1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Cercle Brugge KSV vs Sint Truiden VV. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 21.09.2020. Un duel pentru un pic mai bine

Cercle Brugge KSV vs Sint Truiden VV. Ponturi pariuri Belgia ProLeague 1A. 21.09.2020. Un duel pentru un pic mai bine

Răzvan Toma
Răzvan Toma

2020-09-21 04:17:00

Fotbal Belgia - Pro League

21 Septembrie 2020, 21:45

Cercle Brugge

Cercle Brugge

versus
Sint Truiden

Sint Truiden

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Cercle Brugge v Sint Truiden

În ultimul meci al etapei a 6-a, pe stadionul Jan Breydel din Brugge, se vor întâlni două echipe apropiate valoric, despărțite de un singur punct, ambele aflate în partea de jos a clasamentului, gazdele de la Cercle și cei de la Sint Truiden. Două echipe care la această oră arată că vor fi implicate în acest sezon în lupta pentru supraviețuire. Pontul partidei poate fi găsit la sfârșitul analizei.

Cercle Brugge: Forma echipei, știri și statistici

Cercle a înregistrat următoarele rezultate de la începutul sezonului, în ordine cronologică: 0-1 (d) cu Standard Liège, 2-1 (a) cu Antwerp, 3-2 (d) cu Mechelen, 0-1 (a) cu Kortrijk, 0-2 (d) cu Anderlecht. Chiar dacă numărul victoriilor este inferior celui al înfrângerilor, fără a avea vreun rezultat egal, și totodată se află în partea inferioară a clasamentului, echipa din Brugge este în progres față de anul trecut, când era o „lanternă” consacrată.

Vor lipsi în continuare portarul Van Damme și atacantul Mbenza, ambii accidentați.

Sint Truiden: Forma echipei, știri și statistici

Rezultatele înregistrate de Sint Truiden, cronologic, din actualul sezon: 2-1 (a) cu Gent, 1-3 (d) cu Anderlecht, 0-0 (a) cu Oostende, 1-1 (d) cu Eupen și 2-3 (a) cu Antwerp. Așadar o victorie la start, urmată de 4 partide fără victorie din care a mai strâns doar 2 puncte.  În afara scorului „alb” din partida cu Oostende, în toate celelalte 4 partide a marcat dar a și primit gol.

Mijlocașul central Konaté va lipsi, fiind suspendat după ce a fost eliminat în ultimul meci, cel cu Antwerp.

Echipe probabile

Cercle Brugge Echipă probabilă Cercle Brugge
Portar Didillon
Fundași Decostere, Ueda, Bates, Corryn
Mijlocaşi Omolo, Vanhoutte, Hoggas
Atacanţi Hotić, Ugbo, Musaba
Sint Truiden Echipă probabilă Sint Truiden
Portar Steppe
Fundași Janssens, Buatu, Mmaee, Matsubara
Mijlocaşi Durkin, Colombatto, Van Dessel
Atacanţi Colidio, Suzuki, Lee Seung-woo

Statistica meciurilor directe Cercle Brugge v Sint Truiden

Cele două s-au confruntat de 52 de ori. Cercle a câștigat 24 dintre confruntări, Sint Truiden 13, în 25 de rânduri fiind egal. În sezonul trecut, ambele meciuri i-au revenit lui Cercle, 2-1 acasă și 1-0 în deplasare.

Cote pentru Cercle Brugge v Sint Truiden

Betano pariuri oferă o cotă de 1,50 pentru sub 3,5.

Cercle Brugge vs Sint Truiden Pont: Ambele marchează

O confruntare între două echipe apropiate valoric, care au cam același obiectiv, acela al menținerii. Deci, pentru un pic mai bine. Doar un punct le desparte, Cercle are 6, iar Sint Truiden 5, aproape de subsolul clasamentului. Pentru ambele important este să evite multele serii de rezultate nefaste care le pot dezechilibra, chiar fatal. Sint Truiden are deja 4 partide fără victorie și pentru a evita prelungirea ei, își va vinde greu pielea în această deplasare, așa că va insista să marcheze. Iar Cercle, la rându-i, este gazdă și va dori să profite de acest mic avantaj, având și un imbold moral dat de faptul că în sezonul trecut și-a învins actuala adversară în ambele partide.

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Nume: Toma Prenume: Răzvan Născut: 08.04.1964 (Bucureşti) Studii superioare (Institutul Politehnic Bucureşti, facultatea TCM, secţia Maşini-Unelte) # Lucrez în presa sportivă începând din 1986, pe când eram student, atunci fiind colaborator la cotidianul „Sportul”. La 01.04.1990 a fost angajat la acest cotidian care între timp își schimbase numele în „Gazeta Sporturilor”. # De-a lungul timpului am ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici