Share

Pont Club Brugge KV - SV Zulte Waregem, Cupe Belgiei, prima manșă: Cei de la Club Brugge se gândesc la ambele trofee

Alte Competitii

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

22 Ian 2020 04:06 891 0
Logo Club Brugge
Logo Zulte Waregem
Club Brugge
Zulte Waregem
VS
21:45 22 Ianuarie 2020
Cupa Belgiei

Analiză și informații pentru Club Brugge v Zulte Waregem

De când în primul eșalon din Belgia a fost adoptat sistemul acesta cu play-off, Cupa a fost programată să se termine mai repede, fiind astfel desgolită de măreția pe care ar trebui să o aibă asemenea competiție. Deja se dispută semifinalele. Din această penultimă fază, sunt programate meciuri tur-retur, pe terenul fiecărei combatante. Prima semifinală le aduce față în față pe liderul campionatului, Brugge și echipa de la mijlocul clasamentului, Zulte Waregem. După cum au mărșăluit prin campionat, negru-albaștrii au toate șansele să facă eventul campionat-cupă în acest sezon. Dar să nu anticipăm și deocamdată să așteptăm rezultatele semifinalelor. Însă este clar că echipa antrenată de Phlippe Clément este favorita acestei semifinale.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

V V E V V

Cum afirmam și cu alt prilej, pentru echipa antrenată de Philippe Clément actualul sezon se arată a fi doar o luptă cu sine. Deja are 10 puncte avans față de locul 2, asta cu un meci mai puțin disputat, iar în cupă a ajuns în semifinale. Are o singura înfrângere (1-2 la Antwerp, la 10.11.2019) în cele 24 de meciuri oficiale interne (21 în campionat plus 3 în cupă) pe care le-a jucat până în momentul de față. În campionat pe teren propriu are 8 victorii și 3 egaluri. Eupen, Standard Liège și Genk sunt cele 3 care au scăpat nebătute de pe „Jan Breydel”. Însă ultimele sale 6 partide de pe teren propriu au însemnat tot atâtea victorii la zero, ultima fiind chiar cu actuala sa adversară din semifinale, căreia i-a administrat destul de recent un demolator 4-0 (1-0). În Cupă, pentru a ajunge în semifinale a jucat trei partide, toate în deplasare, în ordine cronologică: 3-0 la Francs Borains din al 4-lea eșalon, apoi 1-1 la Oostende după 120 de minute, impunându-se cu 4-2 la loviturile de departajare, și în fine 2-0 la rivala istorică Anderlecht, pe care a bătut-o și în etapa din weekend-ul trecut, cu 2-1, tot la Bruxelles.

Zulte Waregem: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Ca să ajungă în semifinale, Zulte Waregem a trecut de 3 adversare, în meciuri pe care le-a disputat numai pe teren propriu: 4-2 cu KFC Duffel, apoi 3-0 cu Sint Truiden și în fine 2-0 cu Charleoi. Însă acum, la această primă manșă de semifinală, se prezintă destul de ofilită, ba chiar foarte ofilită, după 3 insuccese consecutive în campionat, toate la zero: 0-2 la „lanterna” Cercle, 0-4 chiar la liderul și totodată actuala sa adversară Club Brugge și 0-3 acasă cu Genk, în cea din urmă etapă. Iar dacă îi luăm ultimele 3 meciuri din deplasare, înaintea celor două menționate din orașul Brugge a mai fost o înfrângere tot la zero, 0-2 la Gent. Așadar, nu sunt foarte multe motive de încredere pentru echipa antrenată de Francky Dury (care în decembrie a împlinit 8 ani de când se află la cârma acestei echipe).

Echipe probabile

Club Brugge

Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Odilon, Mechele, Deli, Sobol
Mijlocaşi Vormer, Álvarez, Vanaken
Atacanţi Tau, Okereke, Schrijvers

Zulte Waregem

Echipă probabilă Zulte Waregem
Portar Bossut
Fundași De Fauw, Pletinckx, Deschacht, Mensah
Mijlocaşi Bjørdal, Sissako, Seck
Atacanţi Zarandia, Larin, Bruno

Statistica meciurilor directe Club Brugge v Zulte Waregem

În actuala ediție, în sezonul regular, Brugge a învins-o fără probleme în ambele întâlniri, cu 2-0 în deplasare și 4-0 acasă. Cât despre Cupă, cele două s-au întâlnit ultima oară destul de recent, la 30.11.2017, la Waregem. După 90 de minute a fost 2-2, Brugge desprinzându-se în prelungiri, calificându-se astfel în sferturile de finală.

Cote pentru Club Brugge v Zulte Waregem

1,75 este cota că nu înscriu ambele.

Pont Club Brugge vs Zulte Waregem: Peste 2,5 goluri

De multe ori un meci de cupă prezintă destule diferențe față de unul de campionat, având o cu totul altă abordare, mai ales dacă vine să încarce un program deja aglomerat al unei echipe. În cazul de față însă, spre ghinionul celor de la Zulte Waregem, acest meci nu reprezintă deloc o corvoadă pentru cei de la Brugge. Este exact ca un meci de etapă intermediară, în care ambele echipe au avut jocuri în același timp, nefiind niciuna mai mult sau mai puțin odihnită, putând astfel folosi aproape aceiași jucători, nefiind nevoie ca unii să fie odihniți. Iar deja când se ajunge la faza semifinalelor, respectivele meciurile sunt abordate cu toată seriozitatea și forța. Așadar, nu rămâne cam nimic de care să se agațe outsidera acestei întâlniri, SV Zulte Waregem. Brugge a învins-o în ambele întâlniri din acest sezon, la zero, 2-0 în deplasare și 4-0 acasă, ultimul rezultat întâmplându-se chiar acum o lună. Totodată dacă Brugge a izbutit în ultimele 6 meciuri de-acasă tot atâtea victorii și toate la zero, Zulte Waregem vine după 3 înfrângeri consecutive la zero, tot atâtea și tot la zero fiind și cele înregistrate și în deplasare. Iar scorul acestei prime manșe contează pentru Philippe Clément și oamenii săi, pentru a elimina orice posibilă surpriză neplăcută la retur.

Pont pariuri: Peste 2,5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

6

Anulate:

0

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici