1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Estoril – Gil Vicente. Ponturi Pariuri Primeira Liga, Portugalia 03.10.2021. Vedem goluri la ambele porți?

Estoril – Gil Vicente. Ponturi Pariuri Primeira Liga, Portugalia 03.10.2021. Vedem goluri la ambele porți?

Matei Udrea
Matei Udrea

2021-10-02 22:26:00

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

03 Octombrie 2021, 20:00

Estoril Praia

Estoril Praia

versus
Gil Vicente

Gil Vicente

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Estoril Praia v Gil Vicente

Estoril – Gil Vicente, partidă programată duminică, de la ora 20.00, în etapa a 8-a din campionatul Portugaliei, poate aduce echipa-gazdă în surprinzătoarea situație de a-și consolida locul 4 în clasament în fața incomparabil mai bine cotatei Braga. Estoril este o nou-promovată care-și savurează momentul de glorie, așa cum a făcut Famalicao acum câțiva ani, în primul sezon după ce a urcat în prima ligă. Gil Vicente este cu șansa a doua în aparență, dar în Portugalia astfel de evaluări sunt periculoase, pentru că, exceptându-le pe cele 4 mari (Benfica, Porto, Sporting, Braga), restul echipelor sunt foarte apropiate valoric.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Estoril Praia: Forma echipei, știri și statistici

Estoril (locul 4, 14 puncte, golaveraj 10-5) este revelația actualului sezon. Nou-promovata a pornit foarte tare în campionat, dar ultimele două etape au readus-o rapid cu picioarele pe pământ. Sporting i-a reamintit că n-are anvergura locului unde a ajuns, iar în etapa următoare s-a obținut doar un punct.

La început, Estoril a dat impresia unei excelente organizări defensive, dar și acest lucru pare să se schimbe. Echipa a luat gol în fiecare din ultimele 5 partide: 3-1 în deplasare la Ferreira, 2-1 acasă cu Maritimo, 2-1 în deplasare cu Tondela, 0-1 acasă cu Sporting, 1-1 în deplasare cu Boavista.

Antrenorul Bruno Pinheiro n-are probleme de lot înaintea acestei partide. În teren va fi și Bruno Lourenco, autorul a 4 din cele 10 goluri marcate până acum de Estoril.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gil Vicente: Forma echipei, știri și statistici

Gil Vicente (locul 11, 8 puncte, golaveraj 8-8) este o echipă medie tipică a campionatului portughez. Pierde cu cei 4 mari și se bate de la egal la egal cu restul. În acest sezon, dacă scoatem înfrângerile (previzibile) cu Benfica și Porto, vedem că, de fapt, echipa este pe plus, cu 8 puncte și golaveraj 7-4 în 5 meciuri. Rezultatele din ultimele 5 meciuri: 0-2 acasă cu Benfica, 0-1 în deplasare cu Santa Clara, 2-2 acasă cu Vizela, 1-1 în deplasare cu Belenenses, 1-2 acasă cu FC Porto.

Pentru oamenii lui Ricardo Soares este timpul să ia din nou puncte după ce au scăpat de pacostea meciurilor cu granzii acasă.

Gil Vicente nu va conta pe Joao Afonso, accidentat.

Echipe probabile

Estoril Praia Echipă probabilă Estoril Praia
Portar Leite
Fundași Soria, Africo, Patrick, Joaozinho
Mijlocaşi Gamboa, Rosier – Chiquinho, Geraldes, Gomes
Atacanţi Lourenco
Gil Vicente Echipă probabilă Gil Vicente
Portar Frelih
Fundași Talocha, Fernandes, Cunha, Carlos
Mijlocaşi Pedrinho, Fujimoto, Carvalho
Atacanţi Lino, Murillo, Navarro

Statistica meciurilor directe Estoril Praia v Gil Vicente

Rezultatele directe între Estoril și Gil Vicente sunt irelevante, ultimele partide consemnându-se acum 6 ani.

În sezonul 2014-2015 au fost trei întâlniri. În Primeira Liga au fost două remize similare, 1-1. Între ele, un meci de Cupă a fost câștigat de Estoril cu 3-0.

În sezonul 2013-2014, turul a fost câștigat de Estoril cu 2-0. Returul de la Gil Vicente s-a terminat 0-0.

În total, au fost 23 de partide. Estoril și Gil Vicente au câștigat fiecare de câte 9 ori, iar de 8 ori a fost remiză.

Cote pentru Estoril Praia v Gil Vicente

Egalul la pauză sau la final (foarte probabil, în opinia mea) are cota 1,55 în oferta Betano pariuri la meciul Estoril – Gil Vicente.

În 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Estoril și în 3 din ultimele 5 la Gil Vicente s-a deschis scorul încă din prima repriză. Betano pariuri are cota 1,57 pentru un eveniment similar acum și excelenta cotă 2,37 pentru totalul asiatic +1 la pauză.

Estoril Praia vs Gil Vicente Pont: Ambele echipe marchează

Estoril are GG în 4 din ultimele 5 meciuri și a primit gol în toate. Gil Vicente are GG în ultimele 3 partide și a primit gol în cele mai recente 5. Deși gazdele de la Estoril par favorite, înclin să cred că oaspeții vor reuși să înscrie iar după ce au făcut-o și etapa trecută, cu FC Porto. Mizăm pe GG – cota 1,95 în oferta Betano pariuri.

Fotbal Portugalia - Primeira Liga

Ambele echipe marchează

1.95
Estoril Praia vs Gil Vicente

03 Oct 21, 20:00

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Castigat

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici