Share

Famalicao - Portimonense: ponturi pariuri Portugalia Liga 1. 30.06.2020

Alte Competitii

Cota: 1.73

Adaugat de: Gabriel Morariu

29 Iun 2020 22:27 600 0
Logo Famalicao
Logo Portimonense
Famalicao
Portimonense
VS
19:00 30 Iunie 2020
Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Analiză și informații pentru Famalicao v Portimonense

În runda cu numărul 29 din campionatul Portugaliei, față în față se vor afla Famalicao și Portimonense. Meciul este programat marți, de la ora 19:00. În continuare puteți citi analiza lui, iar la final veți găsi pronosticul meu.

Famalicao: Forma echipei, știri și statistici

E E V V E

Gazdele de marți sunt neînvinse în ultimele 6 jocuri din campionatul portughez. Totuși, în ultima etapă, Famalicao s-a împiedicat pe terenul mai slab cotatei Morireirense: 1-1. Famalicao a avut un campionat mult peste așteptări. Era așteptată în lupta pentru evitarea retrogradării, însă acum e la cinci puncte de poziția a patra, care duce în Europa League. Joao Pedro Sousa are lotul valid pentru confruntarea de marți. În atac vor apărea Goncalves, Martinez și Martins, care au dus greul în cele 28 de etape scurse până acum. 

Portimonense: Forma echipei, știri și statistici

V E E V Î

Portimonense era practic condamnată la retrogradare în momentul în care a apărut pauza competițională cauzată de Coronavirus. Ultimele patru etape au adus însă un reviriment, iar echipa a adunat nu mai puțin de opt puncte: două victorii și două egaluri. Grație acestui parcurs bun, oaspeții de marți pot spera că se vor menține pe prima scenă a fotbalului portughez. Ecartul care o desparte pe Portimonense de un loc salvator este doar 5 puncte. Singurul absent al echipei lui Paulo Sergio pentru meciul de la Famalicao este Lucas Fernandes.

Echipe probabile

Famalicao

Echipă probabilă Famalicao
Portar Alves
Fundași Pinto, Perez, Miranda, Centelles
Mijlocaşi Assuncao, Pote, Racic
Atacanţi Goncalves, Martinez, Martins

Portimonense

Echipă probabilă Portimonense
Portar Gonda
Fundași Hackman, Wyllian, Possignolo, Henrique
Mijlocaşi Dener, Sa, Tavares
Atacanţi Tabata, Martinez, Morte

Statistica meciurilor directe Famalicao v Portimonense

Portimonense a câștigat ultimele trei meciuri directe. Cel mai recent a avut loc pe 30 noiembrie 2019, iar oaspeții de marți s-au impus cu 2-1.

Cote pentru Famalicao v Portimonense

Oaspeții sunt într-o mare nevoie de puncte, iar rezultatele au fost de partea lor. În afara Pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca și selecția X2, la o cotă de 1.78.

Famalicao vs Portimonense Pont: Famalicao sub 1.5 goluri marcate

Gazdele sunt într-o evidentă scădere de turație, în condițiile în care au marcat un singur gol în ultimele două etape. Lupta pentru un loc de Europa League este o pălărie prea mare pentru Famalicao. Oaspeții vin într-o formă excelentă, fără înfrângere în ultimele patru etape. Lupta pentru evitarea retrogradării este mai dură ca niciodată, astfel că Portimonense nu-și permite să plece cu mâna goală din confruntarea de marți. Consider că atacul gazdelor nu este atât de puternic încât să marcheze de două ori, iar cota oferită de Betano este una atractivă. Să fie verde!

Pont pariuri: Famalicao sub 1.5 goluri marcate

Miza: 7/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici