1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Indjija - Steaua Roșie Belgrad, Ponturi Pariuri Serbia, 02.06.2020, Campioana pleacă mare favorită

Indjija - Steaua Roșie Belgrad, Ponturi Pariuri Serbia, 02.06.2020, Campioana pleacă mare favorită

Guest
Guest

2020-06-01 23:30:00

Fotbal - ponturi Cupa Serbiei

02 Iunie 2020, 18:00

FK Indjija

FK Indjija

versus
Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

1.59

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FK Indjija v Steaua Roşie Belgrad

Începutul lunii iunie aduce din ce în ce mai multe meciuri, iar noi venim cu un pont din Serbia, de la meciul din sferturile de finală ale cupei, dintre Indjija și Steaua Roșie Belgrad, proaspăt campioană, partidă ce e programată de la ora 18 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

FK Indjija: Forma echipei, știri și statistici

Indjija a revenit cu un eșec după pauza competițională. Sau mai bine zis, pauza forțată.  Echipa se află pe locul 14, primul ce duce în liga secundă, iar în cele 3 etape rămase de jucate, Indjija are de recuperat 5 puncte. Va fi greu, însă speranța moare ultima pentru formația antrenată de Aleksandar Janjic. Cu siguranță gândul jucătorilor nu le mai este la meciul de cupă, care oricum este unul greu, chiar în compania fostei și actualei campioanei a Serbiei, Steaua Roșie.

În cele 2 meciuri directe din acest sezon, Indjija a remizat o dată și a cedat greu pe terenul campioanei, dar de fiecare dată a fost dominată copios. Acum situația cred că va sta total diferit. Odată că meciul se va juca fără spectatori, iar apoi lipsa de motivație, pentru că obiectivul principal al formației este acela de a se salva de la retrogradare. Poate e mult spus lipsa de motivație, însă e clar că toate gândurile sunt îndreptate asupra următorului meci din campionat.

Indjija a trecut de formații slab în rundele precedente. Dacă în urmă cu 2 tururi echipa a trecut de o formație din liga secundă, în runda precedentă Indjija s-a impus în fața celor de la Proleter, echipă ce se poziționează la jumătatea clasamentului. Însă nici pe departe această echipă nu se poate ridica la nivelul campioanei Serbiei, astfel că meciul va fi unul extrem de dificil și nu văd cum Indjija ar putea realiza surpriza.

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie Belgrad s-a încoronat pentru a treia oară consecutiv campioană în Serbia, după ce a câștigat cu 5-0 primul meci după reluarea sezonului. A fost un succes categoric, în fața unei formații modeste, ce-i drept, Rad, echipă de calibrul adversarului din această rundă în Cupa Serbiei. Cu moralul la cote maxime, jucătorii formației din capitala Serbiei vor veni cu gândul să rezolve rapid calificarea în semifinale.

Așa cum am specificat mai sus, Indjija i-a încurcat pe cei de la Steaua Roșie, chiar în meciul retur și meciul acesta poate reprezenta chiar și un motiv de revanșă. Însă principala motivație pentru echipa antrenată de fostul internațional sârb, Dejan Stankovic e eventul. Sărbătoarea cuceririi unui nou titlu nu poate urmastă decât de o calificare în penultimul act al competiției, acolo unde se mai află și marea rivală Partizan. 

Cu siguranță elevii lui Stankovic și-a revenit după euforia câștigării campionatului și acum se vor concentra 100% asupra meciului din cupă. Fără fanii adverși, dar și cu o echipă care e cu gândul mai mult la salvarea de la retrogradare, nu văd cum Steaua Roșie Belgrad ar putea avea emoții îm privința calificării.

Statistica meciurilor directe FK Indjija v Steaua Roşie Belgrad

În cele 4 meciuri directe, Steaua Roșie s-a impus de 3 ori, iar un meci s-a încheiat la egaliate, ultimul de altfel, cel din retur, ce s-a disputat în luna februarie, scor 1-1. 

Cote pentru FK Indjija v Steaua Roşie Belgrad

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 2,5 goluri, la o cotă de 1,55.

FK Indjija vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Victorie Steaua Roșie Belgrad la minimum 2 goluri diferență

Se anunță un meci cu o favorită clară. Diferența de valoare e una clară și mai mult decât atât, cele 2 formații se află în ipostaze total diferite. Dacă Steaua Roșie vine după sărbătorirea titlului, cu un moral excelent, Indjija e angrenată în lupta pentru menținerea în prima ligă și cu siguranță salvarea de la retrogradare e mult mai importantă decât o prezență în penultimul act al competiției. Merg pe un succes clar al campioanei, iar cota oferită de către cei de la Betano e una decentă!

Miza: 6/10
Cota: 1.59
Status: Pierdut

FK Indjija vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Peste 1,5 goluri la pauză

Steaua Roșie Belgrad se prezintă la acest meci după 3 victorii consecutive în care a marcat de 11 ori și nu a primit gol, iar în prima repriză a înscris de 7 ori, reușind să perforeze poarta adversă în cele 2 deplasări de câte 3 ori. Merg pe un nou succes cu multe goluri înscrise de liderul din Serbia, de aceea mizez că vom vedea cel puțin 2 goluri marcate până la pauză.

Miza: 6/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici