1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Djurgårdens IF vs Degerfors IF, Ponturi pariuri Fotbal – Suedia, Allsvenskan, 22.09.2021. Candidate la obiective opuse

Djurgårdens IF vs Degerfors IF, Ponturi pariuri Fotbal – Suedia, Allsvenskan, 22.09.2021. Candidate la obiective opuse

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2021-09-22 04:23:00

Fotbal Suedia - Allsvenskan

22 Septembrie 2021, 20:00

Djurgarden

Djurgarden

versus
Degerfors

Degerfors

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Djurgarden v Degerfors

Etapa a 20-a din Allsvenskan, una intermediară, începe miercuri cu 4 partide, și se va încheia joi cu celelalte 4. Unul dintre primele meciuri se dispută în capitala Stockholm, între candidata la titlu Djurgårdens IF și candidata la retrogradare Degerfors IF. Echipa gazdă ocupă locul 2, cu 38 de puncte, la două în spatele liderului AIK, iar cea oaspete ocupă locul 13, adică deasupra celui de baraj de care o desparte doar un punct, iar de primul loc retrogradant 5. Pontul acestui joc poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Djurgarden: Forma echipei, știri și statistici

Djurgårdens IF, campioana de-acum doi ani, are un sezon bun, fiind clar o candidată la titlu. A venit însă înfrângerea dinspre finalul turului, neașteptată mai ales prin diferența de scor, pe teren propriu cu rivala zonală AIK, fiind detronată, și de-atunci a facut mai mulți pași greșiți. Ultimele două rezultate însă sunt încurajatoare, căci a învins o rivală concitadină, iar apoi a terminat la egalitate pe terenul campioanei Malmö FF, care rămâne o contracandidată la titlu.

Rezultatele sale de-acasă din actualul sezon: 1-0 cu IFK Norrköping, 3-1 cu Malmö FF, 2-0 cu Östersund, 0-0 cu IFK Göteborg, 3-0 cu Örebro, 5-1 cu Sirius, 2-1 cu Häcken, 1-4 cu AIK, 0-0 cu Mjällby și 4-1 cu concitadina Hammarby. Și cum arătam mai sus, în ultima etapă a remizat pe terenul lui Malmö FF, 1-1, căreia astfel i-a luat 4 puncte în acest sezon.

Cei doi tehnicieni de pe banca echipei din capitală, Kim Bergstrand și Thomas Lagerlöf, nu au probleme de efectiv.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Degerfors: Forma echipei, știri și statistici

Degerfors IF este o nou-promovată, revenind în Allsvenskan după o pauză de 24 de ani, perioadă în care pentru 6 sezoane a ajuns chiar în al treilea eșalon. Echipa are din 2020 o conducere tehnică bicefală, formată din Tobias Solberg și Andreas Holmberg, cei doi fiind artizanii promovării. Din acest punct de vedere se aseamănă cu actuala sa adversară.

În prima parte a sezonului s-a descurcat la un moment dat destul de bine, când a avut o serie de 5 meciuri consecutive fără înfrângere. Însă, cu trecerea timpului, rezultatele sale au început să devină tot mai modeste, iar acum vine după 4 înfrângeri consecutive, de fapt în ultimele 10 partide a suferit 8 înfrângeri, adunând numai 4 puncte. Cu toate acestea are încă 5 puncte avans față de primul loc retrogradant, însă numai unul față de cel de baraj.

Rezultatele sale din deplasare, în actualul sezon: 0-2 cu AIK, 3-2 cu IFK Göteborg, 0-1 cu Mjällby, 1-1 cu IFK Norrköping, 0-0 cu Halmstad, 1-5 cu Hammarby, 0-2 cu Sirius, 0-3 cu Elfsborg și cu Malmö FF, 1-4 cu Kalmar. În ultima etapă a pierdut acasă, 1-2, cu Sirius. Așadar, o singură victorie în deplasare și aceea de multă vreme și alte 2 egaluri, în rest 7 înfrângeri din care ultimele 5 consecutive.

Echipe probabile

Djurgarden Echipă probabilă Djurgarden
Portar Widell Zetterström
Fundași Cornic, Une-Larsson, Ekdal, Käck
Mijlocaşi Finndell, Schüller, M. Eriksson
Atacanţi Chilufya, Asoro, Radetinac
Degerfors Echipă probabilă Degerfors
Portar Whiteman
Fundași Sabetkar, Ekroth, Ohlsson
Mijlocaşi Lindell, Carlén, Gravius, Lindahl
Atacanţi Saidi, Edvardsen, Đurđić

Statistica meciurilor directe Djurgarden v Degerfors

Din 1995 încoace, cele două s-au confruntat oficial în 9 partide (5 în primul eșalon, 2 în cel secund, 2 în cupă). Djurgården a câștigat 6 dintre acestea, iar Degerfors 2, o dată fiind egal. În tur, Degerfors a câștigat surprinzător cu 2-0 (Edvardsen 85, 90).

Cote pentru Djurgarden v Degerfors

Betano pariuri oferă o cotă de 1,83 pentru 2-0 scor corect oricând.

Djurgarden vs Degerfors Pont: NG - Nu înscriu ambele

Așa cum afirmam și la începutul analizei, pe Tele2 Arena din Stockholm se vor confrunta o candidată la titlu cu una la retrogradare. E clar așadar cine este favorita. De altfel, victoria lui Djurgården are o cotă foarte mică. Deci orice rezultat în afara victoriei ar fi un mare pas greșit pentru Djurgården. Dar este greu de crezut că se va petrece așa ceva, diferența valorică dintre cele două fiind evidentă. Se pune problema numărului de goluri din această partidă. Degerfors a avut multe partide în deplasare în care nu a marcat, așa că...

Fotbal Suedia - Allsvenskan

NG - Nu înscriu ambele

1.85
Djurgarden vs Degerfors

22 Sep 21, 20:00

Miza: 8/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici