Share

Djurgårdens IF vs BK Häcken. Ponturi pariuri Suedia Allsvenskan. 01.08.2020. Două „insulare”, două vecine de clasament

Alte Competitii

Cota: 1.80

Adaugat de: Răzvan Toma

01 Aug 2020 03:34 650 0
Logo Djurgarden
Logo BK Hacken
Djurgarden
BK Hacken
VS
16:00 01 August 2020
Fotbal Suedia - Allsvenskan

Analiză și informații pentru Djurgarden v BK Hacken

Tele2 Arena din Stockholm găzduiește unul dintre cele două meciuri de deschidere ale etapei a 12-a, între două vecine de clasament: Djurgården pe locul 5 cu 17 puncte, Häcken pe 4, cu 18. Așadar, diferențe minime. Un asemenea context ne face să anticipăm că va fi o partidă echilibrată, în care este posibil orice, ambele combatante vizând un rezultat cât mai bun. Ca un element de culoare, ambele echipe au sediile sociale pe insule, Djurgården pe cea cu același nume care aparține de capitala Stockholm, Häcken pe Hisingen care aparține de orașul Göteborg.

Djurgarden: Forma echipei, știri și statistici

V E Î V V

Cele 11 rezultate ale lui Djurgårdens IF în actualul sezon: 2-0 (d) cu Sirius, 1-2 (a) cu Örebro, 0-3 (d) IFK Norrköping, 5-0 (a) cu Kalmar, 0-1 (d) cu Malmö FF, 2-2 (a) cu Helsingborg, 2-1 (d) cu IFK Göteborg, 1-0 (a) cu Falkenberg, 0-1 (d) cu Elfsborg, 0-0 (a) cu Östersund și 1-0 (d) cu AIK. După cum se poate remarca, propria arenă nu i-a fost un teren prea proprice, pierzând acolo 7 puncte. Iar în ultimul meci de-acasă, acel 0-0 cu modesta Östersund, este primul în care nu a marcat la Stockholm.

Va lipsi fundașul stânga Käck, accidentat în partida din ultima etapă de la Solna, cu AIK.

BK Hacken: Forma echipei, știri și statistici

E V E V Î

Cele 11 rezultate ale lui BK Häcken în actualul sezon: 1-1 (d) cu Falkenberg, 1-1 (a) cu Malmö FF, 2-2 (d) cu Sirius, 1-0 (a) cu Helsingborg, 0-0 (d) cu Örebro, 1-3 (d) cu Mjällby, 6-0 (a) cu Elfsborg, 2-2 (d) cu Östersund, 4-0 (a) cu AIK și 0-0 (a) cu IFK Göteborg. Așadar o singură înfrângere, doar în două partide nu a marcat, ambele încheiate cu 0-0. A legat o serie de patru partide fără eșec.

Mijlocașul Faltsetas a fost eliminat etapa trecută, așa că este suspendat pentru această etapă.

Echipe probabile

Djurgarden

Echipă probabilă Djurgarden
Portar Bråtveit
Fundași Witry, Une-Larsson, E. Berg, Ring
Mijlocaşi Ulvestad, Karlström – Radetinac, Holmberg, Augustinsson
Atacanţi Kujovic

BK Hacken

Echipă probabilă BK Hacken
Portar Abrahamsson
Fundași Ekpolo, Toivio, Lindgren, Zuta
Mijlocaşi Wålemark, Friberg, Berggren, L. Bengtsson
Atacanţi Irandust, Tuominen

Statistica meciurilor directe Djurgarden v BK Hacken

Din 2005 încoace, cele două s-au confruntat în campionat de 26 de ori. Djurgården a învins de 10 ori, Häcken de 11, în 5 rânduri fiind egal. În sezonul trecut, când Djurgården a fost campioană, aceasta s-a impus în ambele partide, 1-0 în deplasare și 2-0 acasă.

Cote pentru Djurgarden v BK Hacken

1,66 este cota pentru X2.

Djurgarden vs BK Hacken Pont: Ambele marchează

Unul dintre primele două meciuri din deschiderea celei de-a 12-a etape arată foarte echilibrat, locul 5 primește vizita locului 4, cele două fiind despărțite doar de un punct. Häcken a arătat până acum multă robustețe, fiind foarte greu de doborât, suferind o singură înfrângere (în deplasarea din etapa a 6-a, de la Mjällby). A marcat în mai toate partidele, având alături de Malmö FF al doilea atac din Allsvenskan, după liderul IFK Norrköping, cu o medie de aproape două goluri de meci. Djurgården a avut o evoluție destul de oscilantă, revenindu-și în ultima vreme, părând că se va putea angaja într-o luptă pentru a-și păstra titlul. Partida acesta reprezintă un examen bun în acest sens, căci dacă va reuși să treacă de o echipă solidă ca Häcken, chiar pe teren propriu, înseamnă că este pe drumul cel bun pentru amintitul obiectiv. Fiind două echipe cu ofensive bune, care vor viza victoria pentru că au veleități, este de așteptat ca ambele să apese pe pedala atacului, așa cum au făcut-o în majoritatea partidelor susținute în actualul sezon.

Pont pariuri: Ambele marchează

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Djurgarden vs BK Hacken Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

După 11 etape Hacken este a doua cea mai ofensivă formație din Allsvenskan și ar trebui să asistăm la o partidă presărată cu multe goluri pentru că gazdele de la Djurgarden sunt în partea superioară a clasamentului, cu o medie de aproape 3 goluri pe meci pe teren propriu. Ca atare, nu-mi rămâne decât să aștept goluri de la cele două formații.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Andrei_Daniel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

6

Castigate:

3

Pierdute:

3

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici