Share

Pont Portugalia, Primeira Liga: Feirense – Desportivo Aves, ultimul „amical“ înaintea vacanței

Alte Competitii

Cota: 2.02

Adaugat de: Matei Udrea

18 Mai 2019 09:28 354 0
Logo Feirense
Logo Desportivo Aves
Feirense
Desportivo Aves
VS
17:30 18 Mai 2019
Primeira Liga - Portugalia

Analiză și informații pentru Feirense v Desportivo Aves

Feirense - Aves, partidă programată sâmbătă, de la ora 17.30, în etapa a 34-a (ultima) a campionatului Portugaliei, este una de vacanță, fără nicio consecință pentru cele două echipe indiferent de rezultatul final. Feirense a retrogradat matematic acum ceva vreme, pe când Desportivo Aves s-a salvat tot matematic etapa trecută.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 250RON!

Feirense: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î E E

Feirense (locul 18, 17 puncte, golaveraj 25-63) n-a mai reușit în acest sezon mica minune de anul trecut, când s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă după ce fusese multă vreme pe ultimul loc. Echipa are cel mai slab atac și a doua cea mai slabă apărare din Primeira Liga. Niciunul din cei doi antrenori pe care i-a avut în acest sezon Feirense n-a reușit să redreseze bărcuța. Filipe Martins, venit acum 12 etape, a reușit doar 3 puncte, din care două în ultimele două meciuri, când oricum nimic nu mai conta.

De la venirea Filipe Martins, meciurile jucate de Feirense au avut la pauză de trei ori 0-0, de patru ori un gol înscris și de șapte ori minimum două goluri marcate. Ultimele două etape au fost niște focuri de artificii – frumoase, dar inutile: 4-4 acasă cu Chaves (2-1 la pauză) și 4-4 la Santa Clara (3-2 la pauză). Practic, din cele 13 goluri marcate în tot campionatul până la pauză, 5 au venit în ultimele două etape.  

Desportivo Aves: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Aves (locul 14, 36 de puncte, golaveraj 34-47) s-a salvat de la retrogradare în acest an așa cum se salvează, de multe ori, echipele din campionatele latine. În ultimele 7 etape, echipa a obținut 3 victorii cu echipe care nu mai aveau un obiectiv serios: 2-0 la Rio Ave, 2-0 la Guimaraes, 3-0 acasă, cu Belenenses. Alături de egalul scos la o altă echipă în nevoie, 0-0 cu Nacional Funchal (locul 17, retrogradată matematic acum), cele 10 puncte au fost de ajuns să pună Desportivo Aves la adăpost înaintea ultimei etape.

Ca și Feirense, Aves și-a schimba antrenorul în acest sezon – coincidență, chiar după turul cu adversara de acum. În 16 etape cu Augusto Inacio pe bancă, echipa a scos 24 de puncte, un bilanț salvator.

Prima repriză a partidelor jucate de Aves cu noul antrenor s-a încheiat de șapte ori cu 0-0, de șase ori cu 1-0 sau 0-1 și de numai trei ori cu mai mult de un gol. În deplasare, bilanțul primei reprize arată astfel: de trei ori 0-0, de patru ori 1-0 sau 0-1 și o dată peste un gol marcat. Această partidă a fost chiar ultima deplasare, la FC Porto, unde Aves a pierdut cu 0-4 (0-2).

Echipe probabile

Feirense

Echipă probabilă Feirense
Portar Caio Secco
Fundași Tiago Mesquita, Flavio, Briseno, Vitor Bruno
Mijlocaşi Marco Soares, Babanco – Paraiba, Tiago Silva, Mateus Anderson
Atacanţi S. Petkov

Desportivo Aves

Echipă probabilă Desportivo Aves
Portar Beubardeau
Fundași Ponck, Diego Galo, Rodrigo Defendi
Mijlocaşi Rodrigo Alves, Vitor Gomes, Claudio Falcao, Vitor
Atacanţi Balde, Derley, Luquinhas

Statistica meciurilor directe Feirense v Desportivo Aves

În turul acestui campionat, jucat pe 11 ianuarie 2019, scorul a fost egal, 1-1 (1-0). În sezonul trecut, Desportivo Aves a câștigat ambele manșe contra celor de la Feirense cu scor similar, 1-0 și 1-0.

În total, cele două formații s-au întâlnit de 30 de ori. De 15 ori a câștigat Aves, de 7 ori Feirense, de 8 ori a fost remiză.

Cote pentru Feirense v Desportivo Aves

Schimbarea paradigmei, produsă după ce a devenit clar că Feirense este retrogradată, iar Aves – salvată, a cuprins și numărul de goluri marcate la meciurile celor două echipe. La Unibet, pariul pe minimum 3 goluri are cota 1,87. Un alt rămășag cu șanse mari este cel pe GG (ambele marchează) – cota 1,68. Dacă simțiți că sunteți inspirați, puteți încerca pariul că echipa gazdă va înscrie în ambele reprize (cum a făcut în ultimele două etape), pariu care are cota 3,4.

Feirense vs Desportivo Aves Pont: Total asiatic +1 la pauză

Ambele echipe sunt lipsite de griji – chiar dacă din motive diferite. Lămurirea lucrurilor a făcut ca atât în cazul celor de la Feirense, cât și al celor de la Aves să se schimbe caracteristicile de până acum. În ultimele două partide jucate de Feirense s-au înscris 16 goluri. Și prima repriză a meciurilor de acasă are caracterstica aceasta, din ultimele 5 consemnându-se mai mult de un gol în 3. Aves, o echipă foarte prudentă în prima repriză a partidelor din deplasare, s-a eliberat și ea după salvarea de la retrogradare, așa că din ultimele 5 jocuri afară în 3 s-a marcat minimum un gol. Putem încerca, la acest meci de vacanță Feirense – Aves, un total asiatic +1 la pauză – cota 2,02 la Unibet.

Pont pariuri: Total asiatic +1 la pauză

Miza: 7/10

Cota: 2.02

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici