1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Esbjerg – Horsens, ponturi pariuri Danemarca Superligaen 03.07.2020

Esbjerg – Horsens, ponturi pariuri Danemarca Superligaen 03.07.2020

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-07-02 12:30:00

Fotbal Danemarca - Superligaen

03 Iulie 2020, 20:00

Esbjerg

Esbjerg

versus
AC Horsens

AC Horsens

1.68

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Esbjerg v AC Horsens

Vineri cu începere de la ora 20:00 are loc  partida dintre Esbjerg și Horsens ce contează pentru etapa a 31-a din Danemarca Superligaen, penultima a sezonului. Cele două formații fac parte din grupa a 2-a a play-out-ului.

Esbjerg: Forma echipei, știri și statistici

Este ultimul meci acasă pentru Esbjerg în actualul sezon, dar și în prima ligă, deoarece echipa este deja matematic retrogradată în liga secundă. Aceasta a acumulat doar 22 de puncte în actuala stagiune, iar jucătorii par deja resemnați.  Practic lupta pentru salvare s-a dat în ultimele două runde, unde Esbjerg a întâlnit tur-retur pe Hobro. Înainte de startul dublei manșe Hobro avea doar cu 2 puncte mai mult în clasament, iar două rezultate pozitive ar fi putut să o salveze pe Esbjerg de la retorgradare directă. Ea în schimb a picat testul de maturitate, pierzând ambele partide cu 1:3, respectiv 1:2.

O palidă consolare înaintea ultimului meci de acasă din Superligaen este aceea că Federația Daneză de Fotbal tocmai a aprobat proiectul prin care un număr tot mai mare de suporteri să aibă acces la meciuri. Dacă până acum puteau  asista maxim 300 de persoane la fiecare patidă din prima ligă, acum este permis accesul a 500 de spectatori per sector, cu distanţă de un metru între ele.  Astfel asistența maximă va diferi în funcție de mărimea stadionului pe care se joacă.  Dar în principiu se va putea umple cam un sfert de stadion. Blue Water Arena din Esbjerg are o capacitate de 18,000 de locuri, deci vor avea acces la meci un număr aproximativ de 4,500 de spectatori!

Deși Esbjerg e deja retrogradată, antrenorul T. Bech vrea ca elevii săi să se despartă în mod demn de prima ligă, acesta declarând înainte de meci: ”Deși din păcate am retrogradat, trebuie să respectăm competiția și bineînțeles clubul nostru, și încă mai avem ceva de dovedit fanilor. Trebuie să rămânem concentrați și să arătăm că sezonul nu este încheiat pentru noi”.

Mijlocașul dreapta Mathias Kristensen este singurul jucător indisponibil pentru gazde după ce s-a operat la genunchi.

AC Horsens: Forma echipei, știri și statistici

Horsens ocupă primul loc în grupa 2 de play-out cu 40 de puncte, cu un singur punct peste Randers. Indiferent de rezultatele din ultimele două runde, ea va merge sigur în play-off-ul de Europa League, astfel încât partida de astăzi poate fi mai degrabă o pregătire pentru bătăliile care vor conta cu adevărat în final de sezon. Horsens vine după o victorie categorică cu Randers în deplasare, scor 3:0, ajungând la șapte partide consecutive fără înfrângere în campionat.

Pntru partida de vineri antrenorul B. Henriksen poate alinia cel mai bun 11, având tot lotul disponibil.

Conducerea clubului deja a început pregătirile pentru sezonul următor, transferându-l pe Thor Lange de la Fremad Amager. Acesta a semnat un contract pe 2 ani și se va alătura noii sale echipe pe 1 august.

Statistica meciurilor directe Esbjerg v AC Horsens

Ambele partide din sezonul regulat s-au încheiat 1:1, iar partida tur din play-out s-a terminat 2:2.

Cote pentru Esbjerg v AC Horsens

Pe lângă pontul principal recomandăm și pariul peste 2.5 goluri la o cotă de 1.78.

Esbjerg vs AC Horsens Pont: Ambele echipe să înscrie

Partida nu mai are miză pentru Esbjerg, dar chiar și așa echipa va dori să lase o impresie cât mai bună în ultimul meci de acasă din prima ligă, mai ales că acum vor putea asista mult mai mulți suporteri decât înainte. De aceea mă aștept să trateze meciul ofensiv; oricum este o echipă care de regulă joacă destul de deschis, marcând goluri dar și primind destule. De aceea ea vine după nu mai puțin de 8 gg-uri consecutive! Mai mult decât atât, toate cele trei partide directe din actualul sezon dintre Esbjerg și Horsens au avut goluri în ambele porți, și nu avem motive să credem că meciul de vineri va avea o desfășurare diferită.

Fotbal Danemarca - Superligaen

Ambele echipe să înscrie

1.68
Esbjerg vs AC Horsens

03 Jul 20, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 1.68
Status: Castigat

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici