Share

Chinandega - Managua: Ponturi pariuri Fotbal Nicaragua. 25.06.2020

Alte Competitii

Cota: 1.91

Adaugat de: Gabriel Morariu

24 Mar 2020 23:46 245 0
Logo Chinandega
Logo Managua
Chinandega
Managua
VS
23:00 25 Martie 2020
Fotbal Nicaragua Clausura

Analiză și informații pentru Chinandega v Managua

Într-un meci care contează pentru Clausura din Nicaragua, Chinandega primește vizita celor de la Managua. Partida este programată miercuri seara, de la ora 23:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Chinandega : Forma echipei, știri și statistici

E Î V Î Î

După 10 etape disputate din Clausura, Chinandega este pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Din aceste 10 partide, gazdele au câștigat doar 3 și au golaveraj negativ (10-12). În ultimele două etape din campionat, trupa pregătită de Reyna Espinoza a luat un singur punct: 1-1 cu Deportivo Las Sabanas, respectiv 0-1 cu Deportivo Ocotal. Echipa nu are o veritabilă "gură de tun" - cel mai bun marcator al celor de la Chinandega este columbianul Barrios, care a înscris doar de 3 ori. 

Managua: Forma echipei, știri și statistici

V V E V V

Oaspeții de miercuri sunt clasați pe locul secund, la un singur punct distanță de liderul Diriangen. În ultimele 4 etape, Managua a adunat 10 puncte din totalul celor 12 posibile. De asemenea, în această perioadă a venit și un succes în Cupă. 19 goluri au înscris jucătorii trupei de pe Estadio Nacional. Golgheterul formației este spaniolul Pablo Gallego. Acesta a punctat de 5 ori și este unul dintre cei mai galonați fotbaliști din prima ligă din Nicaragua - a jucat, printre altele, la Huesca (Spania) și Larissa (Grecia). Ultima etapă disputat în deplasare a adus o victorie pe terenul celor de la Walter Ferretti (0-1).

Statistica meciurilor directe Chinandega v Managua

Managua a câștigat 5 din ultimele 6 partide directe. Cel mai recent duel s-a încheiat cu victoria lor, scor 1-0.

Cote pentru Chinandega v Managua

Oaspeții pornesc cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna lor. Pentru o mai mare siguranță puteți încerca și DNB 2 sau Winner pe Managua, cu mize returnate la egal, la o cotă de 1,42. 

Pont Chinandega vs Managua Pont: Victorie Managua

Diferența de valoare dintre cele două echipe este clară. Managua a câștigat aproape toate meciurile directe din ultima vreme (5 din 6), iar forma de moment este una foarte bună. Aflată în lupta pentru titlu, formația oaspeților se bazează pe un atacant care a demonstrat că este mult peste media competiției din Nicaragua. Succes!

Pont pariuri: Victorie Managua

Miza: 6/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici