1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Club Brugge KV vs KV Kortrijk. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 21.11.2020. Campioana a avut timp de refacere

Club Brugge KV vs KV Kortrijk. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 21.11.2020. Campioana a avut timp de refacere

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-11-20 03:56:00

Fotbal Belgia - Pro League

21 Noiembrie 2020, 21:45

Club Brugge

Club Brugge

versus
Kortrijk

Kortrijk

1.49

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Club Brugge v Kortrijk

În ProLeague 1A sezonul se reia cu etapa a 13-a. Liderul la zi, Club Brugge, primește vizita unei echipe situate chiar la mijlocul ierarhiei, pe locul 9, KV Kortrijk. Cele două sunt despărțite de 7 puncte. De menționat că echipa campioană este la egalitate de puncte în frunte cu Charleroi, ambele cu câte 23, cu mențiunea că cea din urmă are un meci mai puțin. În ultima vreme rezultatele sale nu au mai fost la înălțime, acumulându-se o oboseală cauzată de lupta pe care o duce pe două fronturi, campionat și Liga Campionilor. Acum însă jucătorii săi au avut timp să-și refacă forțele, putând aborda acest meci în condiții optime. Așa că sarcina celor de la Kortrijk se arată a fi dintre cele mai dificile. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

După un start mai puțin reușit, suferind în primele etape două înfrângeri acasă, Club Brugge și-a revenit, legând 5 victorii consecutive, prin care a revenit repede în prim-plan. Însă nu a putut face față foarte bine la alternanța campionat-Liga Campionilor UEFA, urmând trei partide fără victorie. Abia în ultima etapă s-a reîntâlnit cu victoria. Rezultatele BlauwZwart din etapele scurse până acum, în ordine cronologică: 0-1 (a) cu Charleroi, 4-0 (d) cu Eupen, 0-1 (a) cu Beerschot, 2-1 (d) cu Genk, 4-1 (a) cu Waasland-Beveren, 6-0 (d) cu Zulte-Waregem, 2-1 (a) cu Cercle, 3-0 (a) cu Anderlecht, 1-1 (d) cu Standard Liège, 1-2 (d) cu Leuven, 2-2 (a) cu Mechelen și 3-1 (d) cu Oostende. Cu excepția celor două înfrângeri, în toate celelalte partide a izbutit să marcheze, ba chiar aproape de fiecare dată s-a lăsat cu peste 2,5. Să amintim și meciurile sale din grupele Liga Campionilor: 2-1 (d) cu Zenit, 1-1 (a) cu Lazio și 0-3 (a) cu Borussia Dortmund.

Mai vechilor indisponibili, Mitrovic și Ricca, s-a adăugat și fundașul lateral Sobol.

Kortrijk: Forma echipei, știri și statistici

KV Kortrijk a avut o comportare oscilantă în acest sezon, gravitând undeva în zona de mijloc a clasamentului, departe de zona periculoasă. De la începutul sezonului a înregistrat urătoarele rezultate: 1-3 (a) cu Waasland-Beveren, 2-1 (d) cu Gent, 0-0 (a) cu Eupen, 1-0 (d) cu Cercle, 3-0 (a) cu Mouscron,1-2 (d) cu Standard, 1-3 (a) cu Antwerp, 0-0 (d) cu Sint Truiden, 2-1 (d) cu Mechelen, 1-3 (a) cu Anderlecht,1-1 (d) cu Zulte-Waregem și nebunescul 5-5 (a) din ultima etapă cu Beerschot. Se poate observa că, exceptând scorurile „albe” cu Eupen și Sint Truiden, a marcat în toate celelalte.

Mai vechilor indisponibili, D’Haene și Lepoint, s-a adăugat și mijlocașul defensiv Makarenko. Va reveni însă Van der Brugge care îi va lua locul ucraineanului în primul 11.

Echipe probabile

Club Brugge Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Kossounou, Mechele, Deli, Clinton Mata
Mijlocaşi Vormer, Rits, Vanaken
Atacanţi Diatta, Dennis, Lang
Kortrijk Echipă probabilă Kortrijk
Portar Jakubech
Fundași Dewaele, Sainsbury, Derijk, Ocansey
Mijlocaşi De Sart, Van der Bruggen – Selemani, Jonckheere, Mboyo
Atacanţi H. Guèye

Statistica meciurilor directe Club Brugge v Kortrijk

Din 1976 încoace, cele două s-au confruntat de 66 de ori (de 62 de ori în prima ligă, de 4 ori în cupă). Cum era de așteptat, Club Brugge înclină clar bilanțul în favoarea sa, având 40 de victorii față de doar 11 câte are Kortrijk, de 15 ori fiind egal. În sezonul trecut, Brugge a câștigat cu 3-0 acasă, iar în deplasare a remizat, 2-2. De altfel, Kortrijk nu a mai câștigat de 7 meciuri, ultimul său succes consemnându-se la 29.08.2016, 2-1 acasă.

Cote pentru Club Brugge v Kortrijk

Betano pariuri oferă o cotă de 1,80 pentru ambele marchează.

Club Brugge vs Kortrijk Pont: Peste 2,5 goluri

Club Brugge este favorita categorică a acestei partide, oferindu-se o cotă foarte mică pentru victoria sa. Nu mai are rost să explicăm de ce, argumentele campioanei fiind cât se poate de evidente, la fel și plusul de valoare pe care îl are față de KV Kortrijk. Cele două însă, după cum se poate constata la prezentarea lor, sunt echipe la meciurile cărora se marchează destule goluri. Așa că aceasta este calea. Am ales peste 2,5 goluri la o cotă din oferta Unibet pariuri sportive.

Fotbal Belgia - Pro League

Peste 2,5 goluri

1.49
Club Brugge vs Kortrijk

21 Nov 20, 21:45

Miza: 8/10
Cota: 1.49
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici