1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Energetik-BGU vs BATE Borisov - Ponturi Pariuri Belarus 19.03.2020. Start în Liga I din Belarus

Energetik-BGU vs BATE Borisov - Ponturi Pariuri Belarus 19.03.2020. Start în Liga I din Belarus

Dan Ștefanescu
Dan Ștefanescu

2020-03-18 18:21:00

Belarus - Liga I

19 Martie 2020, 16:00

Energetik-BGU

Energetik-BGU

versus
BATE Borisov

BATE Borisov

1.86

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Energetik-BGU v BATE Borisov

Campioana Belarusului, BATE Borisov deschide noua ediție din Liga I, în deplasare, pe terenul lui Energetik-BGU, o echipă care s-a salvat de la retrogradare în finalul stagiunii precedente. Pontul recomandat îl găsiți la finalul analizei meciului.

Energetik-BGU: Forma echipei, știri și statistici

Energetik începe noul sezon cu ideea de a scăpa cât mai repede de retrogradare. În sezonul precedent, Energetik s-a salvat pe final, după un tur de forță făcut în ultimele 5 etape. Energetik a obținut 11 puncte în ultimele 5 runde și a reușit să iasă din zona retrogradării, din care părea că nu are scăpare. În sezonul precedent, Energetik a obținut un singur succes în primele 11 meciuri de pe teren propriu, dar s-a scos pe final. După înfrângerea cu Ishloch, Energetik a obținut 10 puncte din următoarele 4 meciuri jucate pe teren propriu și a marcat nu mai puțin de 12 goluri. 

Față de sezonul precedent, Energetik a suferit o lovitură teribilă. L-a pierdut pe golgheterul Shkurin, care a marcat 19 goluri în sezonul trecut. Shkurin a plecat la campioana Dinamo Brest. Vladimir Belyavski are la dispoziție un lot alcătuit, în principal, din jucători tineri, ceea ce o poate ajuta, din punctul de vedere al entuziasmului, dar care ar putea fi și o problemă, în condițiile în care lupta pentru evitarea retrogradării se anunță foarte dură. În cele 10 amicale din iarnă, Energetik a câștigat de 4 ori și a pierdut în late 3 rînduri. Alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Ultimele 5 meciuri

Energetik - Smorgon 2-3 (amical)

Energetik - Sputnik 2-2 (amical)

Energetik - Svetlogorsk 4-0 (amical)

Energetik - Smolevitchy 0-2 (amical)

Energetik - Smorgon 4-0 (amical)

BATE Borisov: Forma echipei, știri și statistici

BATE Borisov a dominat categoric competiția internă, de la mijlocul anilor 2000. BATE a cîștigat 13 titluri la rând, serie care a fost întreruptă sezonul trecut de Dinamo Brest. A fost un eșec surprinzător al unei echipe care părea de neînvins. Aleksei Baga a plătit cu postul contraperformanța din sezonul precedent. N-a reușit să o învingă pe Dinamo Brest, în fața căreia a obținut un singur punct. Fostul internațional bielorus a fost demis după doar un sezon și înlocuit cu un alt antrenor fără prea mare experiență. Kiril Alshevski e la prima experiență la seniori, după ce a pregătit naționalele sub 19 și sub 17 ale Belarusului. 

Bate și-a păstrat majoritatea jucătorilor, printre cei mai importanți fiind Dragun, Skavish și Stashevich, golgheterii din sezonul precedent, toți cu cel puțin 10 goluri. În plus, l-a adus pe Nekhajchik, mijlocașul ofensiv de la Dinamo Brest, cu 12 goluri marcate în cele 24 de meciuri din sezonul precedent. Bosniacul Bojan Nastic e unul dintre numele importante venite în această iarnă. Bosniacul care a trecut pe la Genk și Oostende a venit să întărească și mai mult cea mai bună defensivă a sezonului trecut. BATE a pierdut doar două meciuri în deplasare, în sezonul precedent - 0-1 cu Gorodeya și 2-3 cu Dinamo Minsk. Pe Dinamo Minsk, BATE a învins-o deja de două ori, în acest sezon, în Cupa Belarusului.

Ultimele 5 meciuri

BATE - Dinamo Minsk 3-2

Dinamo Minsk - BATE 1-2

BATE - Vinniky 1-0 (amical)

BATE - Aktobe 2-1 (amical)

Zhetysu - BATE 3-1 (amical) 

Statistica meciurilor directe Energetik-BGU v BATE Borisov

BATE Borisov a câștigat ultimele 5 meciuri directe. Energetik are un singur succes în istoria confruntărilor directe, în 2004.

Ultimele 5 meciuri

BATE - Energetik 4-1

Energetik - BATE 0-4

Energetik - BATE 1-2 (după prelungiri - Cupa)

Energetik - BATE 0-4 (Cupa)

BATE - Energetik 3-1 (Cupa)

Cote pentru Energetik-BGU v BATE Borisov

1.52 e cota pentru un meci cu cel puțin 3 goluri. 1.84 e cota pentru un meci în care să nu marcheze ambele echipe.

Energetik-BGU vs BATE Borisov Pont: BATE câștigă cu handicap (-1.5)

BATE a dominat într-o manieră categorică campionatul intern până în sezonul precedent, în care a temrinat doar pe locul 2, în spatele lui Brest. E un eșec memorabil, pe care BATE vrea să-l răzbune în acest sezon. Mă aștept la un start în forță al echipei lui Kiril Alshevski. Asta ar însemna un succes la măcar două goluri în fața unui adversar pe care BATE l-a depășit clar în sezonul trecut. Unibet oferă cea mai bună cotă pentru această variantă.

Miza: 7/10
Cota: 1.86
Status: Pierdut

Energetik-BGU vs BATE Borisov Pont: BATE Borisov HA-1

Energetik BGU Minsk este una dintre echipele slabe din Belarus, în sezonul trecut salvându-se în extremis de la retrogradare. În plus l-a pierdut pe Shkurin, poate cel mai important jucător al lor, acum bazându-se pe un lot destul de tânăr. BATE Borisov este cea mai bună echipă a ultimilor mulți ani în Belarus, deși anul trecut a ratat titlul. Însă evident acum pleacă din postura de favoriți, având și un antrenor nou, la echipă venind Alshevski. Lotul lui Borisov este unul foarte puternic iar în această partidă chiar nu ar trebui să aibă probleme, anul trecut câștigând 4-0 acest meci, apoi 4-1 returul. Consider astfel că BATE se va impune -1 AH (miză returnată în caz că Borisov câștigă la un singur gol diferență), pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Pierdut

Energetik-BGU vs BATE Borisov Pont: BATE Borisov peste 2,5 goluri

Bate Borisov vrea să debuteze cu dreptul și în noul sezon. Dacă în cupă a reușit 2 victorii contra celor de la Minsk, formația din Borisov vrea să obțină un succes clar și în runda inaugurală a noului sezon. Gazdele acestei confruntări sunt o formație modestă, care sezonul trecut au cedat categoric în ambele confruntări. Merg pe un meci bun făcut de Bate și mizez pe minimum 3 goluri reușite de formația oaspete. Cota este una bună!

Miza: 1/10
Cota: 1.93
Status: Pierdut

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro și www.wesport.ro

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici