1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Gabon vs Ghana

Gabon vs Ghana - Ponturi pariuri Cupa Africii pe națiuni, 14.01.2022. Aubameyang este incert

Caramavrov
Caramavrov

2022-01-14 00:12:00

Fotbal - Cupa Africii pe Naţiuni

14 Ianuarie 2022, 21:00

Gabon

Gabon

versus
Ghana

Ghana

1.44

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Gabon v Ghana

Ghana joacă cu Gabon în etapa a grupei C de la Cupa Africii pe națiuni, pe 14 ianuarie, de la ora 21:00.

Gabonezii au învins-o cu 1-0 pe Comore în primul meci, în timp ce ghanezii au fost învinși de Maroc (0-1).

Predicția mea pentru meciul Gabon vs Ghana poate fi citită în concluzia acestei analize.

Gabon: Forma echipei, știri și statistici

Fără vedeta Aubameyang, aflată în izolare din cauza Covid, Gabon a învins-o cu 1-0 pe debutanta Comore în primul meci din competiție. A fost prima victorie obținută de elevii lui Patrice Neveu, după 1-1 cu Mauritania (amical), 0-3 cu Burkina Faso (amical) și 1-2 cu Egipt. Succesul e important pentru moral, dar nu este foarte relevant din punct de vedere al formei, întrucât Comore a fost un adversar slab.

Nu se știe cu certitudine dacă mijlocașul defensiv Lemina și atacantul Aubameyang vor ieși din izolare până la ora meciului. Kanga, respectiv Allevinah sunt favoriți să joace din start în cazul în care cei doi nu se vor vindeca de Covid.

Aubameyang (15 milioane de euro) și Lemina (10 milioane de euro) sunt cei mai valoroși fotbaliști ai lotului, evaluat în total la 50,58 milioane de euro.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ghana: Forma echipei, știri și statistici

Ghana a pierdut în fața Marocului din cauza unui gol primit în minutul 87. Echipa antrenată de Milovan Rajevac nu a jucat slab, dar nici nu a reușit să depășească defensiva bine organizată a marocanilor. Teoretic, contra Gabonului va fi mai ușor, dar elevii lui Rajevac sunt sub presiune. Dacă nu înving, pot rata calificarea în fazele eliminatorii.

Mijlocașul central Kudus, de la Ajax Amsterdam, este incert. În cazul în care el nu va fi recuperat, Iddrisu Baba (Mallorca) va juca alături de Partey (Arsenal) în linia mijlocașilor din fața apărării. Nu vor lipsi frații Andre și Jordan Ayew, principalele pericole pentru poarta gaboneză.

Lotul Ghanei este avaluat la 128,13 milioane de euro. Cei mai scumpi jucători sunt Partey (Arsenal, 40 de milioane de euro) și Sulemana (Rennes, 20 de milioane de euro).

Echipe probabile

Gabon Echipă probabilă Gabon
Portar Amonome
Fundași Palun, Manga, Obissa, Obiang
Mijlocaşi Kanga, Poko - Bouanga, Ameka, Allevinah
Atacanţi Boupandza
Ghana Echipă probabilă Ghana
Portar Wollacott
Fundași Yiadom, Amartey, Djiku, Abdul Baba
Mijlocaşi Partey, Iddrisu Baba - Paintsil, Andre Ayew, Sulemana
Atacanţi Jordan Ayew

Statistica meciurilor directe Gabon v Ghana

Gabon și Ghana s-au mai întâlnit de cinci ori, patru confruntări având caracter oficial. Ghanezii au trei victorii.

Cea mai recentă partidă directă a fost în 2011, când Ghana a învins cu 2-1 într-un amical.

Cote pentru Gabon v Ghana

Ghana a câștigat cu 2-0 ultima confruntare oficială. Betano bet oferă cota 1.72 pentru selecția „Ghana -0.25 handicap asiatic”.

În primul meci jucat de cele două echipe în competiție s-a marcat câte un singur gol. Selecția „sub 2 goluri total asiatic” are cota 1.74 la Unibet pariuri sportive.

Gabon vs Ghana Pont: Ghana 0 handicap asiatic

Ghana nu are decât varianta victoriei pentru acest meci. Indiscutabil, echipa antrenată de Milovan Rajevac are jucători mai valoroși și mai multă experiență internațională decât Gabonul. Ar trebui să își concretizeze aceste avantaje cu un succes, la capătul unui meci pe care să îl controleze. Chiar dacă va juca, Aubameyang nu va evolua la capacitate maximă, pentru că nu s-a antrenat în ultimele zile. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal - Cupa Africii pe Naţiuni

Ghana 0 handicap asiatic

1.44
Gabon vs Ghana

14 Jan 22, 21:00

Miza: 8/10
Cota: 1.44
Status: Anulat

Gabon vs Ghana Pont: Total goluri: Par

Există mult echilibru la această Cupă a Africii. În primele 12 meciuri au fost doar victorii la limită (10) sau remize (2). Abia intrarea în etapa a doua a adus un succes detașat, obținut de naționala țării-gazdă (4-1 cu Etiopia), dar și o a 11-a victorie la limită (Burkina Faso - Capul Verde 1-0), dintre care 10 cu scorul de 1-0! Ghana are prima șansă în fața Gabonului, iar zestrea lor de până acum (0, respectiv 3 puncte) împinge echipa fraților Ayew (fii legendarului Abedi Pele) să forțeze victoria, pentru a nu avea emoții majore la ultima reprezentație din grupă, contra Insulelor Comore. Contextul statistic mă împinge la un pronostic atipic: număr par la totalul golurilor.

Fotbal - Cupa Africii pe Naţiuni

Total goluri: Par

1.85
Gabon vs Ghana

14 Jan 22, 21:00

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici