Share

Pontul pentru C Brugge KV - R Antwerp FC, Pro Ligue Belgia: Cât de mare să fie dezamăgirea?

Alte Competitii

Cota: 1.42

Adaugat de: Răzvan Toma

19 Mai 2019 04:29 738 0
Logo Club Brugge
Logo Antwerp
Club Brugge
Antwerp
VS
19:00 19 Mai 2019
Belgia

Analiză și informații pentru Club Brugge v Antwerp

În etapa trecută, penultima, Standard Liège a învins-o pe Brugge, ajutând-o astfel pe Genk să devină campioană cu etapă înainte de final. Dacă la meciul dintre Genk și Standard, oaspeții ar avea ceva șanse datorită euforiei prelungite a proaspetei campioane, la jocul acesta se poate spune că Antwerp ar putea profita de dezamăgirea care a cuprins-o pe Brugge. Ce chef să mai ai să joci după ce ți-ai ratat obiectivul? Cineva sever ar zice că fotbalistul profesionist ar trebui să joace în orice condiții. Dar și profesioniștii sunt oameni.  Antwerp se luptă indirect cu Standard Liège pentru locul 3, la această oră având același punctaj. Însă echipa din Liège are prima șansă, căci la egalitate de puncte ia bronzul, având avantaj atât la golaveraj, cât și la rezultatele directe mai bune. Ca și la avancronica meciului celălalt, reamintim și aici că locul 3 este o miză deoarece duce direct în viitoarea ediție a Ligii Europa, spre deosebire de 4, care mai implică niște baraje obositoare.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V E

Brugge, precum proaspăta campioană Genk, și-a câștigat toate meciurile de-acasă din acest play-off: 3-0 cu Gent, 4-0 cu Standard Liège, 1-0 cu Anderlecht și 3-2 cu Genk. De asemenea, se pot număra pe degetele unei mâini numărul de meciuri de pe teren propriu în care nu a marcat. Dar, ca și în cazul celuilalt joc implicat în miza locului 3, și în acesta s-ar putea ca o asemenea statistică să nu fie prea folositoare, având în vedere circumstanțele în care se dispută. Și aici, antrenorul Ivan Leko va folosi cel mai bun „11” tocmai pentru a nu i se reproșa nimic. Vor lipsi în continuare Mitrović și Rezaei, tot accidentați.

Antwerp: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î V E

Chiar dacă în ultimul meci, pierdut acasă surprinzător cu Gent, a jucat destul de modest, echipa lui Bölöni a avut și ceva ghinion, primind cele două goluri în prelungiri, primul în 45+1, al doilea în 90+5. Dacă ar fi rămas 1-1, ar fi avut acum un punct avans în fața lui Standard și odată cu acesta prima șansă la ocuparea locului 3. Au fost însă naivități specifice unei debutante în play-off, așa cum este Antwerp. Rezultatele sale din deplasare din acest play-off: 1-3 la Standard, 2-1 atât la Anderlecht, cât și la Gent și 0-4 la Genk. Bölöni va reveni probabil 1-4-3-3 care i-a adus mai multă eficiență în joc, decât ciudatul 1-3-3-3-1 din partida cu Gent. Nu va juca Buta, de mai multă vreme accidentat.

Echipe probabile

Club Brugge

Echipă probabilă Club Brugge
Portar Horvath
Fundași Clinton Mata, Mechele, Denswil
Mijlocaşi Dennis, Vormer, Rits, Diatta
Atacanţi Schrijvers, Wesley, Vanaken

Antwerp

Echipă probabilă Antwerp
Portar Sinan Bolat
Fundași Opare, Arslanagic, Van Damme, Juklerød
Mijlocaşi Haroun, Rafaelov, Govea
Atacanţi Lemkel Ze, Mbokani, Baby

Statistica meciurilor directe Club Brugge v Antwerp

Cele două echipe din nordul Belgiei s-au întâlnit din 1995 până în prezent de 19 ori, de fiecare dată în prima ligă. Brugge a învins de 14 ori, doar o dată a învins Antwerp și tot o dată a fost egal. Singura victorie a lui Antwerp s-a petrecut la 18.05.1997, când a învins pe teren propriu cu 2-1. În regular, Antwerp – Brugge 1-1 și Brugge – Antwerp 5-1, iar în turul play-off-ului, la Antwerp a fost 0-0.

Cote pentru Club Brugge v Antwerp

1,65 este cota că ambele marchează, Brugge pentru că au fost foarte rare momentele în care nu a făcut-o, iar Antwerp pentru că are nevoie de victorie, așa că va forța.

Pont Club Brugge vs Antwerp: Brugge câștigă oricare repriză

Între Brugge și Antwerp există o veche rivalitate, rivalitatea nordului, prezentă nu doar în fotbal. Poate că aceasta va contribui, pe lângă profesionalismul jucătorilor lui Ivan Leko, ca să abordeze această partidă cu măcar o minimă seriozitate. Oricum, valoarea lui Brugge este peste Antwerp și dacă partida s-ar fi jucat într-o altă etapă, aș fi mers pe 1 fără șovăire. Așa însă, prin pontul acesta îmi arăt mai bine, în contextul de față, convingerea superiorității echipei vicecampioane.

Pont pariuri: Brugge câștigă oricare repriză

Miza: 7/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Club Brugge vs Antwerp: Peste 1 gol asiatic la pauză

Club Brugge își încheie evoluțiile din acest sezon într-o atmosferă nu prea veselă pentru că înfrângerea surprinzătoare din etapa trecută în fața unui Standard care a jucat în 10 timp de o oră și cu un Răzvan Marin într-o zi de grație, Brugge a pierdut șansa de a se lupta la titlu în ultima etapă. În schimb, Antwerp încă speră la ultimul loc de pe podium, așa că meciul are miză pentru oaspeți și, ca atare, voi paria pe goluri.

Pont pariuri: Peste 1 gol asiatic la pauză

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Modster

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

11

Castigate:

4

Pierdute:

6

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Schalke vs Mainz. Germania Bundesliga
Cota: 1.35 20 Sep 2019 21:30 0