1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Pont Australia, A-League: Central Coast Mariners – Brisbane Roar, oaspeții au prima șansă

Pont Australia, A-League: Central Coast Mariners – Brisbane Roar, oaspeții au prima șansă

Matei Udrea
Matei Udrea

2020-01-24 15:33:00

Australia - A-League

25 Ianuarie 2020, 08:00

Central Coast Mariners

Central Coast Mariners

versus
Brisbane Roar

Brisbane Roar

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Central Coast Mariners v Brisbane Roar

Central Coast Mariners – Brisbane Roar, partidă programată sâmbătă, de la ora 8.00, în etapa a 16-a din campionatului Australiei, opune două echipe care, la fel ca și în sezonul trecut, se străduiesc să iasă din catacombele clasamentului.

Analiza pariului o puteți citi alăturat.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Central Coast Mariners: Forma echipei, știri și statistici

Central Coast Mariners (locul 10, 13 puncte, golaveraj 13-24) are rezultate ceva mai bune decât sezonul trecut, dar tot în subsolul clasamentului este. Echipa nu are, pur și simplu, valoarea necesară pentru a reuși să părăsească această zonă. De la începutul lui 2020, Mariners a disputat deja 3 partide: o victorie (3-2 acasă cu Meloburne Victory) și două înfrângeri (1-2 la Wellington Phoenix și 0-3 la Wester United). Dar situația e precară și pe propriul teren. De astă-toamnă, de când a început campionatul, echipa are 3 victorii, un egal și două înfrângeri acasă, cu golaveraj 8-10. În 4 din aceste jocuri s-au marcat 2-4 goluri, în unul s-au înscris 5, iar în altul s-a dar un singur gol. Niciun joc, acasă sau afară, nu s-a terminat 0-0.

Brisbane Roar : Forma echipei, știri și statistici

Brisbane Roar (locul 7, 16 puncte, golaveraj 15-19) s-a redresat ușor în acest sezon, după două campionate de declin. Acum dă târcoale zonei de play-off grație unei perioade foarte bune, cu 4 partide la rând fără înfrângere: 1-1 la Newcastle Jets, 2-1 la Western Sydney, 2-2 acasă cu Melbourne City, 1-0 acasă cu Wellington Phoenix. Ultimul rezultat este foarte important, chiar dacă a fost obținut cu mult noroc.

În ansamblu, echipa nu strălucește, dar reușește, de vreo lună, să înscrie constant – ceea ce i-a adus, în 4 jocuri, tot atâtea puncte câte izbutise în precedentele 9.
În deplasare, lucrurile n-au mers chiar strălucit. O victorie, 3 egaluri și 3 înfrângeri, cu golaveraj 6-11, este un bilanț care nu ajută la lupta pentru play-off.
În 4 din aceste 7 deplasări s-au marcat 2-4 goluri. Într-un joc s-au dat 6, în altul niciunul și în unul – un singur gol.

Echipe probabile

Central Coast Mariners Echipă probabilă Central Coast Mariners
Portar Birighitti
Fundași Miller, Gordon, Rowles, Oar
Mijlocaşi De Silva, Kim Eun-Seon, Stensness, Djuric
Atacanţi Murray, Jair
Brisbane Roar Echipă probabilă Brisbane Roar
Portar Young
Fundași Aldred, Bowles, Gillesphey
Mijlocaşi Neville, Pepper, Akbari, Brown
Atacanţi O’Shea, Inman – Muratovic

Statistica meciurilor directe Central Coast Mariners v Brisbane Roar

Brisbane n-a mai pierdut cu Central Coast de 17 meciuri, adică din 2014. În sezonul trecut au fost 4 partide între cele două echipe. În campionat – sezonul regulat, Brisbane a luat 7 puncte din 9: 1-1 și 5-3 în deplasare, 2-0 acasă. În Cupă, Central Coast s-a calificat la penalty-uri, în deplasare, după 2-2 în timpul regulamentar de joc.
În total, au fost 58 de partide între cele două echipe. De 10 ori a câștigat Central Coast, de 32 de ori Brisbane, de 16 ori a fost remiză.

Cote pentru Central Coast Mariners v Brisbane Roar

Sunt serioase motive să credem că vor înscrie ambele echipe în acest joc. Central Coast are golaveraj 8-10 în 6 meciuri acasă, iar Brisbane – golaveraj 6-11 în 7 meciuri afară. Betano ne dă cota 1,53 pentru GG. În același timp, dacă ne uităm la traiectoria recentă a celor două formații, vedem că Brisbane n-a mai pierdut de 4 etape și e în creștere constantă, pe când Central Coast are 3 înfrângeri în ultimele 4 etape. Aș spune că oaspeții nu pierd acest joc. Betano are cota 1,5 pentru X2 și cota 1,83 (excelentă) pentru victorie Brisbane în pariul fără X (egalul returnează banii).

Central Coast Mariners vs Brisbane Roar Pont: Se înscriu 2-4 goluri

Ambele echipe au avut 4 partide, din ultimele 5, în care s-au marcat câte 2-4 goluri. În total, de la începutul sezonului, din totalul de 13 meciuri, Central Coast are 10, iar Brisbane – 7 cu acești parametri. Mizăm și noi, la acest meci, că se va marca de 2-4 ori, pariu cu cota 1,55 pe Betano.

Miza: 7/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Central Coast Mariners vs Brisbane Roar Pont: Peste 1 gol asiatic la pauză

Oaspeții caută zona de play-off, așa că au toate motivele de a juca ofensiv pentru a pune mâna pe 3 puncte prețioase. Central Coast Mariners are o medie excelentă pe teren propriu, de 3 goluri, marchează, dar și primește în aceeași proporție goluri. Cele mai recente 5 confruntări directe jucate pe terenul gazdelor de azi s-au soldat cu prime reprize bogate în goluri, chiar cel mai recent meci a fost un spectacol de zile mari un 3-5 (2-3 la pauză). Eu am nevoie doar de un gol până la pauză pentru a nu pierde pariul, așa că am șanse destul de mari ca pronosticul de peste 1 gol asiatic la pauză să fie verde.

Miza: 10/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Noroc, prieteni! Sunt Matei Udrea, am început cariera de jurnalist la 19 ani, în toamna lui 1993, tocmai la timp ca să scriu “de pe baricade” despre cele mai mari performanțe din istoria naționalei noastre de fotbal – calificarea legendară de la Cardiff, campania fabuloasă a Mondialului american și toate câte au mai fost până în 2000, la apusul “generației de aur”. Am lucrat la Evenimentul zilei, ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici