Share

Pontul pentru KRC Genk - Standard Liège, Pro Ligue Belgia: Întoarcerea serviciului?

Alte Competitii

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

18 Mai 2019 12:28 725 0
Logo Genk
Logo Standard Liege
Genk
Standard Liege
VS
19:00 19 Mai 2019
Belgia

Analiză și informații pentru Genk v Standard Liege

În etapa  trecută, penultima, Standard Liège a învins-o pe Brugge, făcând-o astfel pe Genk campioană. Iar acum, unii ar gândi că Genk i-ar întoarce serviciul. Chiar dacă Belgia este o lume civilizată, nu poate nimeni să bage mâna în foc. Și dacă Philippe Clément, antrenorul proaspetei campioane, a dat asigurări cu ocazia unei conferințe de presă că nu-i va face cadouri lui Standard. Așa o fi. Numai că jucătorii săi, atingându-și obiectivul, după un sezon epuizant în care au funcționat la cei mai înalți parametri, nu o să mai aibă aceeași abordare. Și nu-i poți condamna. Deja la Genk s-a sărbătorit cu multă șampanie izbânda, iar acum se vorbește despre ce jucători rămân, de care pleacă și despre alte subiecte legate de sezonul viitor. Standard este pe locul 3, la egalitate de puncte cu Antwerp, iar dacă va învinge, va rămâne acolo, căci este superioară echipei lui Bölöni și la rezultatele directe, și la golaveraj. Reamintim, locul 3 este o miză deoarece duce direct în viitoarea ediție a Ligii Europa, spre deosebire de 4, care mai implică niște baraje obositoare.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Genk: Forma echipei, știri și statistici

E Î V V V

Genk, așa cum am prezentat de atâtea ori, a avut un parcurs impecabil pe teren propriu, în play-off având punctaj de 100%: 3-0 cu Anderlecht, 2-1 cu Gent, 3-1 cu Brugge și 4-0 cu Antwerp. Numai că meciul de față este unul dintr-acelea în care statistica și antecedentele contează prea puțin, având în vedere că avem de-a face cu o echipă care este deja campioană astfel încât jucătorii săi vor aborda partida relaxați. Așa cum în aceeași zi o va face și CFR Cluj pe Arena Națională cu FCSB, și alte formații aflate în asemenea posturi fericite. Nu are nicio absență importantă în lot, dar nici asta nu contează prea mult. Probabil că Philippe Clément va folosi cel mai bun „11” ca să nu aibă nimeni nimic de zis.

Standard Liege: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Cei de la Standard au fost încurajați de neașteptata victorie cu Brugge, cu care și-au întrerupt o serie neagră de 4 înfrângeri consecutive din cauza cărora putea pierde „bronzul”. Încărcați astfel pozitiv și știind că cei de la Genk nu vor mai aborda partida cu aceeași ardoare ca la o partidă cu miză, oamenii lui Preud'homme se vor deplasa încrezători în această ultimă deplasare că pot realiza rezultatul de care au nevoie. În acest play-off, în deplasare, Standard a început cu o victorie, 2-1 la Gent, după care au urmat 3 înfrângeri, 0-4 la Brugge, 1-2 la Antwerp și la Anderlecht (aici cu toate că timp de 79 de minute a avut superioritate numerică). Nu vor juca: Orlando Sá, Van Heusden, Bokadi și Djenepo.

Echipe probabile

Genk

Echipă probabilă Genk
Portar Vukovic
Fundași Mæhle, Dewaest, Lucumi, Uronen
Mijlocaşi Malinovskyi, Berge, Heynen
Atacanţi Ito, Samatta, Trossard

Standard Liege

Echipă probabilă Standard Liege
Portar Ochoa
Fundași Cavanda, Bokadi, Kosanović, Laïfis
Mijlocaşi R. Marin, Cimirot – Lestienne, Halilović, Carcela-González
Atacanţi Emond

Statistica meciurilor directe Genk v Standard Liege

Din 1996, cele două s-au confruntat de 69 de ori (de 61 de ori în prima ligă, de 6 ori în cupă, de 2 ori în supercupă). De 21 de ori a învins Genk, de 32 de ori a învins Standard și de 16 ori a fost egal. În regular: Standard – Genk 1-1 și Genk – Standard 2-0, iar în turul play-off-ului, Genk a învins la Liège cu 3-1. Ultima victorie a lui Standard la Genk, 2-0 la 26.11.2017.

Cote pentru Genk v Standard Liege

1,93 este cota pentru X2, merg pe varianta conservării din partea celor de la Genk, care nu mai au niciun interes să-și pună oasele la bătaie.

Pont Genk vs Standard Liege: ambele marchează

Repetăm ce am tot arătat de-a lungul acestei avancronici, că meciul de față este unul atipic, în care o echipă joacă fără miză, iar cealaltă are un obiectiv clar pe care trebuie să îl atingă. Iar cea din urmă a ajutat-o pe cealaltă ca acum să nu mai aibă miză... Așa că statisticile și antecedentele nu prea mai au importanță. Standard va fi așadar cea care va forța pentru a marca, în timp ce Genk va încerca să aibă un final demn, spre a nu trezi suspiciuni. Din această intersecție reiese că ambele ar trebui să marcheze.

Pont pariuri: ambele marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Genk vs Standard Liege: Peste 1 gol asiatic la pauză

Campioana Genk va dori să încheie sezonul en-fanfare în fața propriilor suporteri cu o victorie pentru a celebra titlul, dar oaspeții de la Standard nu au chef de sărbătorit, vor dori victoria pentru că sunt în luptă pentru locul 3 care la un moment dat părea departe. Cum Standard are cel mai bogat golaveraj, voi paria pe reușite rapide.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Modster

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

11

Castigate:

4

Pierdute:

6

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0