1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Estoril vs. Moreirense

Estoril - Moreirense. Ponturi Primeira Liga, Portugalia, 7.05.2022. Câștigă oaspeții victoria care-i poate trimite pe locul de baraj?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-05-06 22:20:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

07 Mai 2022, 17:30

Estoril Praia

Estoril Praia

versus
Moreirense

Moreirense

1.85

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Estoril Praia v Moreirense

Estoril - Moreirense, partidă programată sâmbătă, de la ora 17.30, în etapa a 33-a din campionatul Portugaliei, opune formațiile de pe locurile 11 și, respectiv, 17 în clasament. Estoril e deja de foarte multă vreme în vacanță și pare pur și simplu incapabilă să se mai mobilizeze în lipsa unui obiectiv concret. În schimb, oaspeții se dau de ceasul morții să obțină punctele salvatoare în finalul unui sezon catastrofal. Având în vedere cum au mers lucrurile în Portugalia până acum, e posibil ca Moreirense să găsească indulgența necesară la Estoril pentru trei puncte colosale.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Estoril Praia: Forma echipei, știri și statistici

Estoril (locul 11, 36 de puncte, golaveraj 35-41) a încheiat acest campionat încă de acum vreo 5 luni. După un start foarte bun de sezon, nou-promovata a intrat, începând cu lua decembrie a anului trecut, într-un foarte lung somn. Din 17 decembrie până azi a jucat 19 partide în campionat și Cupă, din care a câștigat doar două! Ultima oară când a bătut Estoril pe cineva a fost pe 12 martie, acum 7 etape.
Nivelul foarte slab al ultimelor clasate și zestrea consistentă de puncte din prima parte a campionatului a făcut ca Estoril să nu fie în pericol de retrogradare nici în această bizară situație. 
Ultimele 5 meciuri: 1-2 acasă cu Vizela, 0-2 în deplasare cu Santa Clara, 0-0 acasă cu Braga, 2-2 acasă cu Belenenses, 1-3 în deplasare cu Famalicao.
Antrenorul Bruno Pinheiro nu va putea conta sâmbătă pe jucătorii Nahuel Ferraresi (suspendat), Ruben Providence și Lucas Africo (accidentați).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Moreirense: Forma echipei, știri și statistici

Moreirense (locul 17, 26 de puncte, golaveraj 29-49) este la finalul unui sezon catastrofal. Șansele de a se mai salva direct de la retrogradare sunt acum foarte mici, dar echipa lui Ricardo Sa Pinto încă mai poate prinde locul 16, care merge în baraj. Pentru a atinge acest obiectiv, o victorie sâmbătă este vitală. Oaspeții trebuie să marcheze în condițiile în care au al doilea cel mai slab atac din Primeira Liga. Norocul este că gazdele sunt generoase și nu mai au nicio miză în finalul sezonului.
Cele mai recente 5 jocuri: 0-1 acasă cu Guimaraes, 2-1 în deplasare cu Gil Vicente, 2-0 acasă cu Tondela, 0-1 în deplasare cu Portimonense, 1-2 acasă cu Boavista.
Echipa are un palmares slab în deplasare, dar a izbutit totuși să înscrie în 3 din ultimele 4 deplasări, interval în care a și luat 4 puncte.
La acest joc, de la oaspeți lipsesc Paulinho Mota (suspendat) și Kevin Miralles (accidentat).

Echipe probabile

Estoril Praia Echipă probabilă Estoril Praia
Portar Figueira
Fundași Bruno, Silva, Vital, Joaozinho
Mijlocaşi Gamboa, Geraldes – Carvalho, Gomes, Mboula
Atacanţi Fonte
Moreirense Echipă probabilă Moreirense
Portar Pasinato
Fundași Frimpong, Rosic, Santos, Silva
Mijlocaşi Mane – Junior, Amador, Ramos, Franco
Atacanţi Rafael Martins

Statistica meciurilor directe Estoril Praia v Moreirense

Meciurile dintre Estoril și Moreirense s-au terminat mereu foarte strâns, cu puține goluri.
În turul acestui sezon, disputat pe 28 decembrie anul trecut, a fost Moreirense – Estoril 1-0.
Precedentele jocuri trebuie căutate în sezonul 2017-2018 al primei ligi, când s-au consemnat victorii în deplasare: Estoril – Moreirense 0-2, Moreirense – Estoril 1-2.
S-au jucat, în total, 25 de partide până acum. Estoril a câștigat 12, Moreirense 6, de 7 ori a fost remiză.

Cote pentru Estoril Praia v Moreirense

Luând în calcul specificul campionatului portughez, rezultatele de până acum și situația din clasament a celor două formații, cred că scorul cel mai probabil în acest joc e Estoril – Moreirense 1-2. Cota pentru victoria oaspeților e 2,7 în oferta Betano pariuri. Aceeași agenție ne dă cota 2,05 pentru minimum 3 goluri înscrise.

Estoril Praia vs Moreirense Pont: Ambele echipe marchează

Moreirense n-are încotro și trebuie să atace, pentru că doar victoria este de luat în calcul. Gazdele vor juca în dorul lelii, ca și până acum, dar asta nu înseamnă că nu vor înscrie. Estoril a marcat în 5 din ultimele 7 partide, chiar dacă doar pe una a câștigat-o. Vom miza pe GG în acest joc – cota 1,85 în oferta Superbet pariuri sportive.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Ambele echipe marchează

1.85
Estoril Praia vs Moreirense

07 May 22, 17:30

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici