1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. FC Managua vs Esteli - Ponturi pariuri Nicaragua, 02.04.2020. Derby pentru primul loc

FC Managua vs Esteli - Ponturi pariuri Nicaragua, 02.04.2020. Derby pentru primul loc

Caramavrov
Caramavrov

2020-04-01 13:32:00

Fotbal Nicaragua - Liga Primera

02 Aprilie 2020, 04:00

FC Managua

FC Managua

versus
Real Esteli

Real Esteli

1.90

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru FC Managua v Real Esteli

Este derby în prima ligă din Nicaragua, între FC Managua și Esteli, în etapa a 13-a (2 aprilie, ora 04:00). FC Managua este pe primul loc, cu 28 de puncte (golaveraj 22-12), iar Esteli este pe locul secund, cu 26 de puncte (golaveraj 23-7).

Puteți citi predicția mea pentru meciul FC Managua vs Esteli la finalul acestei analize.

FC Managua: Forma echipei, știri și statistici

Echipa antrenată de Emilio Aburto este în pole-position să termine pe primul loc această fază a competiției, dar mai are multe încercări. După victoria contra lui Diriangen, FC Managua întâlnește o altă contracandidată, pe Esteli. O victorie ar aduce liniște, iar ea este posibilă, considerând că liderul la zi s-a impus în ultimele șase partide disputate pe teren propriu.

Lipsește mijlocașul brazilian Christiano, care este suspendat, dar sunt destul opțiuni în lot pentru înlocuirea sa. FC Managua are golaveraj 14-5 în cele 5 meciuri jucate acasă.

FC Managua este pe primul loc și în clasamentul formei, cu 13 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 9-4.

Real Esteli: Forma echipei, știri și statistici

Esteli trece pe primul loc dacă învinge. Nivelul optimismului este ridicat în lotul antrenat de Holver Flores, pentru că ultimele patru meciuri de campionat au însemnat tot atâtea victorii. În ultima deplasare, echipa s-a impus cu 2-1 contra lui Ocotal. Atacul și-a făcut datoria, dar apărarea a fost depășită de una dintre cele mai slabe ofensive din Liga Primera.

Esteli a înscris 6 goluri și a primit 4 în cele 5 partide jucate pe teren străin în această fază a competiției. Singurul meci terminat cu remiză albă a fost cel de pe terenul lui Juventus Mangua.

Esteli este pe locul 2 în clasamentul formei, cu 12 puncte câștigate în ultimele 5 runde, golaveraj 9-3.

Statistica meciurilor directe FC Managua v Real Esteli

FC Managua a mai jucat de 27 de ori contra lui Esteli. În două din patru meciuri jucate pe terenul lui FC Managua sezonul trecut, au marcat ambele echipe.

Până acum au fost cinci confruntări directe în acest campionat. Esteli s-a impus de trei ori, iar FC Managua de două ori.

Cote pentru FC Managua v Real Esteli

În ultimele 4 meciuri jucate de FC Managua pe teren propriu s-au înscris minim câte trei goluri. Un pariu pe selecția „peste 2.5 goluri” are cota 2.07. Este cota 2.25 pentru un pariu pe selecția „FC Managua peste 1.5 goluri”.

FC Managua vs Real Esteli Pont: Ambele echipe înscriu

Esteli are cel mai bun atac din competiție, iar Managua al doilea cel mai bun atac (la egalitate cu Ferreti). FC Managua a înscris și a primit gol în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu. Egalul nu este de folos nimănui, pentru că Diriangen (cea mai titrată echipă din Nicaragua) stă la pândă, de pe locul 3. Mă aștept să vedem goluri în ambele porți.

Fotbal Nicaragua - Liga Primera

Ambele echipe înscriu

1.90
FC Managua vs Real Esteli

02 Apr 20, 04:00

Miza: 3/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

FC Managua vs Real Esteli Pont: Peste 2,5 goluri

Se întâlnesc cele mai ofensive două echipe din acest start de Clausura din Primera Liga din Nicaragua. Managua este lider cu 22 de goluri marcate din care 14 pe teren propriu, unde a și încast 5 goluri după 5 partide. De cealaltă parte, Esteli stă și ea bine la capitolul ofensivă cu 23 de goluri marcate după 12 etape și se află pe locul secund în clasament, la două puncte în spatele advesarilor de la Managua. Cum se înfruntă echipele care au marcat cele mai multe goluri în Primera Liga, o să aleg cu o miză moderată pariul peste 2,5 goluri la o cotă oferită de Betano.

Fotbal Nicaragua - Liga Primera

Peste 2,5 goluri

2.10
FC Managua vs Real Esteli

02 Apr 20, 04:00

Miza: 5/10
Cota: 2.10
Status: Pierdut

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici