Club Brugge KV – R Union Saint-Gilloise. Pariuri Belgia 1A Pro League, 10.02.2023. Derby-ul sezonului trecut, dar și unul actual

Alte Competitii

Cota: 1.70

Adaugat de: Răzvan Toma

09 Feb 2023 02:55 697 0
Logo Club Brugges Club Brugges
Logo Union Saint-Gilloise Union Saint-Gilloise
VS
21:45 10 Februarie 2023
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Club Brugges v Union Saint-Gilloise

Coincidența face ca în această a 25-a etapă, să se întâlnească între ele primele patru clasate, care foarte probabil, vor forma după sezonul regular play-off-ul 1-4, pentru titlu. Vineri este Club Brugge KV – R Union Saint-Gilloise, iar duminică, KRC Genk – R Antwerp FC. În analiza de față ne ocupăm de primul, care opune locurile 4 și 2, cu 41, respectiv 55 de puncte. Totodată, cele două s-au duelat în sezonul trecut pentru titlu. Să amintim și punctajele celorlalte două care formează acest patrulater: Genk, locul 1 cu 62, Antwerp, locul 3 cu 47. La final de analiză am ales un pariu.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Club Brugges: Forma echipei, știri și statistici

E V E E E

După un start destul de bun în întrecerea internă pentru Club Brugge KV (cinci victorii consecutive în primele cinci etape), lucrurile au început să fluctueze. Din etapa a 14-a (chiar la meciul tur cu Union Saint-Gilloise), a mai izbutit numai 2 victorii, făcându-și loc 7 egaluri și 2 înfrângeri. Este drept, și în sezonul trecut a avut un start mai stângaci, pentru ca apoi, în play-off, să izbutească să câștige titlul, numai că atunci nu pierduse atâtea puncte ca în sezonul de față. De fapt, trebuie să muncească serios pentru a prinde la final primele patru locuri, căci Gent și Standard Liège sunt la doar trei puncte în spate. Este surprinzătoare această prestație îndoielnică, având în vedere că în dificila Ligă a Campionilor s-a descurcat peste așteptări, izbutind să treacă de faza grupelor, urmând a se confrunta foarte curând, în martie, cu Benfica, în optimile de finală ale competiției.

Rezultatele sale de pe teren propriu din campionat, în ordine cronologică: 3-2 cu Genk, 1-1 cu Zulte Waregem, 2-1 (a) cu Kortrijk, 4-0 (a) cu Cercle, 3-0 cu Mechelen, 0-2 cu Westerlo, 3-0 cu Sint Truiden, 4-2 (a) cu Oostende, 2-2 cu Antwerp, 1-1 cu Leuven și cu Anderlecht și 2-2 cu Charleroi. Deci ultimele patru meciuri acasă au însemnat tot atâtea egaluri, iar ultimele cinci tot atâtea ambele înscriu. În ultima etapă, a remizat la Antwerp, 0-0.

Fundașul dreapta Odoi va absenta, din cauza cumulării a 5 cartonașe galbene.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Union Saint-Gilloise: Forma echipei, știri și statistici

V V V V E

Union Saint-Gilloise confirmă considerațiile specialiștilor de a fi o candidată la titlu, în pofida faptului că o despart șapte puncte de liderul Genk. Se arată însă a fi o echipă cu potențial care are capacitatea de a recupera o asemenea distanță, mai ales că și în acest campionat este acea regulă nedreaptă a înjumătățirii punctelor. Este drept, la ultimele meciuri, s-a constatat un mic recul de formă! Însă nu poți fi tot timpul 100%. Însă va trebui să revină, căci în curând se vor relua și meciurile din Liga Europa, acolo unde a trecut cu succes de faza grupelor (de pe primul loc).

Rezultatele sale din deplasare în campionat, în ordine cronologică: 1-1 cu Sint Truiden, 0-3  cu Mechelen, 2-4  cu Antwerp, 3-1  cu Zulte Waregem, 2-1  cu Eupen, 3-0  cu Leuven, 6-1 cu Oostende, 2-1 cu Seraing, 3-2 cu Standard Liège, 3-1 cu Anderlecht, 1-1 cu Cercle și 1-0 cu Charleroi. În ultima etapă, a învins cu 4-0 acasă pe Zulte Waregem. De asemenea, USG a rămas pe poziții și în cupă, atingând semifinalele, acolo unde în prima manșă a învins acasă, 1-0, pe Antwerp.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Echipe probabile

Club Brugges

Echipă probabilă Club Brugges
Portar Mignolet
Fundași Clinton Mata, Hendry, Mechele, Meijer
Mijlocaşi Onyedika, Rits – Buchanan, Vanaken, Sowah
Atacanţi Lang

Union Saint-Gilloise

Echipă probabilă Union Saint-Gilloise
Portar Moris
Fundași Sykes, Burgess, Machida
Mijlocaşi Nieuwkoop, Teuma, Lynen, Cameron Puertas, Adingra
Atacanţi G. Nilsson, Boniface

Statistica meciurilor directe Club Brugges v Union Saint-Gilloise

Din 1959 încoace, cele două s-au confruntat oficial de 26 de ori. Brugge a câștigat 17 dintre meciuri, USG 5, în 5 rânduri fiind egal. De la revenirea în primul eșalon a echipei din Bruxelles, rezultatele au fost următoarele: USG – CB 0-1, CB – USG 0-0, USG – CB 0-2, CB – USG 1-0, și, în sfârșit, în turul actualului sezon regular, CB – USG 2-2 (Burgess 32, Nieuwkoop 80 / Skov Olsen 1, Vanaken 16pen).

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Club Brugges v Union Saint-Gilloise

Betano pariuri oferă o cotă de 1,60 pentru X2.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Club Brugges vs Union Saint-Gilloise Pont: GG - Ambele marchează

În sezonul trecut, cele două au dus o luptă în doi pentru titlu, Club Brugge KV având în cele din urmă câștig de cauză, cu toate că Union Saint-Gilloise câștigase sezonul regular. Și acum sunt tot acolo sus, dar ceva mai... jos. Căci prima este KRC Genk, care nu e tocmai aproape, mai ales de Brugge. Aceasta din urmă, campioana ultimelor două ediții, a avut un sezon actual modest pentru pretențiile sale, mai păstrând șanse la titlu doar pur teoretice. Până să se gândească însă la titlu, trebuie să se asigure că va termina în primele patru. Iar pentru asta trebuie neapărat să ia punct, ca să nu spun de puncte, din acest dificil meci. Pentru că echipa din Bruxelles pare mai puternică la această oră. Și Brugge, după cum se poate observa, pierde greu, dar și câștigă la fel de anevoios. Chiar dacă ambele au istorice ale rezultatelor actuale cu goluri marcate, în asemenea dispute echilibrate este posibil să se și ferece bine porțile, astfel încât la final numărul golurilor să fie infim, dacă nu chiar deloc. Rămânând totuși deschis ideii că mai degrabă într-un joc trebuie să fie goluri, aleg să mă îndrept spre această variantă.

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Club Brugges vs Union Saint-Gilloise Pont: Peste 1,5 goluri

Brugges încearcă să se apropie de locurile fruntașe, dar este o misiune dificilă având în vedere startul ratat de campionat. Nici acum nu o duce prea bine, la finele lui ianuarie a obținut prima victorie după mai mult de 3 luni. Însă acasă are partide cu goluri, marchează, dar și primește. Așa s-a întâmplat în meciurile după reluarea competițiilor. De cealaltă parte, Union trage la titlu, este la 7 puncte distanță de Genk. Are meci greu dar cred că este capabilă să marcheze și ea acolo unde mai toată lumea înscrie. Ca atare, am ales un pariu nu prea riscant, peste 1,5 goluri, la o cotă din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Peste 1,5 goluri

Miza: 1/10

Cota: 1.31

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

20

Castigate:

8

Pierdute:

10

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici