1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Chabab Mohammedia vs. Raja Casablanca

Chabab Mohammedia – Raja Casablanca. Ponturi pariuri Botola Pro, Maroc, 30.09.2022. Reușesc oaspeții prima victorie a sezonului?

Matei Udrea
Matei Udrea

2022-09-29 20:57:00

Fotbal Maroc - Botola Pro

30 Septembrie 2022, 22:30

Chabab Mohammedia

Chabab Mohammedia

versus
Raja Casablanca

Raja Casablanca

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Chabab Mohammedia v Raja Casablanca

Chabab Mohammedia – Raja Casablanca, partidă programată vineri, de la ora 22.30, în etapa a 4-a din campionatul Marocului, opune formațiile clasate pe locurile 5 și, respectiv, 11. Este o situație atipică în acest moment, pentru că Raja reprezintă una din forțele campionatului și, de obicei, se află între primele 3 clasate. De data aceasta însă, Chabab stă mai bine în clasament, iar Raja n-a reușit să câștige încă niciun meci. Întâlnirea se anunță foarte interesantă, pentru că oaspeții vor forța victoria.
Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Chabab Mohammedia: Forma echipei, știri și statistici

Chabab Mohammedia (locul 5, 6 puncte, golaveraj 2-1), care a terminat sezonul trecut pe locul 11 din 16 posibile și o serie de 7 partide fără victorie (din care 5 înfrângeri), a pornit mult mai bine în noul campionat, cu două succese în primele 3 etape. 
Pe bancă stă acum Rachid Rokki, care l-a înlocuit pe Mohamed Fakhir, autorul nefericitei serii din finalul precedentei ediții. Prima constatare este că echipa primește mult mai puține goluri în timp ce atacul merge la fel de slab. De parcă n-ar fi fost suficient că echipa abia a reușit să dea două goluri în 3 etape, în finalul partidei trecute s-a accidentat și unul din cei doi atacanți, Lamlioui, care va lipsi vineri.
Ultimele 5 meciuri: 1-3 în deplasare cu Berkane, 0-3 acasă cu Mouloudia Oujda (în campionatul trecut), 1-0 în deplasare cu Olympique Khouribga, 1-0 acasă cu Mouloudia Oujda, 0-1 în deplasare cu Difaa El Jadidi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Raja Casablanca: Forma echipei, știri și statistici

Raja Casablanca (locul 11, 2 puncte, golaveraj 3-4) a început mizerabil noul sezon. Cele doar două puncte în primele 3 etape înseamnă un bilanț cu mult sub cele mai pesimiste așteptări, astfel că presiunea pe antrenorul Hicham Aboucharouane și pe jucători e una uriașă. Raja a încasat goluri în toate partidele, arătând o apărare foarte vulnerabilă. Dar potențialul ofensiv este, fără îndoială, peste cele trei goluri date și toată lumea așteaptă să se vadă acest lucru.
La meciul de vineri, oaspeții vin fără niciun jucător accidentat sau suspendat și determinați să obțină prima victorie a sezonului – în caz contrar, șansele ca antrenorul să rămână pe bancă devin mici într-o țară unde banca tehnică se schimbă chiar și după victorii. 
Ultimele 5 partide disputate de Raja: 0-0 în deplasare cu Maghreb Fes în campionat, 0-2 cu Wydad Casablanca în Cupa Tronului (ambele în sezonul trecut), 2-2 acasă cu Olympique Safi, 0-1 în deplasare cu Union Touarga, 1-1 acasă cu Moghreb Tetouan.

Echipe probabile

Chabab Mohammedia Echipă probabilă Chabab Mohammedia
Portar Barrouhou
Fundași Afalah, Ghouraf, Y. Traore
Mijlocaşi Errahli, Ennakhli, Zemraoui, Zila, Boucheta
Atacanţi Icharane, El Wasti
Raja Casablanca Echipă probabilă Raja Casablanca
Portar Zniti
Fundași Madkour, Hadhoudi, Harkass, Badaoui
Mijlocaşi Aholou, Zrida, Sabbar
Atacanţi Benguit, Meye, Khabba

Statistica meciurilor directe Chabab Mohammedia v Raja Casablanca

Meciurile dintre cele două formații sunt foarte strânse, în general, chiar dacă de obicei se termină ci victoria celor din Casablanca.
În sezonul trecut, Raja a câștigat turul disputat acasă cu 2-1 și a remizat 0-0 în returul la Chabab Mohammedia.
Acum două campionate, Raja Casablanca a bătut tur-retur: acasă cu 1-0, în deplasare cu 2-1.
Precedenta partidă trebuie căutată tocmai în 2010, când Chabab Mohammedia a câștigat la penalty-uri, în deplasare, o întâlnire din Cupa Marocului, după ce în timpul de joc scorul fusese 1-1.
Până acum au fost 11 meciuri între aceste formații. Chabab a câștigat una singură, Raja 8, de două ori a fost remiză.

Cote pentru Chabab Mohammedia v Raja Casablanca

Un pariu care e greu că poate fi pierdut e cel combinat X2 și maximum 3 goluri înscrise. Chabab are un atac destul de slab, în timp ce Raja Casablanca, dacă va învinge, probabil că n-o va face spectaculos, ci la limită. Betano pariuri are cota 1,5 pentru varianta combinată de mai sus.
Tot Betano pariuri are cota 1,65 pentru NG – nu marchează ambele echipe.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Chabab vs Raja cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Chabab Mohammedia vs Raja Casablanca Pont: Raja Casablanca învinge

Deși Chabab a început mai bine sezonul și ocupă un loc mai bun în clasament, e o chestiune de timp până când Raja își va reveni. Formația din Casablanca s-a arătat cam fragilă în apărare până acum, primind gol în toate meciurile, dar acum întâlnește un adversar care chiar are mari probleme în ofensivă. Raja a permis deja rivalilor de la Wydad să ia un avans de 5 puncte în primele 3 etape și probabil că acest lucru nu mai poate continua. Vom miza pe prima victorie reușită de Raja Casablanca în acest sezon – cota 2,05 în oferta Betano pariuri.

Miza: 5/10
Cota: 2.05
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici