1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Franța - Japonia. Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 28.07.2021. Meciul ultimei șanse pentru Franța

Franța - Japonia. Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 28.07.2021. Meciul ultimei șanse pentru Franța

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-07-27 22:24:00

Jocurile Olimpice

28 Iulie 2021, 14:30

Franța

Franța

versus
Japonia

Japonia

1.62

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Franța v Japonia

Franța – Japonia, partidă programată miercuri, de la ora 14.30, și contând pentru  etapa a treia din Grupa A a turneului olimpic de fotbal, se anunță un meci deosebit de interesant. Japonezilor le este suficientă o remiză ca să se califice mai departe, în timp ce Franța are nevoie disperată de victorie.

Niponii, cu două victorii după două etape, se prezintă cu punctaj maxim, în timp ce Franța are un incredibil golaveraj negativ, 5-7, cu 3 puncte și în fața unei eliminări tot atât de șocante precum cea suferită de seniori, în urmă cu doar câteva săptămâni, la Campionatul European.

Jocul se dispută pe stadionul „Nissan“, din Yokohama.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța (locul 3, 3 puncte, golaveraj 5-7) a avut până acum, la Olimpiadă, un traseu absolut surprinzător, cu două meciuri pline de goluri. A pierdut cu Mexic într-o partidă în care s-a înscris de 5 ori (scor 1-4) și a câștigat eroic cu Africa de Sud, într-o partidă cu 7 goluri (4-3)!

Confruntarea de deschidere, cu Mexic, a fost șocantă. Americanii au șters pe jos cu apărarea europenilor. Au avut 2-0 prin golurile lui Vega și Cordova, francezii au înscris golul de onoare prin Gignac, apoi au mai picat încă două în poarta lui Bernardoni, prin Antuna și Aguirre.

Antrenorul Sylvain Ripoll a făcut o schimbare în defensivă și l-a titularizat pe Nkounkou în locul lui Sagnan, dar cu Africa de Sud coșmarul din apărare s-a repetat. Adversarii au ratat un penalty în prima repriză și au deschis scorul prin Kodisang în debutul celei de-a doua, după care a intrat în scenă, din nou, Gignac, autorul golului de onoare cu Mexic. Acesta a marcat de 3 ori, ceea ce, alături de golul din prelungiri al lui Savanier, a înclinat balanța în fața africanilor care mai înscriseseră prin Makgopa și Mokoena.

Japonia: Forma echipei, știri și statistici

Japonia (locul 1, 6 puncte, golaveraj 3-1) a avut un traseu perfect în primele două etape, reușind victorii atât cu Africa de Sud (1-0), cât și cu Mexic (2-1). Departe de a livra spectacolul și emoția din meciurile francezilor, niponii au fost mult mai eficienți.

Primul joc a fost câștigat, cu sud-africanii, printr-un gol înscris de Takefusa Kubo, de la Real Madrid, în minutul 71. Echipa gazdă n-a avut prea mari emoții, dominând partida la toate capitolele.

Cea de-a doua întâlnire, cu Mexic, a fost adjudecată chiar mai clar, formația antrenată de Hajime Moriyasu având 2-0 încă de la pauză, prin golurile aceluiași Kubo și al lui Ritsu Doan. Mexic a dominat în a doua repriză, dar n-a reușit decât golul de onoare, prin Alvarado (minutul 85).

Punctul forte al Japoniei la acest turneu olimpic pare linia defensivă Nakayama – Itakura – Yoshida – Sakai, dar și în față sunt câțiva jucători de valoare, iar șansele de a se depăși performanța de la Londra 2012 (locul 4) par cât se poate de concrete.

Echipe probabile

Franța Echipă probabilă Franța
Portar Bernardoni
Fundași Caci, Nkounkou, Kalulu, Michelin
Mijlocaşi Tousart, Savanier – Mbuku, Muani, Thauvin
Atacanţi Gignac
Japonia Echipă probabilă Japonia
Portar Tani
Fundași Nakayama, Itakura, Yoshida, Sakai
Mijlocaşi Endo, Tanaka – Soma, Kubo, Doan
Atacanţi Hayashi

Statistica meciurilor directe Franța v Japonia

Nu s-a jucat, până acum, niciun meci între selecționatele olimpice ale Franței și Japoniei.

Cote pentru Franța v Japonia

În 3 din cele 4 partide jucate până acum de Franța și Japonia la Olimpiadă s-au dat minimum 3 goluri. În mod normal, și acesta ar trebui să fie un meci de +2,5 goluri – cota 1,75 în oferta Betano pariuri.

Cred că se va deschide scorul înainte de pauză în această partidă. Betano pariuri are cota 1,78 pentru totalul asiatic +1 în prima repriză.

Franța vs Japonia Pont: Ambele echipe marchează

Franța are după două etape golaveraj 5-7 și a avut GG în ambele partide jucate. Acum va fi obligată să atace și să înscrie cu orice preț, dacă vrea să se califice. Japonia a înscris în fiecare din primele două etape și ar trebui s-o poată face din nou în fața unei defensive care a luat 7 de la Mexic și Africa de Sud. Vom miza pe GG în această partidă – cota 1,62 în oferta Betano pariuri.

Miza: 7/10
Cota: 1.62
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici