Share

Pontul pentru Cercle Brugge - Waasland-Beveren, ProLeague: Echilibrul codașelor

Alte Competitii

Cota: 1.47

Adaugat de: Răzvan Toma

24 Aug 2019 02:09 515 0
Logo Cercle Brugge
Logo Waasland-Beveren
Cercle Brugge
Waasland-Beveren
VS
21:00 24 August 2019
Fotbal Belgia - Pro League

Analiză și informații pentru Cercle Brugge v Waasland-Beveren

După patru runde consumate, clasamentul ProLeague ne arată că cele două echipe care se vor confrunta sâmbătă seara pe stadionul „Jan Breydel” sunt cele mai slabe din campionat. Cel puțin până acum. Gazdele de la Cercle sunt singura echipă care nu a obținut nici măcar un punct. În timp ce adversarii lor de la Waasland-Beveren sunt un piculeț mai breji, având doar un punct. Așadar va fi o miză a codașelor, de a elimina niște zero-uri dacă se poate din dreptul numărului de victorii, considerând că odată cu o asemenea reușită se va sparge ghinionul. Singurul plus care se prevede dintr-un asemenea gen de confruntare este acela de fi o dispută echilibrată, având în vedere „valoarea” apropiată a celor două. Pontul pentru acest meci poate fi găsit la finalul analizei.

Pariază pe victoria la o cotă mărită de 45.00 pe victoria lui Liverpool!

Cercle Brugge: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Cum scriam la începutul acestei analize, Cercle este singura echipă din campionat care a pierdut toate cele 4 jocuri de până acum. Rezultatele sale din actualul sezon în ordine cronologică: 0-2 (a) cu Standard Liège, 1-3 (d) cu Oostende, 1-3 (a) cu Kortrijk și 1-3 (d) cu Mechelen. Așadar, toate înfrângerile la două goluri diferență, iar trei dintre ele cu 1-3. De Belder este accidentat în continuare pentru multă vreme, antrenorul Fabien Mercadal neavând alte probleme de lot.

Waasland-Beveren: Forma echipei, știri și statistici

Î E Î Î V

Cam aceeași sărăcie de puncte ca la Cercle poate fi întâlnită și la Waasland-Beveren. Rezultatele sale de până acum în ordine cronologică au fost: 1-3 (a) cu Brugge, 1-4 (d) cu Antwerp, 1-1 (d) cu AS Eupen și 0-4 (a) cu Genk. Așadar, doar în ultimul joc, KO-ul suferit acasă cu campioana Genk, nu a marcat. Iar toate cele 3 goluri izbutite până acum au fost înscrise în prima repriză. Antrenorul Adnan Čustović nu va putea conta în acest meci pe atacantul Forte și pe portarul Pirard, precum și pe mai vechii accidentați Koïta și Lulić.

Echipe probabile

Cercle Brugge

Echipă probabilă Cercle Brugge
Portar Badiashile
Fundași Biancone, Ueda, Dabila, Serrano
Mijlocaşi Nguessan, Omeonga – Jordi Mboula, Peeters, K. Hazard
Atacanţi Saadi

Waasland-Beveren

Echipă probabilă Waasland-Beveren
Portar Gabriel
Fundași Wiegel, Caufriez, Vukotić, Vukčević
Mijlocaşi Bizimana, Schrijvers, Verreth
Atacanţi Emmers, Asomani, Badibanga

Statistica meciurilor directe Cercle Brugge v Waasland-Beveren

Cele două s-au confruntat până acum de 11 ori (de 10 ori în primul eșalon, o dată în cupă), Cercle câștigând de 5 ori, Waasland-Beveren de 3, tot în 3 rânduri terminând la egalitate. În sezonul trecut, în regular Cercle a învins acasă cu 2-0, iar în retur a fost 1-1, în timp ce în play-out cele două și-au împărțit victoriile, concretizându-și fiecare avantajul terenului propriu, mai întâi Cercle cu 3-2, iar apoi Waasland-Beveren cu 2-1.

Cote pentru Cercle Brugge v Waasland-Beveren

1,60 este cota pentru under 3,5, în pofida rezultatelor slabe înregistrate, ambele au izbutit să marcheze aproape în fiecare meci, ceea ce este posibil să se întâmple și acum.

Pont Cercle Brugge vs Waasland-Beveren: Ambele înscriu

Este de așteptat un meci echilibrat în care fiecare pornește cu ideea că este o pâine de mâncat, având în vedere rezultatele proaste pe care le-au înregistrat ambele până acum. Am arătat toate scorurile înregistrate de ele de la start și am remarcat că ambele, în pofida punctajelor reduse acumulate, au izbutit să înscrie în câte 3 din cele 4 partide disputate. De aceea credem că este foarte posibil să o facă ambele și în acest meci, cu atât mai mult că apărările lor s-au dovedit visătoare, fiind de fapt principalele puncte nevralgice ale acestor două codașe. Reamintim și ultimele lor partide, disputate în sezonul trecut, în care fiecare și-a concretizat avantajul terenului propriu, mai întâi Cercle cu 3-2, iar apoi Waasland-Beveren cu 2-1.

Pont pariuri: Ambele înscriu

Miza: 7/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Răzvan Toma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Răzvan Toma

Ponturi:

16

Castigate:

9

Pierdute:

6

Anulate:

0

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici