1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. FC Porto – Sporting Lisabona. Ponturi pariuri Primeira Liga, Portugalia 27.02.2021. Derby-ul campionatului, ultima șansă pentru “dragoni” să revină în lupta pentru titlu

FC Porto – Sporting Lisabona. Ponturi pariuri Primeira Liga, Portugalia 27.02.2021. Derby-ul campionatului, ultima șansă pentru “dragoni” să revină în lupta pentru titlu

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-02-26 22:27:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

27 Februarie 2021, 22:30

FC Porto

FC Porto

versus
Sporting Lisabona

Sporting Lisabona

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Porto v Sporting Lisabona

FC Porto – Sporting Lisabona, partidă programată sâmbătă, de la ora 22.30, în etapa a 21-a din Portugalia, este derby-ul campionatului. În același timp, este bătălia ultimei șanse pentru FC Porto, echipă aflată deja la 10 puncte în spatele liderului Sporting. Orice alt rezultat în afara victoriei ar reduce masiv șansele și așa mici ale “dragonilor” de a mai recupera diferența.

Meciul se joacă fără spectatori din cauza epidemiei de coronavirus.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

FC Porto: Forma echipei, știri și statistici

FC Porto (locul 2, 44 de puncte, golaveraj 45-22) este campioana en-titre a Portugaliei, dar anul acesta va fi foarte dificil să-și mențină coroana. De fapt, meciul de sâmbătă e capital pentru șansele de a rămâne în cărți la titlu. Aflați la 10 puncte în spatele liderului Sporting, “dragonii” au doar varianta victoriei.

Ceva speranțe ar fi, pentru că echipa are jucători foarte buni, cel mai puternic atac din Portugalia și este în formă.

După o perioadă de ezitări, concretizată în 3 remize consecutive în campionat care au și adus-o acum în situația de a nu mai avea alte variante în afara victoriei, Porto și-a revenit la timp. Acum 9 zile a învins surprinzător Juventus, scor 2-1, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Apoi a câștigat un meci de rutină în campionat, 2-1 în deplasarea la Maritimo.

Echipa lui Sergio Conceicao înscrie cu mare regularitate. Necazurile sunt în defensiva mult prea permeabilă. În acest sezon, Porto a încasat 22 de goluri în 20 de etape!

La derby-ul de sâmbătă, Porto nu va avea jucători indisponibili.

Sporting Lisabona: Forma echipei, știri și statistici

Sporting Lisabona (locul 1, 54 de puncte, golaveraj 42-10) își trăiește cu emfază îndelung așteptatul moment de glorie. Echipa este ca un taifun, n-a pierdut niciun meci în primele 20 de etape și s-a dus la 10 puncte avans față de urmăritoarea Porto. Acest lucru îi permite ca sâmbătă să își vadă sacii în căruță chiar și cu un egal.

“Leii” au de departe cea mai puternică apărare din Primeira Liga. Echipa antrenată de Ruben Amorim a primit de peste două ori mai puține goluri decât Porto! Din ultimele 7 meciuri, Sporting a încasat gol într-unul singur.

Absolut spectaculos este că, din acest palmares excelent, segmentul meciurilor în deplasare este chiar mai bun decât cel al jocurilor de acasă. Sporting are 9 victorii și o remiză în 10 etape disputate pe teren advers, cu golaveraj 22-5. Acasă sunt doar 8 victorii și două remize din 10 etape, cu golaveraj mai slab, 20-5.

Antrenorul Amorim vine pe “Dragao” cu un lot din care lipsește atacantul Paulinho, accidentat.

Echipe probabile

FC Porto Echipă probabilă FC Porto
Portar Marchesin
Fundași Manafa, Pepe, Mbemba, Sanusi
Mijlocaşi Corona, Uribe, Oliveira, Diaz
Atacanţi Taremi, Marega
Sporting Lisabona Echipă probabilă Sporting Lisabona
Portar Adan
Fundași Inacio, Coates, Feddal
Mijlocaşi Porro, Mario, Palhinha, Mendes
Atacanţi Goncalves, Tomas, Santos

Statistica meciurilor directe FC Porto v Sporting Lisabona

FC Porto și Sporting au avut GG în 6 din ultimele 7 întâlniri.

În Cupa Portugaliei, acum o lună, Sporting a câștigat la Lisabona, 2-1 cu FC Porto.

În turul acestui campionat, pe 17 octombrie, a fost Sporting – FC Porto 2-2.

În sezonul trecut, Porto a câștigat de două ori, 2-1 în deplasare și 2-0 acasă.

S-au disputat, în total, 68 de meciuri. FC Porto a învins de 29 de ori, Sporting de 22 de ori, de 17 ori a fost egalitate.

Cote pentru FC Porto v Sporting Lisabona

Valoarea apropiată a celor două echipe și miza mare a jocului probabil că vor apăsa asupra calității partidei. Egalul, care cred că este foarte probabil, are o cotă excelentă, 3,45 în oferta Betano pariuri.

Aceleași argumente sprijină și o deschidere a scorului mai târzie. Betano pariuri are cota 2 pentru marcarea primului gol după minutul 28.

FC Porto vs Sporting Lisabona Pont: Ambele echipe marchează

FC Porto n-are încotro și va trebui să caute golul cu orice preț. Egalul nu le-ajunge “dragonilor” dacă vor să mai spere la titlu. Porto și Sporting au atacuri foarte apropiate ca randament, dar oaspeții au o apărare mult mai bună. Vom încerca GG-ul, cu o cotă substanțială pe Betano pariuri: 1,95.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Ambele echipe marchează

1.95
Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici