1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. R Charleroi SC vs KAA Gent. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 22.11.2020. Unii peste, ceilalți sub așteptări

R Charleroi SC vs KAA Gent. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 22.11.2020. Unii peste, ceilalți sub așteptări

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-11-22 03:17:00

Fotbal Belgia - Pro League

22 Noiembrie 2020, 19:15

Charleroi

Charleroi

versus
Gent

Gent

2.12

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Charleroi v Gent

Conducerea lui Gent avea planuri mari pentru acest sezon, intenționând să se bată la titlu cu Club Brugge. Numai că, după 12 etape, are un bilanț modest, luând doar 13 din totalul de 36 de puncte, aflându-se în partea a doua a clasamentului. Acest fapt i-a făcut pe proprii suporterii să adreseze o scrisoare deschisă conducerii clubului, acuzând-o printre altele de lipsă de viziune și de incapacitatea de a duce o politică sportivă. De partea cealaltă, cei de la Charleroi au depășit așteptările, în sensul că au alcătuit până acum o echipă care arată că se poate bate chiar la primul loc, în pofida faptului că a mai scăzut tempoul în ultima vreme. Dacă va învinge, va egala la puncte liderul Club Brugge, având și un meci mai puțin jucat. Se confirmă încă o dată acea vorbă conform căreia socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Charleroi: Forma echipei, știri și statistici

„Zebrele” au avut un început în forță, cu 6 victorii conscutive: 1-0 (d) cu Club Brugge, 1-0 (a) cu Oostende, 3-1 (d) cu Leuven, 2-0 (a) cu Antwerp, 2-0 (d) cu Zulte-Waregem și 3-1 (a) cu Beerschot. În etapa a 7-a însă au pierdut primele puncte, după egalul din deplasare de la Mouscron, 1-1, iar într-a 8-a a venit și prima înfrângere, 1-2 acasă în fața marii rivale regionale, Standard Liège. Imediat au suferit și prima înfrângere în deplasare, 1-2 la Genk. Seria nefastă a fost întreruptă cu o victorie, 3-0 acasă cu Cercle Brugge, iar în ultima etapă a remizat la Mechelen, 3-3. Se poate remarca, a marcat în toate partidele. Echipa din Charleroi a „scăpat” de Liga Europa, așa că se poate concentra doar pe campionat.

Antrenorul Karim Belhocine are pentru acest meci o singură indisponibilitate, Bruno, accidentat.

Gent: Forma echipei, știri și statistici

Așa cum scriam și la începutul analizei, Gent are o prestație dezamăgitoare, fiindu-i foarte greu să prindă play-off-ul. Rezultatele sale din campionat, în ordine cronologică: 1-2 (d) cu Sint Truiden, 1-2 (a) cu Kortrijk, 0-1 (d) cu Antwerp, 1-0 (a) cu Mechelen, 1-2 (d) cu Eupen, 1-0 (d) cu Mouscron, 2-3 (a) cu Leuven, 5-1 (a) cu Beerschot, 2-5 (d) cu Cercle, 1-2 (a) cu Genk, 4-1 (d) cu Waasland-Beveren și 1-1 (a) cu Anderlecht. Se poate observa că doar într-o singură partidă nu a marcat. Cele 4 victorii au fost obținute fie în fața unor adversare modeste, fie prin niște neașteptate conjucturi favorabile. În acest sens, e foarte puțin probabil că va mai reuși s-o bată vreodată pe Beerschot cu 5-1. Echipa mai este implicată și în grupele Ligii Europa unde de asemenea a dezamăgit, neadunând vreun punct după prima parte a partidelor: 0-1 (d) cu Slovan Liberec, 1-4 (a) cu Hoffenheim și 1-2 (d) cu Crvena Zvezda au fost rezutatele ei.

Wim De Decker nu se va putea baza pe atacantul De Bruyn, accidentat.

Echipe probabile

Charleroi Echipă probabilă Charleroi
Portar Coucke
Fundași Kaboré, Vanlerberghe, Voet, Walsh
Mijlocaşi Van Damme, Defour – Hairemans, Mrabti, Storm
Atacanţi Igor de Camargo
Gent Echipă probabilă Gent
Portar Sinan Bolat
Fundași Hanche-Olsen, Marreh, Godeau, Mohammadi
Mijlocaşi Kums, Dorsch – Bukari, Odjidja-Ofoe, Niangbo
Atacanţi Yaremciuk

Statistica meciurilor directe Charleroi v Gent

Începând din 1966 încoace, cele două s-au confruntat de 81 de ori (de 80 de ori în campionat, o dată în cupă). 21 de victorii pentru Charleroi, 33 pentru Gent și 27 de remize este bilanțul acestor dispute. În sezonul trecut, după ce în tur, la Charleroi, a fost 1-1, în retur aceasta a învins-o pe Gent în deplasare cu un categoric 4-1! De asemenea, cele două s-au mai întâlnit și în cupă, unde Charleroi a câștigat acasă cu 1-0.

Cote pentru Charleroi v Gent

Betano pariuri oferă o cotă de 1,53 pentru ambele marchează.

Charleroi vs Gent Pont: Charleroi victorie

În pofida diferenței mari dintre cele două în clasament, de 10 puncte și tot de 10 locuri, partida nu este deloc ușoară pentru Charleroi. Echipa oaspete, care a trezit furia propriilor suporteri prin prestația submediocră din acest sezon, va încerca să obțină puncte sau măcar punct, în încercarea de a nu se depărta și mai tare de zona play-off-ului. În timp ce pentru gazde o victorie ar însemna continuarea disputei pentru prima poziție cu Club Brugge, pe care ar egala-o astfel la puncte, având chiar un avantaj dat de faptul că are o partidă mai puțin disputată. „Zebrele” par să fi trecut peste reculul tradus prin cele trei meciuri consecutive fără victorie din care a scos un singur punct, arătând pregătite să-și materializeze calitatea de favorite ale acestei partide.

Fotbal Belgia - Pro League

Charleroi victorie

2.12
Charleroi vs Gent

22 Nov 20, 19:15

Miza: 8/10
Cota: 2.12
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici