1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Fotbal »
  4. Alte Competitii »
  5. Celtic vs. Hibernian, Ponturi pariuri Fotbal Scoția Premiership, 11.01.2021

Celtic vs. Hibernian, Ponturi pariuri Fotbal Scoția Premiership, 11.01.2021

Dan Bara
Dan Bara

2021-01-10 10:53:00

Fotbal Scoţia - Premier League

11 Ianuarie 2021, 21:45

Celtic

Celtic

versus
Hibernian FC

Hibernian FC

2.00

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Celtic v Hibernian FC

Luni, de la ora 21:45, Celtic, ocupanta locului secund în campionatul scoțian, primește vizita echipei clasate pe locul 4, Hibernian. Pariorii ar putea avea în vedere acest meci, la care am ales trei ponturi interesante.

Celtic: Forma echipei, știri și statistici

Celtic nu stă bine din punctul de vedere al moralului. Trupa lui Neil Lennon tocmai a pierdut în runda precedentă, pentru a treia oară la rând, derby-ul cu rivala Rangers, iar distanța din clasament față de echipa lui Steven Gerrard e de 19 puncte. Totuși, Celtic are 3 meciuri mai puțin disputate și poate spera să reducă ecartul la 10 puncte atunci când își va disputa restanțele.

Gazdele nu vor putea miza în întâlnirea de luni pe internaționalul scoțian James Forrest și pe fundașul francez Christopher Jullien, ambii accidentați, și nici pe internaționalul israelian Nir Bitton, care este suspendat.

Cei care pariază pe cornere trebuie să știe că în partidele pe care Celtic le joacă acasă se acordă, în medie, 10.33 cornere, în vreme ce, în deplasările lui Hibernian, media e de 9.91.

Un alt argument statistic interesant e cel legat de distribuția golurilor pe parcursul meciurilor celor două combatante. Atât gazdele, cât și oaspeții, au marcat mai multe goluri după pauză în partidele jucate acasă respectiv, în deplasare. Celtic a înscris 10 goluri în repriza întâi și 12 în cea de-a doua, iar raportul celor de la Hibernian e de 8 goluri în prima parte și 9 în a doua.

Hibernian FC : Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții vin după trei înfrângeri consecutive și perspectiva unei deplasări pe Celtic Park nu e una care să îi încurajeze deoarece, din 2010 și până în prezent, nu au reușit să câștige aici. În cele 13 partide disputate între timp au pierdut de 10 ori și au remizat în trei ocazii. 
Hibernian are 3 meciuri în plus față de adversarul de azi, însă stă mai prost în clasament, având cu 7 puncte în minus. Oaspeții sunt în situația paradoxală de a fi adunat mai multe puncte în deplasare (22) decât acasă (14). Pe terenurile adversarilor, Hibernian a marcat mai mult (17 goluri în deplasare, 13 acasă) și s-a descurcat mai bine în apărare (doar 7 goluri primite, față de cele 16 încasate pe teren propriu).

Un alt detaliu care v-ar putea interesa: în cele 9 meciurile de acasă, Celtic a primit doar 6 cartonașe galbene, în vreme ce Hibernian, în 11 deplasări, are 16 ”galbene”.

Hibernian nu îi are la dispoziție pe mijlocașii Kyle Magennis și Scott Allan, iar fundașul Sean Mackie lipsește și el.

Echipe probabile

Celtic Echipă probabilă Celtic
Portar Barkas
Fundași Frimpong, Ajer, Duffy, Laxalt; Soro
Mijlocaşi Christie, Turnbull, McGregor
Atacanţi Griffiths, Edouard
Hibernian FC Echipă probabilă Hibernian FC
Portar Macey
Fundași McGinn, Porteous, Hanlon, Doig
Mijlocaşi Gogic, Boyle, Mallan, Nisbet, Murphy
Atacanţi Doidge

Statistica meciurilor directe Celtic v Hibernian FC

În ultimii 10 ani, în meciurile directe disputate pe Celtic Park, Hibernian a reușit să smulgă doar 3 remize echipei gazdă. Ultima victorie a lui Hibernian datează din decembrie 2018, însă aceasta a fost obținută pe propriul teren. 

21.11.20 Hibernian - Celtic 2 : 2
27.09.20 Celtic - Hibernian 3 : 0
15.12.19 Celtic - Hibernian 2 : 0
02.11.19 Hibernian - Celtic 2 : 5
28.09.19 Hibernian - Celtic 1 : 1

Cote pentru Celtic v Hibernian FC

În medie, Celtic înscrie 2.44 goluri în etapele de pe teren propriu, în vreme ce Hibernian are o medie de 1.55 reușite în deplasare. Așadar, varianta unui pariu pe un număr crescut de goluri poate fi luată în calcul de pariori. Foarte interesant e și faptul că Celtic a marcat 31% din totalul celor 45 de goluri din acest sezon în ultimul sfert de oră, ceea ce sugerează faptul că elevii lui Neil Lennon știu să își folosească experiența și stau bine din punct de vedere al pregătirii fizice. Față de cele 14 reușite ale gazdelor în acest interval, Hibernian stă mult mai modest, cu doar 5 goluri.

Celtic marchează 2+, cota 1.43 la Winmasters
Gol în ultimul sfert de oră, cota 1.86 la Winmasters

Celtic vs Hibernian FC Pont: Mai multe goluri în repriza a doua

Până acum, sezonul lui Celtic e cât se poate de dezamăgitor pentru fani. Aflată pe locul secund în clasament, la 19 puncte de rivala Rangers, trupa de pe Celtic Park are nevoie de un succes cu Hibernian ar mai liniști apele. Pentru antrenorul Neil Lennon, criticat intens în ultimele săptămâni, presiunea este intensă, însă trebuie să spunem că acesta a avut și o mare doză de ghinion în înfrângerea suferită în ”The Old Firm”, eliminarea controversată a lui Bitton și autogolul lui McGregor ștergând meritele unei evoluții foarte bune reușite de echipa sa. Dacă Celtic își va folosi atuurile în mod inteligent, atunci soarta celor trei puncte puse în joc în bătălia cu Hibernian nu ar trebui să fie alta decât cea normală. Există, totuși, o problemă suplimentară. În ultimele zile, vreme în Scoția a fost foarte proastă. La ora meciului se preconizează a fi temperatură de îngheț și vânt puternic.

Miza: 5/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport, pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de majoritatea colegilor din presa de sport, eu am fost mai mereu interesat de analizele premergatoare partidelor si de pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona pariurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus ca ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici