Share

FC Goa - Bengaluru: ponturi pariuri India Super Liga. 22.11.2020

Alte Competitii

Cota: 1.95

Adaugat de: Gabriel Morariu

21 Noi 2020 23:19 365 0
Logo FC Goa
Logo Bengaluru
FC Goa
Bengaluru
VS
16:00 22 Noiembrie 2020
India Super Liga

Analiză și informații pentru FC Goa v Bengaluru

La finalul acestei săptămâni a început o nouă ediție ca Superligii Indiene de fotbal. Cu multe schimbări în alcătuirea lotulurilor, două dintre cele mai importante echipe ale întrecerii indiene se înfruntă încă din etapa de debut. FC Goa primește vizita celor de la Bengaluru, într-o partidă programată pe "Nehru Stadium", duminică, de la ora 16:00. În cele ce urmează puteți citi prezentarea partidei, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

FC Goa: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Goa a terminat pe primul loc sezonul regulat din campionatul trecut. În cele 18 meciuri disputate, trupa de pe Nehru Stadium a marcat de 46 de ori, o medie de peste 2,5 goluri per meci. Defensiva nu a stat extraordinar, iar asta s-a văzut și în semifinale. Goa pornea favorită certă în fața celor de la Chennaiyin, dar a pierdut dramatic calificarea în finala campionatului. În tur, Goa a cedat cu 1-4, iar în retur a marcat mult, însă nu a fost suficient: 4-2! Ratarea titlului a dus la schimbarea băncii tehnice. Noul antrenor este ibericul Juan Ferrando. Acesta și-a adus mai mulți conaționali, în tentativa de a cuceri trofeul mult visat de conducători: Alberto Noguera (mijlocaș, de la Numancia), Jorge Ortiz (atacant, Atl. Baleares) și Igor Angulo (atacant, Gornik Zabrze). Ultimele 7 partide disputate în toate competițiile de Goa au avut peste 2,5 goluri la total. 

Bengaluru: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î E Î

Oaspeții de duminică au încheiat sezonul regulat pe poziția a patra și au ajuns, asemenea celor de la Goa, în careul de ași. În continuare, la fel ca și adversara de duminică, Bengaluru a părăsit întrecerea în penultimul act. A fost eliminată de viitoarea campioană, Mohun Bagan, cu scorul general de 3-2. Șase din ultimele 7 meciuri disputate au avut peste 2,5 goluri la total. Notă discordantă face meciul de acasă din semifinale cu Mohun Bagan, încheiat cu scorul de 1-0. În deplasare, Bengaluru a tot încasat goluri: 1-3 la Mohan, 2-3 la Maziya, 2-2 cu ATK. Chiar dacă a ratat titlul, formația-oaspete l-a păstrat pe banca tehnică pe ibericul Carles Cuadrat. Acesta a făcut transferuri echilibrate pe fiecare compartiment: norvegianul Kristian Opseth (atacant, Adelaide), spaniolul Fran Gonzalez (mijlocaș, Mohun Bagan) și brazilianul Cleiton Silva (fundaș, Suphanburi).

Statistica meciurilor directe FC Goa v Bengaluru

Bengaluru este neînvinsă în ultimele două partide directe, care au avut goluri marcate în ambele porți: 2-1 și 1-1. Trei din ultimele cinci confruntări dintre Goa și Bengaluru au avut peste 2,5 goluri la total. 

Cote pentru FC Goa v Bengaluru

Față în față se vor afla două dintre cele mai ofensive echipe din ediția precedentă de campionat. Duelul e unul foarte echilibrat în ceea ce privește rezultatul de pe tabelă, însă consider că vom vedea goluri multe. În afara pontului selectat din oferta Netbet pariuri, puteți încerca și selecția Ambele echipe Marchează (GG) la o cotă atractivă de 1,75.

FC Goa vs Bengaluru Pont: Peste 2,5 goluri total

Față în față se vor afla două echipe ofensive, cu statistici impresionante la capitolul goluri marcate. De asemenea, spectacolul este asigurat în meciurile directe, lucru dovedit și de statistica recentă. Goa este cea mai puternică formație din India din punctul de vedere al atacului, iar defensiva i-a adus de cele mai multe ori neplăceri. După cum ne arată și rezultatele, Goa a fost mai mereu implicată în partide cu 4, 5 sau 6 goluri la total, darămite peste 2,5. Noile transferuri au nevoie de timp pentru acomodare, iar asta se va vedea și în joc. Vor apărea destule ocazii la ambele porți, iar nivelul din India, după cum bine știm, nu este cel mai ridicat din punct de vedere defensiv. Golurile curg de cele mai multe ori, iar acum cred că vom avea o partidă care să urmeze același tipar. Netbet oferă o cotă excelentă pentru cel puțin 3 goluri marcate în partida de duminică, iar eu o recomand cu încredere. Să fie verde!

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri total

Miza: 9/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

0

Pierdute:

1

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici