți e și cu fotbalul ăsta! După ce s-a decis soarta titlului în penultima etapă, acest meci dintre ultimele clasate din play-off a devenit cel mai interesant din acest epilog. Nu că celelalte nu ar mai avea nimic de oferit, dar acolo este vorba de o luptă indirectă pentru locul 3, pe când aici e care pe care la locul 5, cel care permite accederea în barajele pentru Liga Europa. Miză măruntă dar care ar mai salva un sezon modest pentru ambele. După un tur mizerabil de play-off pentru ambele, în care păreau a face figurație, în partea secundă au început să dea semne de viață. Înaintea acestei finale pentru locurile 5-6, cele două au același număr de puncte, câte 32, Gent având golaveraj superior. Deci, Anderlecht e obligată să câștige.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Gent: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Finala cupei pe care a pierdut-o neașteptat în fața echipei de eșalon secund KV Mechelen, scor 1-2, a fost ca o găleată de apă rece primită în plină față de cei de la Gent. Căci aceștia par să se fi trezit din letargia de până atunci, obținând imediat două neașteptate victorii în deplasare, 3-2 la Standard Liège și 2-1 la Antwerp, ambele candidate la poziția a 3-a a ierarhiei finale. Așadar a marcat și multe goluri. Până atunci, fuseseră 8 meciuri consecutive fără victorie, dintre acestea 7 fiind înfrângeri, singurul egal, 0-0, fiind înregistrat chiar pe terenul actualei adversare. După principiul că echipa câștigătoare nu se schimbă, Jess Thorup va apela la aceiași jucători folosiți la Antwerp și va merge pe aceeași formulă, cu cinci oameni la mijlocul terenului, mai ales că un rezultat de egalitate i-ar conveni. Ciakvetadze și Neto, accidentați, vor lipsi în continuare. De asemenea, tot din cauza unor accidentări, Coosemans, Dejaegere, Derijck și Dompe sunt incerți.

Anderlecht: Forma echipei, știri și statistici

E E V Î E

Anderlecht a ajuns la trei partide fără înfrângere, ceea ce înseamnă o victorie cu Standard Liège (2-1 acasă, cu 79 de minute în inferioritate numerică!) și două egaluri (doi de 1-1 la Antwerp și cu Genk). În acest sezon, o asemenea consecvență pentru Anderlecht este de semnalat, având în vedere mulțimea de rezultate nesatisfăcătoare. Pentru un club obișnuit să participe ediție de ediție a cupelor europene, este important să o prindă și pe cea din 2019-20, iar o victorie la epilog a rămas ultima ei șansă în acest sens. Dhauholou și Santini, accidentați, vor lipsi. Atacantul Santini este o pierdere importantă, motiv pentru care antrenorul Karim Belhocine nu va mai putea folosi sistemul din ultimul joc, 1-4-3-3, trecând la 1-4-2-3-1. De asemenea, Makarenko și Obradović sunt incerți, dar nu sunt jucători esențiali.

Echipe probabile

Gent

Echipă probabilă Gent
Portar Kaminski
Fundași Souquet, Bronn, Plastun, Asare
Mijlocaşi David, Esiti, Verstraete, Odjidja-Ofoe, Kvilitaia
Atacanţi Sørloth

Anderlecht

Echipă probabilă Anderlecht
Portar Didillon
Fundași Kara Mbodji, Appiah, Cobbaut, Bornauw
Mijlocaşi Kums, Trebel – Najar, Verschaeren, Saelemaekers
Atacanţi Bolasie

Statistica meciurilor directe Gent v Anderlecht

Din 1995 încoace, cele două s-au confruntat de 69 de ori (de 63 de ori în prima ligă, de 5 ori în cupă și o dată în supercupă). Așa cum era de așteptat, balanța înclină clar în favoarea lui Anderlecht, cu 40 de succese, față de doar 10 pentru Gent, de 19 ori cele două remizând. În actualul sezon, în regular cele două și-au materializat avantajul terenului propriu, Anderlecht cu 2-0, Gent cu 1-0, iar în turul paly-off-ului, la Bruxelles, a fost scor „alb”. Ultima victorie a lui Anderlecht pe terenul lui Gent a avut loc la 22.12.2016, a fost 3-2.

Cote pentru Gent v Anderlecht

2,25 este cota pentru pauză X. La un meci cu asemenea miză, ambele echipe își păstrează forțele pentru partea a doua.

Gent vs Anderlecht Pont: Ambele marcheză

Meci care are miza ultimului loc pentru barajele de accedere în Liga Europa. Asta înseamnă încleștare de forțe, cele două apelând la ultimele resurse, după un sezon obositor. De când ambele au arătat o altă față în play-off, au avut meciuri cu rezultate bune dar totodată și cu goluri marcate. Anderlecht a marcat în ultimele teri câte un gol, iar Gent în ultimele două s-a bucurat la 5 goluri înscrise. De aceea, este de presupus că o vor face și cu prilejul acestei finale pentru locurile 5-6, unde golurile chiar pot conta decisiv.

Pont pariuri: Ambele marcheză

Miza: 7/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gent vs Anderlecht Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Gent și Anderlecht își ling rănile în meciul codașelor din grupa de campionat și singurul obiectiv este acela de a nu termina ultima în acest clasament, de aceea cred că meciul va fi unul bazat pe atac, în care echipele nu au nimic de pierdut și mă aștept la goluri multe în acest meci.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

7

Castigate:

3

Pierdute:

4

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici