Club Brugge KV – RSC Anderlecht – Ponturi pariuri 1A Pro League Belgia, 22.05.2022. Orgoliul recordmenelor

Alte Competitii

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

21 Mai 2022 23:20 598 0
Logo Club Brugge Club Brugge
Logo Anderlecht Anderlecht
VS
19:30 22 Mai 2022
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Club Brugge v Anderlecht

Club Brugge KV s-a încoronat deja campionă în cea de-a 119-a ediție. De fapt, înaintea ultimei etape, toate locurile echipelor din play-off-ul pentru titlu sunt stabilite deja: 1 Brugge 39 p; 2. Union Saint-Gilloise 36 p; 3. Anderlecht 39 p; 4. Antwerp 33 p. Așadar, acest meci găzduit de stadionul „Jan Breydel” se mai dispută doar pentru orgoliu, întâlnindu-se echipele care au în vitrinele lor cele mai multe titluri, Anderlecht 34, Brugge, cu acesta de-acum, 18. Pontul acestei partide se regăsește la sfârșitul analizei de față.

Club Brugge: Forma echipei, știri și statistici

V V V E V

Club Brugge KV a reușit pe ultima sută de metri să evite o imensă surpriză, ca titlul să revină unei nou-promovate, Union Saint-Gillioise. După ce la un moment dat rămăsese la 9 puncte în spate ei, Club Brugge s-a apropiat la 5 puncte la finele sezonului regular. Apoi a profitat și de acest sistem banditesc de înjumătățire a punctelor, dar și de o formă net superioară în play-off, când a învins-o în ambele partide pe meritoasa echipă din Bruxelles. De altfel, „zwart-blauw” sunt neînvinși în acest play-off, doar egalul de pe terenul actualei sale adversare, Anderlecht, o împiedică să aibă numai victorii. Aceste rezultate în ordine cronologică: 1-0 (a) cu Antwerp, 0-0 (d) cu Anderlecht, 2-0 (d) și 1-0 (a) cu Union Saint-Gilloise și 3-1 (d) cu Antwerp.

Astfel, Club Brugge KV își păstrează titlul, al 3-lea consecutiv, al 18-lea în total. Pentru că, în pofida faptului că are numai trei puncte avans față de Union Saint-Gilloise, chiar dacă ar fi egalată, are avantajul rezultatleor din meciurile directe.

Campioana nu are probleme de lot, ba mai mult, revine și Buchanan după ce a fost suspendat, în urma cartonașului roșu primit în al doilea meci cu Union Saint-Gilloise.

Anderlecht: Forma echipei, știri și statistici

Î V V E Î

Recordmena titlurilor, RSC Anderlecht, 34 la număr, va mai trebui să aștepte până a-și îmbogăți această colecție. Ultima sa izbândă s-a consemnat în 2016/17. Totuși se poate spune că se află într-un mic progres, dacă avem în vedere că anul trecut a ocupat locul 4, iar acum pe al 3-lea. Progresul a putut însă fi constatat și în teren, unde alb-violeții au avut prestații mai convingătoare, nemaipierzând chiar așa de ușor puncte cum se întâmplase în ultimele sezoane. Acum nu i-a mai rămas decât să se gândească la vremuri mai bune pentru sezonul care urmează și să se concentreze și pe Conference League de a nu mai ieși prematur.

Rezultatele sale din play-off în ordine cronologică: 1-3 (d) cu Union Saint-Gilloise, 0-0 (a) cu Brugge, 4-0 (d) și 2-1 (a) cu Antwerp și 0-2 (a) cu Union Saint-Gilloise.

Va lipsi fundașul dreapta Murillo, panamezul fiind eliminat etapa trecută cu Union Saint-Gilloise.

Echipe probabile

Club Brugge

Echipă probabilă Club Brugge
Portar Mignolet
Fundași Hendry, Mechele, Nsoki – Balanta
Mijlocaşi Buchanan, Vanaken, De Ketelaere, Sobol
Atacanţi Lang, Adamian

Anderlecht

Echipă probabilă Anderlecht
Portar Van Combrugge
Fundași Myhaylicenko, Delcroix, Hoedt, Sergio Gómez
Mijlocaşi Arnstad, Kana, Cullen, Amuzu
Atacanţi Kouamé, Zirkzee

Statistica meciurilor directe Club Brugge v Anderlecht

Se împlinesc 101 ani de la disputarea primului derby dintre cele două. În campionat, bilanțul se prezintă astfel: 65 victorii Anderlecht, 52 Brugge și 58 egaluri. În cupă, Brugge are 9 victorii, Anderlecht 4, o dată fiind egal. În această ediție, toate cele trei partide de până acum s-au terminat la egalitate: 1-1 la Bruxelles, 2-2 la Brugge ambele în sezonul regular și 0-0 la Bruxelles în play-off. De altfel, ultimele 5 confruntări dintre le s-au terminat remize. Ultima victorie a lui Anderlecht pe terenul lui Club Brugge a avut loc tocmai în mai 2018.

Cote pentru Club Brugge v Anderlecht

Betano pariuri oferă o cotă de 1,70 pentru peste 2,5.

Club Brugge vs Anderlecht Pont: GG - Ambele marchează

Așadar, Club Brugge KV a devenit cu o etapă înainte de final campioană, păstrându-și astfel titlul, al 3-lea consecutiv, al 18-lea în total. În timp ce RSC Anderlecht trebuie să se mulțumească doar cu locul 3, cu unul mai sus ca anul trecut, dar se află la cinci ani distanță de ultimul său titlu, al 34-lea. Așadar acest meci nu mai poate schimba nimic, rămânând doar orgoliul unei rivalități tradiționale între două grupări care au câștigat cele mai multe titluri interne all-time. Acest gen de meciuri în care dispare obișnuita încrâncenare poate aduce spectacol și goluri.

Pont pariuri: GG - Ambele marchează

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Castigat

Răzvan Toma

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrează în presa sportivă începând din 1986, pe când era student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici