1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. FC Minsk - FC Energetik BGU Ponturi Pariuri Belarus Vysheyshaya Liga, 17.06.2021. Gazdele țintesc victoria!

FC Minsk - FC Energetik BGU Ponturi Pariuri Belarus Vysheyshaya Liga, 17.06.2021. Gazdele țintesc victoria!

 Csaba Zsolt
Csaba Zsolt

2021-06-16 18:59:00

Fotbal - ponturi

17 Iunie 2021, 18:00

FK Minsk

FK Minsk

versus
Energetik-BGU

Energetik-BGU

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FK Minsk v Energetik-BGU

Primul meci al etapei cu numărul 13 din Vysheyshaya Liga va avea loc joi, de la ora 18:00, pe stadionul Torpedo, unde Minsk va primi vizita celor de la Energetik-BGU. Se anunță un duel echilibrat, care va fi arbitrat de Aleksey Kulbakov, cel în sezonul precedent a arbitrat atât în Europa League, cât și în Liga Campionilor.

La finalul analizei veți regăsi și un pont.

FK Minsk: Forma echipei, știri și statistici

După primele 12 etape, FC Minsk se află pe locul opt în clasament, cu 16 puncte adunate din 36 posibile. Fedor Shcherbachenko încearcă să construiască o echipă competitivă, cu care să aibă șanse la locurile 1-6. După mai multe încercări, în ultimele partide a jucat în sistemul 4-2-3-1, cu argentianul Michael Lopez ca vârf. Tânărul atacant a fost adus la începutul anului, ca jucător liber de contract, iar până acum a jucat meci de meci. S-a descurcat nesperat de bine, reușind să ajungă la cinci reușite. Este la primul sezon în care reușește să marcheze mai mult de un gol, cei drept, în precedentele a fost folosit destul de puțin.

În weekendul precedent a avut o deplasare destul de dificilă la Mozyr, unde s-a duelat cu Slavia. Deși a pornit cu șansa a doua, a obținut toate cele trei puncte puse în joc, datorită dublei reușite de Lopez. Defensiva a avut o viață dificilă, dar a scapăt doar cu un singur gol marcat. La acest capitol, Shcherbachenko trebuie să schimbe ceva, deoarece are deja 21 de goluri primite. Până acum în fața propriilor suporteri a jucat de cinci ori și a obținut doar un singur succes, chiar ultima oară, când a primit vizita celor de la Dynamo Brest.

De-a lungul istoriei a cucerit doar în singur trofeu, în 2013, când a câștigat cupa, în fața celor de la Dinamo Minsk.

La mijlocul săptămânii viitoare va juca chiar în cupă, cu Dnepr Mogilev.

Energetik-BGU: Forma echipei, știri și statistici

La finalul sezonului 2018, Energetik a revenit în prima ligă, unde până acum s-a ținut departe de zona fierbinte a clasamentului. În mare parte acest lucru se datorează lui Vladimiwr Belyavski, cel care face o treabă foarte bună.

Actualul sezon l-a început cu o victorie obținută chiar pe teren prorpiu cu FK Smorgon, după care au urmat opt partide în care n-a simțit gustul victoriei. A făcut câteva schimbări în echipa de start și se pare că a fost o decizie înțeleaptă. În ultimele trei confruntări a obținut maximum de puncte și a urcat până pe locul nouă în clasament. Surpriza a produs la sfârșitul lunii mai, când de la Dynamo Brest s-a întors cu toate cele trei puncte. Etapa precedentă a fost cât pe ce să facă un pas greșit, dar a avut mare noroc. La scorul de 0-1, mijlocașul celor de la Gomel a primit direct cartonaș roșu. În superioritate s-a descurcat mult mai bine și într-un final s-a impus cu 3-2.

Principalul marcator al echipei este Vladislav Vassiljev, cel care în cele 12 partide jucate a ajuns la patru reușite. Dacă va continua în acest ritm, are șanse mari să repete performanța din sezonul precedent, când în tricoul celor de la Rukh Brest a marcat opt goluri.

Echipe probabile

FK Minsk Echipă probabilă FK Minsk
Portar Prishivalko
Fundași Kasarab, Chagovets, Kontsevoy, Aliseyko
Mijlocaşi Anton, Evdokimov, Mujniru, Kovalevskiy, Yarotskiy
Atacanţi Lopez
Energetik-BGU Echipă probabilă Energetik-BGU
Portar Sadovskiy
Fundași Sokol, Miroshnikov, Svirepa
Mijlocaşi Girs, Yussif, Bashilov, Vasiljev, Lavrik, Yudchits
Atacanţi Moussakhanian

Statistica meciurilor directe FK Minsk v Energetik-BGU

28.01.2021 FC Minsk - FC Energetik BGU 1-0
19.07.2020 FC Minsk - FC Energetik BGU 2-1
05.04.2020 FC Energetik BGU - FC Minsk 2-0
27.09.2019 FC Minsk - FC Energetik BGU 1-6
17.05.2019 FC Energetik BGU - FC Minsk 3-3

Cote pentru FK Minsk v Energetik-BGU

Patru din ultimele cinci partide jucate pe teren propriu de FC Minsk s-au terminat cu gol marcat de ambele formații. Pentru încă un meci de GG, Betano pariuri sportive oferă cota 1.60.

FK Minsk vs Energetik-BGU Pont: FK Minsk (Miză rambursată la egalitate)

Se anunță o confruntare echilibrată între cele două formații, în care șansele sunt 50%-50%. Oaspeții îl au pe Vladislav Vassiljev, cel care a contribuit la zece goluri. A marcat de patru ori și a oferit șase pase decisive. În cazul în care prinde o zi mai slabă, Energetik nu prea îl mai are pe nimeni care să facă diferența. În schimb, la gazde sunt mai mulți jucători care au mai mult de o reușită în acest început de sezon. Căpitanul echipei, Oleg Evdokimov, și mijlocașul lateral, Anton Shramchenko, au oferit în total nouă pase decisive. FC Minsk are jucători mai periculoși și cred că poate obține toate punctele puse în joc.

Miza: 5/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Salut. În 2020 m-am alăturat proiectului pariurix.com, unde ofer pronosticuri din fotbal. De câțiva ani urmăresc cu mare interes cel mai puternic campionat din lume, Premier League, iar majoritatea ponturilor oferite de mine sunt din fotbalul englez. În afară de cel mai iubit sport din lume, urmăresc cu mare interes handbal, tenis și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici