1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Flora Tallinn vs Tammeka Tartu - Ponturi pariuri Estonia, 20.05.2020. Campioana rupe tot

Flora Tallinn vs Tammeka Tartu - Ponturi pariuri Estonia, 20.05.2020. Campioana rupe tot

Caramavrov
Caramavrov

2020-05-19 21:26:00

Fotbal Estonia - Meistriliiga

20 Mai 2020, 19:30

Flora Tallinn

Flora Tallinn

versus
Tammeka Tartu

Tammeka Tartu

1.74

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Flora Tallinn v Tammeka Tartu

Flora și Tammeka Tartu se întâlnesc în etapa a doua din Meistriliiga, Estonia, pe 20 mai, de la ora 19:30. În prima rundă, Flora a învins-o cu 3-1 pe Legion, iar Tammeka s-a impus cu 2-1 în fața lui Tulevik.

Pronosticul pentru meciul Flora vs Tammeka Tartu poate fi citit în concluzia acestei avancronici.

Flora Tallinn: Forma echipei, știri și statistici

Campioana a început bine noul sezon, cu o victorie la două goluri diferență contra lui Legion, pe teren propriu. Echipa antrenată de Jurgen Henn a dominat meciul de la început până la sfârșit, însă s-a văzut și un minus: defensiva este nesigură.

Problemele din apărare au fost evidente și în singurul amical internațional jucat în acest an, 2-2 cu Sogndal (Norvegia). Partida s-a jucat la sfârșitul lunii februarie.

Lotul Forei Tallinn este evaluat la 4,18 milioane de euro pe transfermarkt.com. Cel mai scump jucător este atacantul estonian Rauno Sappinen, care are o cotă de piață de 325.000 de euro.

În ultimele 5 meciuri oficiale, Flora a marcat cel puțin 3 goluri și a câștigat la diferențe de cel puțin două goluri.

Tammeka Tartu: Forma echipei, știri și statistici

Tammeka a terminat pe locul 5 sezonul trecut, iar în acest an are aspirații mai înalte. Elevii lui Kaido Koppel s-au impus cu 2-1 în prima rundă, pe teren propriu, contra lui Tulevik. Oaspeții au condus la pauză.

Tammeka a jucat cinci meciuri amicale în acest an, contra altor echipe din Estonia. În patru dintre ele a înscris și a primit gol.

Lotul lui Tammeka Tartu este evaluat la 1,88 milioane milioane de euro. Cel mai scump jucător este fundașul central Igor Dudarev, 225.000 de euro, urmat de atacantul Tistan Koskor (200.000 de euro).

Statistica meciurilor directe Flora Tallinn v Tammeka Tartu

Flora Tallinn și Tammeka Tartu s-au mai întâlnit de 62 de ori în toate competițiile. De obicei, Flora câștigă acasă la peste două goluri diferență, dar au mai fost și excepții.

În ultima confruntare directă din prima ligă, Flora s-a impus cu 6-1 în deplasare. În primul meci din sezonul trecut, a fost Flora vs Tammeka 4-1.

Cote pentru Flora Tallinn v Tammeka Tartu

În meciurile jucate în prima etapă de ambele echipe s-au marcat minim trei goluri. Selecția „peste 2.5 goluri” are cota 1.42.

Un pariu pe selecția „Flora peste 2.5 goluri”, care are cota 1.76.

Flora Tallinn vs Tammeka Tartu Pont: Flora -2 handicap asiatic

Flora Tallinn este favorită să câștige această partidă și chiar ne așteptăm la un scor mare, în tradiția confruntărilor directe dintre cele două adversare. Flora este campioana Estoniei, iar pe teren propriu cam spulberă tot ce prinde. În afara ultimei confruntări oficiale dintre cele două, când am consemnat surpriza (0-1), precedentele 3 rezultate sunt concludente: 4-1, 5-0, 3-1. În cazul unei victorii la numai două goluri diferență, primim suma mizată înapoi.

Miza: 5/10
Cota: 1.74
Status: Pierdut

Flora Tallinn vs Tammeka Tartu Pont: Flora Tallinn peste 2,5 goluri

Flora Tallinn a început bine sezonul. Victorii în cupă și in campionat și se pare că echipa deja și-a intrat în mână. Cele 2 echipe au jucat și în urmă cu 2 luni, iar Flora s-a impus fără probleme chiar pe terenul celor de la Tammeka. Cred ca și de data asta vor fi goluri și mizez pe minimum 3 reușite din partea formației gazdă. Cota oferită de către cei de la Betano este mai mult decât decent

Miza: 2/10
Cota: 1.68
Status: Pierdut

Flora Tallinn vs Tammeka Tartu Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

După ce Flora Tallinn i-a marcat 3, 4 și 5 goluri în recentele confruntări directe, am asistat la o mare surpriză sezonul trecut când Tammeka a învins aici cu 1-0, așa că Flora are și o revanșă de luat față de suporteri, chiar dacă una de la distanță. În cele mai recente partide a înscris de 2 ori până la pauză, așa că am toate motivele să cred că o va face din nou și în această seară, mai ales că în meciul de cupă din martie, chiar înainte de pauza forțată, Flora a învins în deplasare cu 3-0 după ce a condus cu 2-0 la pauză. Astfel voi alege pariul peste 1,5 goluri la pauză la o cotă oferită de Betano.

Miza: 6/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici