1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Blansko - Slavoj Vysehrad: ponturi pariuri Cehia Liga a doua. 15.05.2021

Blansko - Slavoj Vysehrad: ponturi pariuri Cehia Liga a doua. 15.05.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-05-14 18:47:00

Cehia Liga a doua

15 Mai 2021, 18:00

FK Apos Blansko

FK Apos Blansko

versus
Slavoj Vysehrad

Slavoj Vysehrad

1.53

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru FK Apos Blansko v Slavoj Vysehrad

În etapa cu numărul 24 din liga secundă de fotbal din Cehia, Blansko va primi vizita ultimei clasate, Slavoj Vysehrad. Meciul dintre cele două formații este programat sâmbătă, cu începere de la ora 18:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului vine și pronosticul meu. 

FK Apos Blansko: Forma echipei, știri și statistici

După 23 de meciuri disputate în acest sezon, Blansko a strâns 23 de puncte și se clasează pe penultimul loc în liga secundă din Cehia. Nu totul este negru pentru formația de pe Stadion na Mlynske: doar ultimele două echipe retrogradează, iar adversara din fața ei, Taborsko, are 25 de puncte. Mai mult, cea mai recentă partidă disputată pe teren propriu de Blansko a fost încheiată cu un succes clar: 4-1 în fața ocupantei locului 8, Chudim. În cele 23 de meciuri scurse până acum, gazdele confruntării noastre de sâmbătă au marcat de 27 de ori, având cel mai bun atac dintre ultimele 4 clasate. Blansko este imaginea perfectă a echipei "de casă". În ultimele 6 meciuri de pe teren propriu, Blansko a câștigat de 4 ori, a terminat o dată la egalitate și a pierdut un singur joc.

Slavoj Vysehrad: Forma echipei, știri și statistici

Slavoj Vysehrad e condamnată de etape bune la retrogradare. În cele 23 de meciuri, oaspeții jocului de sâmbătă au luat doar 5 puncte: o victorie, două egaluri și 20 de înfrângeri. Vysehrad a fost practic "ciuca bătăilor", are cel mai slab atac din serie și de departe cea mai permisivă apărare: 12-54! Slavoj și-a luat de multă vreme gândul de la meținerea în liga secundă din Cehia. Asta se vede și pe rezultatele dezastruoase din 2021. Vysehrad are 10 înfrângeri la rând, precum și o serie de 15 partide conssecutive fără succes. În ultimele 4 partide din campionat, Slavoj a încasat cel puțin două goluri. 

Statistica meciurilor directe FK Apos Blansko v Slavoj Vysehrad

În turul campionatului, Slavoj Vysehrad s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1. 

Cote pentru FK Apos Blansko v Slavoj Vysehrad

Avem aici o confruntare între ultimele două clasate din liga secundă cehă. Totuși, diferența între ele este una majoră. Oaspeții nu mai au nicio șansă de salvare de la retrogradare, în timp ce Blansko are nevoie ca de aer de cele 3 puncte puse în joc. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Sportingbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 2,5 goluri la total. În cazul în care vor fi marcate cel puțin 3 goluri, veți prinde o cotă bună de 1,65.

FK Apos Blansko vs Slavoj Vysehrad Pont: Victorie FK Apos Blansko

Fără vreo miză pe final de campionat, Slavoj Vysehrad a încasat gol după gol și vine după 10 meciuri pierdute la rând. Dincolo de valoarea scăzută a lotului, oaspeții au și mari probleme în defensivă, unde au încasat deja 54 de goluri, o medie de aproape 2,5 per etapă. De cealaltă parte, Blansko este la doar două puncte de locurile care asigură menținerea în liga secundă din Cehia, iar cele mai multe puncte sunt câștigate de trupa de pe Stadion na Mlynske pe teren propriu. Patru succese în ultimele 6 etape reprezintă un mesaj clar de intenție de salvare de la retrogradare. Agențiile partenere se așteaptă la un succes al lui Blansko, îi oferă cote destul de mici. Chiar și așa, eu recomand victoria gazdelor și sper să o putem bifa încă înainte de ultimul fluier. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici