1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Daegu - Pohang, Ponturi Pariuri Coreea de Sud, 16.05.2020. Străinii fac diferența în cele două echipe

Daegu - Pohang, Ponturi Pariuri Coreea de Sud, 16.05.2020. Străinii fac diferența în cele două echipe

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-05-14 18:48:00

Fotbal Coreea de Sud - K League 1

16 Mai 2020, 10:30

Daegu

Daegu

versus
Pohang

Pohang

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Daegu v Pohang

Daegu și Pohang se întâlnesc sâmbătă, de la ora 10:30, într-un meci din etapa a 2-a a sezonului în K League 1 - Coreea de Sud. Ambele formații au obținut puncte în startul sezonului. La finalul analizei am pregătit și un pariu.

Daegu: Forma echipei, știri și statistici

Daegu va încerca să obțină prima victorie a sezonului, după un debut cu 0-0 la Incheon, în urmă cu o săptămână. Echipa antrenată de Lee Byung-Keun a fost destul de activă în acest meci, a șutat de șapte ori pe spațiul porții, dar nu a reușit să marcheze.

Nu a fost chiar un start perfect, având în vedere că Daegu are pretenții de Top 4, iar adversara din prima etapă a luptat pentru evitarea retrogradării în sezonul trecut, dar s-a obținut totuși un punct în deplasare, iar starea de spririt din cadrul lotului este bună. Apărarea a fost aspectul care l-a mulțumit cel mai mult pe antrenorul echipei, dar partida cu Pohang este un test mai dificil în acest weekend.

Daegu speră să spargă gheața în acest sezon, iar cele mai multe speranțe se îndreaptă către cei doi brazilieni, Edgar și Cesinha, ori spre muntenegreanul Dejan Damnjanovic, adică trei dintre cei patru străini din lot.

Mai trebuie spus că partida se va desfășura fără spectatori, dar pentru acest prim joc, gazdele au pregătit 10.000 de stegulețe, care vor fi puse în dreptul scaunelor. Arena din Daegu are 12.400 de locuri.

Față de sezonul trecut, când a terminat pe locul 5, Daegu a schimbat vreo cinci jucători. Nu poate conta însă în acest sezon pe sud-coreenii Kim Jin-Hyuk și Park Byung-Hyun, ambii jucători fiind chemați la „oaste”.

Pohang: Forma echipei, știri și statistici

Pohang Steelers a început sezonul așa cum și l-a dorit, cu o victorie fără dubii, scor 2-0 cu Busan, nou-promovată în prima ligă. În urma acestui succes, nu mai puțin de trei jucători au prins și echipa etapei, este vorba despre Iljutchenko, un gol marcat și un penalty obținut, Palocevic și Kim Yong-Hwan.

Dar la fel ca și pentru gazde, acest joc reprezintă un test mult mai dificil. În sezonul trecut, Pohang a reușit să-i ia fața echipei Daegu pentru un singur punct, clasându-se pe locul 4. Dar după patru sezoane în care a fost într-o oarecare ”amorțeală”, formația pregăttă de Kim Gi-Dong își propune să revină pe podium. Pohang are în palmares cinci titluri, dar de la ultimul au trecut deja 7 ani.

Adunând și meciurile din finalul sezonului trecut, oaspeții au ajuns la cinci victorii consecutive fără înfrângere. Columbianul Manuel Palacios este principalul transfer al echipei făcut între cele două sezoane, iar gazdele îl văd printre principalele pericole, alături de Iljutchenko.

Statistica meciurilor directe Daegu v Pohang

În ultimul sezon, Daegu și Pohang s-au întâlnit de patru ori. Interesant, gazdele acestei partide nu au pierdut deloc în 2019. Două jocuri le-au câștigat, alte două s-au terminat la egalitate. Mai mult, Daegu nu a primit niciun gol. După un 3-0 acasă și un 2-0 în deplasare, partidele din grupa pentru campionat (locurile 1-6) s-au terminat 0-0.

Cote pentru Daegu v Pohang

Daegu așteaptă acest meci cu multă încredere și în ciuda faptului că suporterii nu-și pot vedea echipa pe viu la lucru, în jurul acesteia se simte foarte mult entuziasm. După patru partide în care nu au pierdut cu Pohang, gazdele au și ascedent moral. Pentru o victorie a echipei Daegu cu returnarea mizei la scor egal, Unibet acordă cota 1.68 la acest meci.

Daegu vs Pohang Pont: NU vor înscrie ambele echipe

Istoria recentă a jocurilor directe ne arată că în șase din ultimele șapte întâlniri a marcat o singură echipă. Apoi, cele două echipe ne-au arătat în prima etapă că au apărări destul de bine organizate. Adversarii celor două echipe au tras pe poartă, adunat, doar patru șuturi. Din relatările mass-mediei din Coreea de Sud, Daegu își ia măsuri speciale pentru a bloca tridentul Palacios – Iljutchenko – Palocevic. Pohang are la rândul ei planuri mari pentru această deplasare. Așadar, mă aștept să nu vedem goluri în ambele porți.

Fotbal Coreea de Sud - K League 1

NU vor înscrie ambele echipe

1.80
Daegu vs Pohang

16 May 20, 10:30

Miza: 6/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici