1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Coreea de Sud - Honduras, Ponturi Fotbal, Jocurile Olimpice, 28.07.2021

Coreea de Sud - Honduras, Ponturi Fotbal, Jocurile Olimpice, 28.07.2021

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2021-07-27 11:40:00

Fotbal - Jocurile Olimpice

28 Iulie 2021, 11:30

Coreea de Sud

Coreea de Sud

versus
Honduras

Honduras

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Coreea de Sud v Honduras

Situația în Grupa B, înaintea ultimei etape, este interesantă: toate cele 4 echipe au câte 3 puncte (o victorie și o înfrângere). Diferența o face golaverajul, care trimite Coreea de Sud pe primul loc, iar România pe ultimul. În privința fotbalului etalat, asiaticii au fost de departe cei mai buni din grupă, dominând - prin numărul de ocazii - atât partida câștigată "en fanfare" cu România (4-0), cât și pe cea pierdută în fața Noii zeelande (0-1). În schimb, România a fost inferioară în ambele meciuri jucate, inclusiv în cel câștigat contra Hondurasului (1-0).

Acum, totul trebuie relaționat cu calculele calificării. Orice echipă care câștigă miercuri, în partidele decisive (România - Noua Zeelandă, Coreea de Sud - Honduras) merge mai departe, în "sferturi". La egalitate de puncte, primul criteriu este cel al golaverajului general, ceea ce face ca Noua Zeelandă să faibă prioritate în fața României, iar Coreea de Sud în fața Hondurasului. În aceste condiții, România are o singură variantă pentru calificare: victoria; Noii Zeelande îi este suficient și un egal.

Există și posibilitatea - puțin probabilă, dar există! - ca și România, și Noua Zeelandă să fie eliminate din faza grupelor. Asta s-ar întâmpla dacă ambele meciuri s-ar încheia la egalitate, iar în partida Coreea de Sud - Honduras s-ar înscrie cel puțin la fel de multe goluri cât în România - Noua Zeelandă. În acest caz, s-ar conserva ierarhia actuală, cu Coreea de Sud (golaveraj 4-1) și Honduras (3-3) pe primele două locuri, devansând Noua Zeelandă (3-3) și România (1-4). În meciurile directe, Honduras a învins Noua Zeelandă cu 3-2.

De ce toate aceste calcule? Pentru a arăta că, în aceste ultime două partide, victoria este obligatorie pentru România, este salvatoare pentru toate celelalte trei echipe, care mai au însă și șansa egalului (într-o anumită conjunctură), cu condiția să marcheze cât mai multe goluri.

Din nevoia de a înscrie de multe ori se inspiră și pronosticul meu, care găsește o bună cotă la Superbet pariuri sportive.

Coreea de Sud: Forma echipei, știri și statistici

În prima partidă, cea cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud a jucat bine, a arătat forță și disciplină, dar a ratat multe ocazii.

Forța echipei sud-coreene s-a văzut în meciul cu România. Asiaticii au dominat categoric prima repriză, dar la pauză conduceau doar cu 1-0. Ei s-au dezlănțuit după pauză, când au jucat cu un om în plus. Forța și viteza lor n-au putut fi contracarate de către niște români anemici. Kang In Lee (de la Valencia) a punctat de două ori, Um Won Sang (de la Gwangju) o dată, după ce scorul fusese deschis prin autogolul lui Marius Marin.

Coreea de Sud U23 și-a recrutat majoritatea jucătorilor pentru Olimpiadă din campionatul intern. Există totuși câțiva fotbaliști trecuți și prin ligile japoneze sau prin China, iar trei dintre ei au și experiența unor campionate puternice din Europa.

Mijlocașul stânga Chang Hoon Kwon (27 de ani) a jucat trei ani la Dijon (în Franța) și doi ani la Freiburg (Germania), dar în această vară s-a întors acasă, la Suwon Bluewings.

Mijlocașul ofensiv Kang In Lee (20 de ani) este legitimat la Valencia (în Spania) din 2017, când avea 16 ani. Din 2018 face parte din lotul primei echipe.

Cel mai valoros jucător din lot este însă atacantul Ui Jo Hwang (28 de ani), de la Bordeaux (Franța). În ultimele două ediții din Ligue 1, acesta a marcat 6, respectiv 12 goluri. În campionatul trecut, el a fost "tunarul" numărul 1 al clubului francez. Înainte a se transfera la Bordeaux, Ui Jo Wwang a jucat doi ani la Gamba Osaka, în Japonia. Este printre cei mai bine cotați fotbaliști asiatici din Europa.

Ultimele 5 meciuri:

* 4-0 (n) cu România

* 0-1 (n) cu Noua Zeelandă

* 1-3 (n) cu Brazilia

* 0-0 (n) cu Egipt

* 1-0 (a) cu Arabia Saudită

Honduras: Forma echipei, știri și statistici

Honduras a intrat prost în Olimpiada japoneză: a pierdut în fața României (0-1) și a fost condusă de două ori (0-1 și 1-2) de Noua Zeelandă. Centro-americanii au reintrat în jocul calificării în ultimul sfert de oră, prin golurile marcate de Obregon Jr (min. 78) și Rivas (min. 87). Victoria cu 3-2 i-a plasat provizoriu pe locul 2. Neșansa hondurienilor este că în ultima etapă, cea decisivă, vor înfrunta cea mai bună echipă din grupă: Coreea de Sud.

Cei mai mulți jucători selecționați de selecționerul Miguel Flero Correa (uruguayan, 64 de ani) provin de la echipele care au încheiat campionatul hondurian pe primele două locuri, Montagua și Olimpia. Există și câțiva "extranjeros".

Rivas (22 de ani) joacă în Italia, la Reggina (Serie B), după ce a trecut pasager pe la Inter Milano, Prato, Brescia și Ternana, în primele trei ligi italiene.

Benguché (25 de ani) e legitimat în Europa, la Boavista Porto

Maldonado (23 de ani) face naveta între Chile (Everton) și Mexic (Pachuca).

Douglas Martinez (24 de ani) joacă în campionatul profesionist nord-american (Major Soccer League - MLS), la Real Salt Lake.

Tot în SUA joacă și Obregon Jr (23 de ani), dar în liga a doua, la Hartford Athletic.

Ultimele 5 meciuri:

* 3-2 (n) cu Noua Zeelandă

* 0-1 (n) cu România

* 1-3 (d) cu Japonia

* 1-1 (d) cu Mexic

* 2-1 (n) cu SUA

Echipe probabile

Coreea de Sud Echipă probabilă Coreea de Sud
Portar Song Bum Keun
Fundași Seol Yung Woo, Jeong Tae Wook, Park Ji Soo, Kang Yoon Sung
Mijlocaşi Um Won Sang, Won Du Jae, Kim Dong Hyun, Kwon Chang Hoon
Atacanţi Lee Kang In, Hwang Ui Jo
Honduras Echipă probabilă Honduras
Portar Güity
Fundași Cristopher Melendez, Maldonado, Jose Garcia, Decas
Mijlocaşi Reyes, Rodriguez, Alvarez, Martinez
Atacanţi Palma, Benguche

Statistica meciurilor directe Coreea de Sud v Honduras

Cele două națiuni nu s-au mai întâlnit la nivelul echipelor olimpice.

Primele reprezentative s-au confruntat de trei ori, iar asiaticii au câștigat de fiecare dată, la zero, golaveraj total 9-0. Toate partidele au fost amicale.

Cele 3 confruntări la nivelul echipelor naționale:

* 1994: Coreea de Sud - Honduras 3-0

* 1994: Coreea de Sud - Honduras 4-0

* 1994: Coreea de Sud - Honduras 2-0

Cote pentru Coreea de Sud v Honduras

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Victorie Coreea de Sud / cota 1,63

* Total Goluri Meci: 2-4 / cota 1,47.

Coreea de Sud vs Honduras Pont: Total Goluri Gazde: TG2+ (Coreea de Sud înscrie cel puțin două goluri)

Coreea de Sud are un excelent potențial ofensiv, care-i poate satisface nevoia de goluri. Asiaticilor le este suficientă o remiză, dar pentru a fi siguri de locul 1 le trebuie victoria. De goluri are nevoie și Honduras, chiar și în varianta unei remize (în funcție și de ce se întâmplă în confruntarea noastră cu neo-zeelandezii), deci sunt premise pentru o partidă deschisă, cu multe goluri. Sud-coreenii au arătat contra noastră că-și pot crea și 10 ocazii pe meci. Și cu Noua Zeelandă au construit consistent, doar că au ratat foarte mult. Prezența în linia ofensivă a golgeterului detașat al unei echipe din prima ligă franceză (Ui Jo Hwang de la Bordeaux), precum și cea a unui jucător rapid și creativ din prima ligă spaniolă (Kang In Lee de la Valencia), dau consistență unui atac care poate deveni devastator. Până acum, Coreea de Sud a reușit o medie de două goluri pe meci - exact condiția necesară pentru ca pariul de față să fie o reușită.

Coreea de Sud vs Honduras Pont: Victorie Coreea de Sud

Coreea de Sud mi se pare a fi cea mai completă și cea mai solidă echipă din grupa României, națională căreia asiaticii i-au dat cu terenuil în cap, beneficiind, ce-i drept, și de eliminarea lui Ion Gheorghe, din minutul 45+1. Dar și până la eliminare, coreenii își etalaseră clasa, superioritatea și forța ofensivă, cu jucători de atac care evoluează în puternicele campionate ale Franței și Spaniei. Honduras a arătat mai bine decât România în meciul direct, dar ai noștri au învins cu ceva noroc. Totuși, nu cred că naționala antrenată de uruguayanul Miguel Falero poate face față fotbalului modern, eficient și în viteză jucat de Coreea de Sud, așa că o victorie a acestei selecționate este de așteptat. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Fotbal - Jocurile Olimpice

Victorie Coreea de Sud

1.70
Coreea de Sud vs Honduras

28 Jul 21, 11:30

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici